Şimdi Ara

iPhone için yabancı dizi izleme uygulaması var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
9.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ip6 16 gb almayı düşünüyorum da araştırmama rağmen böyle bir uygulama bulamadım.

Bir de 24 ay ayda 109 lira taksit uygun mudur sizce turkcellden almayı düşünüyoruz.

• iDiziFilm vardi suan hala kullaniyoruz ama onceden satin aldigimiz icin, telif hakki sebebiyle olsa gerek app store den kaldirildi. Ancak gelistirici, guncel dizi filmleri eklemeye devam ediyor. Bir sekilde eskiden satin almis birinden onu yuklerseniz isinizi gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizipub dan online izleyebiliyorsunuz telefonla 9.sezondayım uygulama istediniz ama yazayım dedim

• Sadece telefonun ücretimi bu fiyat

• Sorun olmaz diyorsunuz yani beyler?

Evet hocam 2609 liraya geliyor cihaz
  • head kullanıcısına yanıt
    jailbreak de movibox var ve vizyona yeni girmiş filmleri izleyebiliyorsun ama türkçesi yok hep yabancı
  • Hocam alırsam jb yapmayı düşünmüyorum ya Store'da bir tane bile dizi uygulaması olmaması androide kayma sebebi resmen aklım karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    aynen ama movibox da öğle azımsanacak bişey değil cidden denemeni tavsiye ederim jb li bir iphone da sonuçta bir uygulama ve ya bir tweak için bile jailbreak yapan tanıyorum :)
  • Dizitv uygulamasi var store'da, cok kullanisli ve ayni anda 5-6 download yapilabiliyor fakat bazi dizilerin ilk sezonlari falan yok veya baska sezonlari. Ornek: HIMYM, Futurama'nin bir sezonu

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Sadece indirmek için mi yoksa online da izleyebiliyor muyuz hocam? Mesela shameless gibi dizilerin falan tüm sezonlarını bulabilir miyiz?
  • iDiziFilm'in yedeğini almadım ama ücreti mukabilinde almıştım o uygulamayı. Telefonuma nasıl yüklerim tekrar ?

Shameless'a baktim simdi sadece 4. Sezon var, 1,2,3 de var gozukuyor fakat girince problem olustu diyor

• Hocam bütçemizi zorlamayacaksa 64gb bakın
    Ben plus 3binkwn 3500e aldm 24taksitle 64gb

• iDiziFilm'in jailbreaksiz yüklenebilen yeni sürümünü çıkardık arkadaşlar. idizifilm.com adresine girerek indirebilirsiniz.
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Çok yavaş yükleniyor sanki. Bende bir sorun var sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: psag

Çok yavaş yükleniyor sanki. Bende bir sorun var sanırım.

Evet biraz uygulama yavaş yükleniyor. Yabancı siteden kaynaklı bir durum bu ama uygulamanın hızında bir sorun söz konusu değildir.
  • murtazakamil M kullanıcısına yanıt
    Çeyreği yüklendi şuan. Böyle bir jailbreaksiz sürüm bekliyordum. Çok iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: psag

Çeyreği yüklendi şuan. Böyle bir jailbreaksiz sürüm bekliyordum. Çok iyi oldu.

Güle güle kullanın
  • Bilgisayardan izleyeceğiniz filmi iphone'a atıp öyle izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.