PS3-PS4 ve PS5 icin ikinci el fiyat bilgisi
Merhabalar,
Evimizdeki eski ve yeni tum konsollari satmayi dusunuyorum.
Sahibinden, letgo gibi sitelere bakinca cok farkli farkli fiyatlar gordum. Ilanlarda kodlari vs. de yaziyor. Farklari nedir bilmiyorum. Piyasayi hic takip etmedim yillardir.
Bu nedenle piyasayi bilen arkadaslar varsa, elimdeki cihazlar icin alani da satani da memnun edecek normal fiyatlar nedir paylasabilirse sevinirim.
Playstation 5 (Diskli) cihazlar: (Ikisinde de 1016A yaziyor modelinde)
Yurtdisi Cihaz: 1 adet Amazon ispanya'dan alinma, hic kullanilmamis durumda
Yurtici Cihaz: 1 adet TR'den Sony TR garantili ama garantisi bitmis durumda
PS4 Cihazlar:
PS4 - 500 GB - 1004A-B01 model kodu
PS4 - 1 TB - 1216B model kodu
PS3 Cihaz: (Hala talibi var mi emin degilim)
120 GB (Saniyorum fat kasa denen kasa. Baya tombul :)
Bu cihazlar icin adil ikinci el satis bedellerini, anlayan arkadaslar paylasabilirse sevinirim.
Simdiden tesekkurler
Çalışan sorunsuz VPN tavsiyesi
Merhaba,
SOL Fiber abonesiyim. Hulu yayınlarını izleyebilmek için VPN kullanmam gerekiyor.
NordVpn denedim ama sitesinin ana sayfası açılmasına rağmen, log in sayfasına erişmek isteyince sorun çıkartıyor ve açılmıyor.
SOL Fiber ile kullanabileceğim çalışan sorunsuz VPN tavsiyeniz varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
Superonline Fiber - Sabit IP - Farklı Şehirde Gösterme
Merhaba,
Superonline'ın CGN havuzunda olmaya dayanamayarak Sabit IP aldım. Bir iki hafta sorunsuz kullandım.
Sabit IP veya değil, ping değerlerim genelde 4-6 ms arasıdır yıllardır. (Speedtest- Istanbul server)
4-5 gün şehir dışına çıkıp geldim, döndüğümden beri hız testine ping değerim 15ms civarına çıkmış durumda.
İşin garip yanı, speedtest'e girdiğimde normalde yakındaki server'lar kısmında istanbul'daki serverlar çıkardı. Şimdi ise optimal server olarak, en yakındaki server olarak Muğla'daki server'ı gösteriyor. Yakındakiler de muğla, antalya, denizli vb. şehirler.
Bunun nedeni hakkında bilginiz var mı acaba? Nasıl düzeltebilirim?
|
|
|
|
|
Huawei HG255s root kullanıcı arayüzü şifresi hakkında
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.539
İkinci El Bölümü Mesajları: 324
Konularının görüntülenme sayısı: 22.638 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 208 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar