Şimdi Ara

Smart TV için uygulama geliştiren var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: muko1676 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar daha önceden smart tvlerle uğraşmış birisi var ise özelden yazabilir mi birkaç soru sormam gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi, smart tv deyince biraz fazla kaçıyor. Neredeyse her marka kendi tv yazılımını kullanıyor. Ona göre de geliştirici kit yayınlanıyor. Siz hangi sistemi düşünüyorsunuz?

2014 yılı gibi, LG yeni yeni akıllı tv çıkarıyordu. WebOS sistemli. O dönem biraz uğraşmıştım. Sdk felan herşey internette zaten, çok kapalı sistem değil.

Ancak o dönemde kaynak çok azdı. Türkçe bir tane bile kaynak yoktu. Yabancı kaynaklar da öyle. Ben de zaten can sıkıntısından bakıyordum, sadece hobi amaçlı.

Tıkandığım yerde bıraktım.

Bir daha da akıllı tv ile ilgilenmedim. Ancak şu anda Android tv ler yaygınlaşmakta galiba. Onlar için daha geniş kaynaklar ve daha stabil Sdk vardır. LG nin Ide' si ayrı, emulatorü ayrı sıkıntıydı. Saç baş yolduracak cinsten.

Şimdi rahattır ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 5 Haziran 2018; 13:33:5 >

• Arkadaşlar android varken uğraşmayın Lg'nin smart tv'siyle falan. Boş işler bunlar. Bütün televizyonlar ipe ipe androide geçecek zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.