Şimdi Ara

5-7 yaş için oyun tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5-7 yaş için adam akıllı güzel bir oyun bulamadım ( online çok var ama ben indirip oynamasını istiyorum)
    Bilgisayar mağzalarında bir çok oyun var
    bunlardan çocuklar için indir oynayabilek bildiğiniz oyun tavsiyelerini bekliyorum.

• Taz Wanted
  • 5-6 yaşında çocuğu bilgisayara alıştırarak en büyük kötülüğü yapmış olursunuz, tam etrafı tanıma insanlara alışma ve hayata adapte olma yaşında. Bu yaşta iletişimi zayıf olur da içe kapanırsa, öyle devam eder hayat boyu. Ufacıktan alıştırırsan ilerde başından kaldıramazsınız valla, iyi düşünün derim
    Bence oyun yerine voleybol topu alın, futbol topundan hafif olduğundan rahat futbol oynarlar onunlan, arkadaşlarıylan koşsun dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

5-6 yaşında çocuğu bilgisayara alıştırarak en büyük kötülüğü yapmış olursunuz, tam etrafı tanıma insanlara alışma ve hayata adapte olma yaşında. Bu yaşta iletişimi zayıf olur da içe kapanırsa, öyle devam eder hayat boyu. Ufacıktan alıştırırsan ilerde başından kaldıramazsınız valla, iyi düşünün derim
    Bence oyun yerine voleybol topu alın, futbol topundan hafif olduğundan rahat futbol oynarlar onunlan, arkadaşlarıylan koşsun dursun

arkadaşın söylediklerini dikkate almanı öneririm çocuğunu bu gelişim döneminin en kritik zamanlarında oyunla falan eve hapsetme ona bu çağda ne versen oynar iplik makarası ver onlada oynar

• pop games var. içinde çeşit çeşit oyunlar var. nette pop games diye aratırsanız bulursunuz ;)
  • Tavsiyeleriniz için teşekkür.
  • Valla şimdiki 7 yaşındakiler cin gibi. Need For Speed Shift oynuyor 7 yaşındaki yeğen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Angry Birds, Fruit Ninja, Plants vs. Zombies gibi oyunlarda gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mohi

5-6 yaşında çocuğu bilgisayara alıştırarak en büyük kötülüğü yapmış olursunuz, tam etrafı tanıma insanlara alışma ve hayata adapte olma yaşında. Bu yaşta iletişimi zayıf olur da içe kapanırsa, öyle devam eder hayat boyu. Ufacıktan alıştırırsan ilerde başından kaldıramazsınız valla, iyi düşünün derim

aynen öyle yeğenim doğduüğundan beri evinde bilgisayarı var çocuk hiperaktif ailesi uğraşıyor şuan nasıl durduracağız diye bilgisayarda mario oynarken yandı diye ıkınırken altına mıçtı cocuk.

• Arkadasların yazdıgı cok dogru. Yan komsumun oglu 2 sene once ıncecık dal gıbı cocuktu. Su anda annesı pc basından kaldıramıyormus. Cocuk bır kılo almıs gozlerıme ınanamadım. Ayrıca evden dısarı cıkmıyormus. Su anda psıkolaga goturuyorlar. Pc'de oyun yerıne, cızgı fılm veya cocuk fılmlerı alabılırsınız. Oyun oynamaya bır alısırsa sureklı aklı pc'de olur. Ayrıca dısarıda veya evde arkadaslarıyla oyunlar oynaması cok daha saglıklı bence.
  • Angry Birds'ü tavsiye ederim.Hem zeka gelişimine de yardımcı olur
  • Bende O yaşlarda Çok Oyun Oynuyordum Şimdi Pc Bağımlısı Oldum Oyun Yerine Çizgi Film İzlesin Bak Angelo Falan Çıkıyor Ben Bile İzliyorum :D Pc OYunu Oynatarak Çocuğa En Büyük Kötülüğü Yapmış Olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertaga1 -- 20 Ekim 2011; 14:22:09 >
  • üstteki yorumlara ben de katılıyorum ama illa ki yok oynasınlar diyorsanız en azından animasyon filmlerinin oyunlarını falan oynatın Madagaskar,Shrek,Kung Fu Panda gibi veya Harry Potter'in ilk 3 oyunu(Felsefe Taşı,Sırlar Odası,Azkaban Tutsağı) ile Spider-Man 2 olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.