Şimdi Ara

Ortaokul öğrencisi için Pokemon Go'yu sorunsuz oynatacak telefon önerisi var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8. sınıfa giden kuzenim için aşağıdaki özellikleri sağlayan bir Androida telefon almak istiyor ailesi. Benden de araştırmamı rica ettiler. Kendim yıllardır iOS kullanıcısı olduğum için diğer markalar hakkında çok bilgim yok. Bir bakayım dedim her markanın yüzlerce modeli varmış :( Bu nedenle bu gruptaki bilgili, araştırmacı arkadaşlara danışayım istedim ben de.

Telefonun sahip olması istenen başlıca özellikler ve kriterler.

- Android işletim sistemi
    - 5'' den küçük olmayan ekran. Tercihen 5'' ama az biraz daha büyümesi (Maks. 5.5'') de sorun olmaz sanıyorum.
    - En önemlisi, minik kuzen Pokemon Go oyununa sarmış. Bu oyunu takılmadan, yavaşlamadan sorunsuz çalıştırması isteniyor. (Eski telefonu Moto G imiş ve grafikleri vs. çok takılıyor, ısınıyor, kapanıyormuş. GPS'inde filan sorun olmaması önemliymiş.
    - Foto ve diğer uygulamalarda ortalama bir performans göstermesi yeterliymiş.
    - Bir de eski telefonu "root" edip kullanmış. (Sanıyorum ios jailbreak gibi bir şey bu da) Root edilmesi çok zor olmayan bir telefon olursa daha iyi olurmuş.

Fiyat olarak da tercihen 750-1000 TL aralığında olmasını istiyorlar. Fakat bu aralıktakilerin tam yeterli ve iyi olmaması durumunda, gerçekten fark yaratacaksa 1200-1300 TL civarlarına kadar çıkabilecekler sanıyorum.

Tekrar belirtmek istiyorum, en önemli kriter Pokemon Go oyununda hızlı, takılmadan, sorunsuz çalışmasıymış.

Bu bilgiler ışığında yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Ben biraz araştırdım ama onlarca marka ve model arasında iyice kafam karıştı. Bir de başkasına tavsiye olduğu için güzel bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
    Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Designer83 -- 24 Temmuz 2016; 13:50:48 >

• Gm5 plus olabilir pokemon sorunsuz oynar ama isterse 750 tl civari asus max var pili baya gidiyor 5000 mha oyun kasmaz baya uzun sure gidiyor.Birde lenova p1 var pil performansi max ile benzer ama ozellileri cok daha iyi ama fiyati biraz fazla siz bakin karar verin bu telefonlara hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangen

Gm5 plus olabilir pokemon sorunsuz oynar ama isterse 750 tl civari asus max var pili baya gidiyor 5000 mha oyun kasmaz baya uzun sure gidiyor.Birde lenova p1 var pil performansi max ile benzer ama ozellileri cok daha iyi ama fiyati biraz fazla siz bakin karar verin bu telefonlara hocam.

750 TL ye asus zen fon max nerede satılıyor usta?
    990 TL den ucuza bulamadım ben.
  • GM5 Plus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhanbostanci M kullanıcısına yanıt
    890 tl felanda buldum bn yazarken mesaja bakmadim ben oyle hatirliodum hocam fiyatini.

• Zenfone max kullandım. Pokemon oyununu oynamasam da, işlemci yetersiz. Arayüzde bile takılmalar oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Zenfone max kullandım. Pokemon oyununu oynamasam da, işlemci yetersiz. Arayüzde bile takılmalar oluyordu.

Marshmallow'da düzeldi hocam. Bende de ikinci aldığım Max'te oluyordu. Şimdi herhangi bi sıkıntı yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.