Şimdi Ara

7-10 yaş arası çocuklar için kitap tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mümkünse içinde güzel bilgilendirici yani öğüt verici şeyler olan fazla kalın olmayan kitap tavsiyeleriniz var mı ?

• Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar

çocuk için ağır olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar

çocuk için ağır olmaz mı ?

Kitabı 4-5 sene önce okudum. 10 yaşındaki bir çocuk nasıl algılar bilemem ama bana masal tadında gelmişti. Yanlış hatırlamıyorsam içinde 3 tane öğüt veren hikaye var ve basit bir dille anlatılmış. Ağır geleceğini sanmam.
  • Çocuklar için hazırlanmış kısa jules verne kitapları var bence onları okursa faydalı olur.
  • Jules Verne lere bakayım , Tolstoy 10 yaşındaki çocuk için ağır olur kanımca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 7 Ocak 2014; 19:26:53 >
  • Yok abi aman çocuğa Tolstoy okutulur mu :D beyni yanar valla. Çok ağır gelir. La Fontaine'den Masallar vardır dünyaca ünlü. Aynı şekilde Robinson ve Don Kişot un çocuk kitabı versiyonlarıda güzeldir. O yaşlarda benim okuduğum ilk kitap ve bana okumayı sevdiren kitapta olur. Moby Dick (Beyaz Balina) Örnekler çoaladabilir tabi bizden Kaşağı da çocuklar için uygundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilim adamlarını anlatan bi kitap buldum onu almayı düşünüyorum , küçük yaşta tvden gördüğüne değil de bilim adamlarına özensin
  • Çok beğendiğim iki kitabı önereceğim. İkisi de öğretici ve ikisini de oğlum çok sevdi.

www.kitapyurdu.com
    Okurken Eğleniyorum, Okurken Öğreniyorum
    https://www.kitapyurdu.com/kitap/okurken-egleniyorum-okurken-ogreniyorum-/683221.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.