Bildirim
iPhone için yabancı dizi izleme uygulaması var mı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
iDiziFilm vardi suan hala kullaniyoruz ama onceden satin aldigimiz icin, telif hakki sebebiyle olsa gerek app store den kaldirildi. Ancak gelistirici, guncel dizi filmleri eklemeye devam ediyor. Bir sekilde eskiden satin almis birinden onu yuklerseniz isinizi gorur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizipub dan online izleyebiliyorsunuz telefonla 9.sezondayım uygulama istediniz ama yazayım dedim
Sadece telefonun ücretimi bu fiyat
Sorun olmaz diyorsunuz yani beyler?
Evet hocam 2609 liraya geliyor cihaz -
jailbreak de movibox var ve vizyona yeni girmiş filmleri izleyebiliyorsun ama türkçesi yok hep yabancı -
Hocam alırsam jb yapmayı düşünmüyorum ya Store'da bir tane bile dizi uygulaması olmaması androide kayma sebebi resmen aklım karıştı. -
aynen ama movibox da öğle azımsanacak bişey değil cidden denemeni tavsiye ederim jb li bir iphone da sonuçta bir uygulama ve ya bir tweak için bile jailbreak yapan tanıyorum :) -
Dizitv uygulamasi var store'da, cok kullanisli ve ayni anda 5-6 download yapilabiliyor fakat bazi dizilerin ilk sezonlari falan yok veya baska sezonlari. Ornek: HIMYM, Futurama'nin bir sezonu
Sadece indirmek için mi yoksa online da izleyebiliyor muyuz hocam? Mesela shameless gibi dizilerin falan tüm sezonlarını bulabilir miyiz? -
iDiziFilm'in yedeğini almadım ama ücreti mukabilinde almıştım o uygulamayı. Telefonuma nasıl yüklerim tekrar ?
Shameless'a baktim simdi sadece 4. Sezon var, 1,2,3 de var gozukuyor fakat girince problem olustu diyor
Hocam bütçemizi zorlamayacaksa 64gb bakın
Ben plus 3binkwn 3500e aldm 24taksitle 64gb
iDiziFilm'in jailbreaksiz yüklenebilen yeni sürümünü çıkardık arkadaşlar. idizifilm.com adresine girerek indirebilirsiniz. -
Çok yavaş yükleniyor sanki. Bende bir sorun var sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: psag
Çok yavaş yükleniyor sanki. Bende bir sorun var sanırım.
Evet biraz uygulama yavaş yükleniyor. Yabancı siteden kaynaklı bir durum bu ama uygulamanın hızında bir sorun söz konusu değildir. -
Çeyreği yüklendi şuan. Böyle bir jailbreaksiz sürüm bekliyordum. Çok iyi oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: psag
Çeyreği yüklendi şuan. Böyle bir jailbreaksiz sürüm bekliyordum. Çok iyi oldu.
Güle güle kullanın -
Bilgisayardan izleyeceğiniz filmi iphone'a atıp öyle izleyebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X