Şimdi Ara

Pc. den test çözmek için grafik tablet kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • var mı arkadaşlar sorum olacak. kullanan varsa yazsın lütfen.

edit: sorun kalmadı ürünü satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polizom -- 14 Ocak 2018; 18:24:1 >

• ben kullanıyorum
  • Seçilemeyen kullanıcı adı kullanıcısına yanıt
    hangi marka hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicksizadAMQ

hangi marka hocam

Wacom bamboo cth300e.

Fiyat olarak en uygun olanları arasındaydı ve alalı dört sene olacak bu sene. 4 senedir bir yeri bozulmadı kullandığım pc külüstür olduğu halde. Eğer düşük bütçeli bir şeyler arıyorsanız tavsiye ederim. Ha biraz daha kullanım açısından konforlu bir şeyler arıyorsanız ve yine çok pahalıya kaçmasın derseniz https://urun.n11.com/grafik-tabletler/wacom-bamboo-ctl471-pen-tablet-for-pcmac-black-P107391067?gclid=EAIaIQobChMIoZvwyonQ2AIV75PtCh1N9wQvEAQYAiABEgKVZfD_BwEhttps://urun.n11.com/grafik-tabletler/wacom-intuos-art-pentouch-small-cth-490ak-n-P175097240
    şu ikisini de araştırabilirsiniz

ben bahsettiğim bamboo'yu yalnızca ders çalışırken pdflere çözebilmek için almıştım lakin ps'ta da birkaç kez çizim yaparken kullandım okul için karikatür çizmişliğim animasyon yapmışlığım bile oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seçilemeyen kullanıcı adı -- 11 Ocak 2018; 17:4:53 >

• Seçilemeyen kullanıcı adı kullanıcısına yanıt
    hocam peki kullanışı rahat mı. yani soruları hızlı ve düzgün çözebiliyormuyuz?
  • elimdekiyle gayet rahat. normal tabletlere göre bazı kusurları yok değil ancak biraz da pcmin sorunları yavaşlatıyor aksi taktirde bir dostumun laptopunda denediğimde on kat güçlüydü. güvenilir bir mağazadan alacaksanız öneririm. ben vakti zamanında n11 den almıştım ve 4 senedir kullanıyorum dediğim gibi. ne bir kere garantiye yolladım ne bir kere tamire verdim. belki dikkatli kullandığımdan da kaynaklıdır bilemem tabi.
    ama şunu da söylemeden geçmeyeceğim eğer elle deneme şansınız varsa almadan evvel mutlaka öylesine bakın. kontrolleri için en iyisi önceden deneyimlemeniz olur. sağ elle kullanacaksınız ve hassasiyet falan ne kadar ayarlansa da bir kullanımına rahatlığına bakmış oluyorsunuz. ben öyle alamadım bundan alışmam birkaç gün kadar sürdü. ama şu an gayet rahat kullanıyorum
  • n11 den parblo a610 grafik tablet satın aldım. 280 Tl. ye. 2-3 gün içinde elime ulaşır kullandıktan sonra yorumumu yazarım buraya.https://urun.n11.com/grafik-tabletler/parblo-a610-grafik-tablet-dijital-kalemli-P141566175
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polizom

n11 den parblo a610 grafik tablet satın aldım. 280 Tl. ye. 2-3 gün içinde elime ulaşır kullandıktan sonra yorumumu yazarım buraya.https://urun.n11.com/grafik-tabletler/parblo-a610-grafik-tablet-dijital-kalemli-P141566175
    hocam merhaba. parblo a610 kullanıyorsanız bi inceleme yazısı yapablirmisiniz eksileri artıları nedir. teşekkürler
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kullanıyorum hala.

Artıları :
    • 8 tane tuşu var, ve istediğin şekilde kullacağın programın özelliklerini o tuşlara atayabilirsin.
    • 8 tane yedek kalem ucu var. Kalem uçları zaten sağlam. Şu an yedek uçlara geçmemişim daha. Uçlar zamanla aşınabilir, bu yüzden yedek uçlar var. Uçlar kolay kolay aşınmıyor ama.
    • Fiyatının uygun olması. 280 Tl. ye almıştım 4-5 ay önce. Şimdi ise dolardaki artışa rağmen fiyatı biraz daha düşmüş.
    • Boyutu gayet ideal. Ne küçük ne büyük.
    • Tableti kullandığın anda, anında bilgisayara işliyor yaptığın işlemleri. Yani gecikme vs. hiç olmuyor.
    • Kalemin şarjı çok uzun süre gidiyor. Şu ana kadar sadece 1 kez şarj etmişim ve hala bitmemiş şarjı.

Eksikleri :

• Kalem ucu zamanla biraz sivriliyor bu da tabletin biraz çizilmesine neden oluyor ama tabletin performansını etkilemiyor bu çizilme olayı. Sadece biraz kötü bir görüntü oluşuyor ama iyici baktıktan sonra anlıyorsun çizildiğini normalde gözükmüyor çizilen yerler.
    • Kalem biraz daha iyi olabilirdi. Biraz basit gibi duruyor kalem. Kasa yapısı pek iyi değil ama performansı etkilemiyor.
    • Tabletin yüzeyi daha iyi olabilirdi. Yazma hissini veriyor ama daha iyi olabilirdi.

Başka sorularınız varsa burdan ya da özelden sorabilirsiniz kesinlikle.

Bu arada siz de ders için mi alacaksınız?

• Ben samsung galaxy note fan edition kullaniyorum. Pdf den soru çözmek çok basit ve kullanışlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.