Şimdi Ara

Çocuklar için PSP oyun tavsiyesi? İlkokul 1'e gidiyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dayım kuzenimin büyük ısrarlarına dayanamayarak ona bir PSP alacakmış bu hafta sonu.

Çocuklar için önerebileceğiniz oyunlar var mı acaba?
    Kuzenim ilkokul 1 ya da 2'ye gidiyor. (Emin olamadım bir an :( )

Hangi oyunları tavsiye edersiniz bu yaştaki çocuklar için?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• PSP ilk okul 1'e giden çocuğa uygun olmaz bence. Çünkü psp'de aksiyon falan çok var.
    Ama fifa 2010 pes 2010 nba 2010 falan oynucaksa çocuk alabilirsiniz .Yada araba yarışı.
    PSP alıcaksanız herkes khalkedondan alıyor onu tavsiye ederim çok iyi biridir malının arkasındadır.
    İnternette araştırırsınız khalkedonu Khalkedonda Sıfır PSP 3004 Kopya oyun oynatan versiyon 360 Tl idi galiba. PSP alıcaksanız mutlaka ekran stickeride alın 5 tl khalkedon onuda satıyor ekranın çizilmesini çok güzel önlüyor. Birde kristal case alın pspnin çizilmesini önlemek için yoksa çok çabuk çizikler oluşabilir.

Bu arada kuzenin Mario,sonic,pokemon, seviyor ise Nintendo Ds Lite yada DSİ almanı öneririm. Nintendo geniş bir oyun hazinesine sahip kuzenin yaşlarındaki çocuklar için gayet eğlenceli oyunları var. Hem ekranı dokunmatik . Nintendodada güzel futbol oyunları var.

Eğer kuzenin grafikli oynular istiyorsa psp'yi seçin.
    Eğer eğlenceli oyunlar ve dokunmatik bir oynayış tarzı istiyorsa ds lite yada dsi alın.

PSP alıcaksanız garantili almayın hem kırılmayan versiyon çıkabilir. Hemde kırıldığında garantisi gidiyor.(ancak geçici versiyon attırısanız pilini çıkardığınızda garanti kapsamına girer tekrar. Kırılmayan versiyon çıkarsa her oyuna 100 tl vermek zorunda kalırsın. Yani şans meselesi büyük alışveriş merkezlerinden alırsanız kırılmayan versiyon çıkarsa 100 tl bayılmak zorunda kalırsınız her oyuna.
    PSP alıcaksan khalkedondan alıcaksın.Serbülent abi var orda çok iyi biridir.

Ds Lite Yada Dsi alıcaksanız garantili alın onun acekard yada r4 adında kartları var oyunları ona atıyorsunuz ve oyun bölümüne takıyorsunuz. Garantiye gidicek oluncada oyun bölümünden onu çıkartıp öyle yolluyorsunuz.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 24 Nisan 2010; 10:27:50 >

• bence ilkokul 1 e giden bir çocuğa uygun değil çünkü o daha derslerin temelini atıyor ve emin ol elinden düşürmüycek (kendi kardeşimden biliyorum) worms oyunu bence uygun hoş bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th_merwe -- 24 Nisan 2010; 12:15:48 >
  • Worms,Loco Roco, patapon, Araba yarışları futbol

Zeka gelişimi için

Buzz quiz Hot brain ve ritm oyunları yapboz tetris
  • Valla ben psp ile 10. sınıfta tanıştım çok geç tanıştıgım kanaatindeyim iyi bir şey olmuş ilerde deha bile olabilir :D:D:D:D hayırlı olsun öncelikle sonic filanda oynayabilir.
  • nfs serisi alınabilir birde spor oyunları alınabilir
    onun haricinde aslında 2. sınıftaki bir çocuğa hiç uygun olmayacak ama 5. sınıfa geldiği zaman alınabilecek
    gta , silent hill tarzı oyunlarda var

ama şahsen çocuk olsam psp sahibi olsam
    atarideki mario tank pacman bomberman soccer vs... oyunları ilk önce bi oynardım :D (emulator yardımıyla bunlarda psp ye yüklenebilir çokta şık olur )
  • gta serisi , god of war , dantes inferno bence tam olur kanaatindeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pataponu sevebilir
  • locorocoyu sevecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Worms,Loco Roco, patapon, Araba yarışları futbol

Zeka gelişimi için

Buzz quiz Hot brain ve ritm oyunları yapboz tetris

• Bence brick edemeyeceği bir PSP almalısınız.Yani Ya eski 1000 serisinden temiz bulursanuz yada eski anakartlı 2000 serisinden bulun.Yoksa Yanlış birşey yaparsa ankart değişir
  • LocoRoco, Little Big Planet
  • Locoroco 1-2 , Patapon 1-2 , Little Big Planet , GTA serisini oynayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

gta serisi , god of war , dantes inferno bence tam olur kanaatindeyim.

Katılıyorum, gittikçe savaşa ve kaosa sürüklenen bir dünyada bu konsepte aşina olmak şart ve bunlarda en masum şekilde gösterilen oyunlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

quote:

Katılıyorum, gittikçe savaşa ve kaosa sürüklenen bir dünyada bu konsepte aşina olmak şart ve bunlarda en masum şekilde gösterilen oyunlar :))

god of war serisi ile dante tamam o çocuktan hayır gelir artık

• quote:

Orijinalden alıntı: canerer

quote:

Orijinalden alıntı: ZATHARA

quote:

god of war serisi ile dante tamam o çocuktan hayır gelir artık

katılıyorum valla sınıf arkadaşlarını keser artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.