Şimdi Ara

iPhone Yerli/Yabancı Dizi-Film izleme uygulaması var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
26.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu dün aldım, 5S ana konusuna yazdım. Markette dediğim konuyla ilgili sürüsüne bereket uygulama var çoğu işe yaramaz, tek tek denemekte ayrı bir zor. Bu konuda ücretli/ücretsiz farketmez artık bir uygulama gerekiyor. Şu ana kadar birtek dropbox'a yüklediğim film ve dizileri izleyebiliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'da Yerli/Yabancı Dizi-Film İzleme Uygulamaları

iPhone'unuzda yerli ve yabancı dizi ve filmleri izlemek için kullanabileceğiniz çeşitli uygulamalar bulunmaktadır. Bu uygulamalar, kullanıcıların istedikleri içerikleri kolayca bulmalarına ve izlemesine olanak tanır.

iPhone Kaçak Dizi İzleme Uygulamaları

• TeaTV: Geniş bir dizi ve film kataloğu sunan popüler bir kaçak dizi izleme uygulamasıdır.
    • Stremio: Çeşitli kaynaklardan içerik toplayan ve akış sağlayan bir uygulamadır.
    • CyberFlix TV: Kullanıcıların isteğe bağlı içerikleri ücretsiz izlemesine olanak tanıyan bir uygulamadır.

iPhone Dizi İzleme Uygulamaları

• Netflix: Yerli ve yabancı dizilerin yanı sıra orijinal yapımları da içeren ücretli bir yayın hizmetidir.
    • Amazon Prime Video: Ücretli bir yayın hizmeti olup, çok sayıda dizi ve film sunmaktadır.
    • BluTV: Türk dizileri, filmleri ve orijinal yapımlara odaklanan bir yayın hizmetidir.

iPhone Kaçak Film İzleme Programları

• Showbox: Geniş bir film kataloğu sunan ve içerikleri ücretsiz izlemeye olanak tanıyan bir uygulamadır.
    • Cinema HD: Ücretsiz film ve dizi akışı sağlayan bir uygulamadır.
    • HD Movies: Çeşitli kaynaklardan film ve dizi toplayan ve ücretsiz izlemeye imkan tanıyan bir uygulamadır.

iPhone Ücretsiz Film İzleme Uygulamaları

• Tubi: Ücretsiz ve reklamlı film ve dizi akışı sağlayan bir uygulamadır.
    • Pluto TV: Canlı TV kanallarının yanı sıra ücretsiz film ve dizi akışı sunan bir uygulamadır.
    • Crackle: Sony Pictures tarafından desteklenen, ücretsiz film ve dizi izleme olanağı sunan bir uygulamadır.

iPhone Dizi İzleme Uygulaması Ücretsiz

• Popcorn Time: Çeşitli kaynaklardan film ve dizi toplayan ve ücretsiz izlemeye imkan tanıyan bir uygulamadır.
    • MovieBox: Ücretsiz film ve dizi akışı sağlayan bir uygulamadır.
    • UnlockMyTV: Ücretsiz film ve dizi akışı sağlayan ve çeşitli kaynakları destekleyen bir uygulamadır.

iPhone'da yerli ve yabancı dizi-film izlemek için bu uygulamalardan faydalanabilirsin. İhtiyaçlarına ve tercihlerine uygun olan uygulamayı seçerek dilediğin içeriği kolayca izleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • iDiziFilm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

iDiziFilm.

o uygulama apple politikası ile uyuşmadığı için kaldırılmadı mı? şimdi baktım storeda, yine yok
  • Nymphadora kullanıcısına yanıt
    Bende şimdi fark ettim, kaldırılmış. Ama daha önce indirilenlerden indiriliyor.

• mic kullanıcısına yanıt
    Yerli yok hocam idizifilm de. Maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balleyci

Yerli yok hocam idizifilm de. Maalesef.
    iDiziFilm yok, daha önce de indirmemiştim, bu yüzden indiremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

iDiziFilm yok, daha önce de indirmemiştim, bu yüzden indiremiyorum.

Alıntıları Göster
    Ücretsiz bir uygulama varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamadan ziyade ben dizimag üzerinden izliyorum. Gayet başarılı film ve dizileri cihazınızda izleyebilirsiniz. Anaekrana kısayol atarsınız o şekilde kullanabilirsiniz uygulama gibi

• GroupPolicy kullanıcısına yanıt
    Site kapandı ve flashlı idi. Hala iPhone'da açılıyor mu?
  • quote:

Jailbreak yaparsan iDiziFilm'i Cydia'dan kurman mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots

Jailbreak yaparsan iDiziFilm'i Cydia'dan kurman mümkün.

Alıntıları Göster
    uygulama olarak bildiğim kadarıyla yok ama safariden internet adresini yazarsan izleyebiliyorsun ben öyle yapıyorum.
  • quote:

Ben ipadde açıyorum. Html5 destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GroupPolicy

quote:

Ben ipadde açıyorum. Html5 destekliyor

Teşekkür ederim.

Başka uygulamalara da ihtiyacım var, konu kirliliği olmasın diye buradan yazayım dedim.

iPhone'un kamera uygulaması çok sade, Android gibi Gülen Yüz, Manzara, Dram, Spor gibi modları seçebileceğimiz bir uygulama var mı? Yoksa bana mutlaka telefonunda olmalı diyebileceğiniz kamera uygulaması söyler misiniz?

Fotoğraf ve Video düzenlemek için de uygulama tavsiyesine ihtiyacım var.
  • IOS 8 için jailbreak henüz yok, çıkınca yapmayı düşünüyorum. Önceden 25pp ile jailbreaksiz bir sürü uygulama kurabiliyordum ama şimdi çoğu oyun/uygulama yok.
  • quote:

IOS 8 için jailbreak henüz yok, çıkınca yapmayı düşünüyorum. Önceden 25pp ile jailbreaksiz bir sürü uygulama kurabiliyordum ama şimdi çoğu oyun/uygulama yok.
    Yasal olup olmadığını bilmediğim için ismini vermek istemiyorum ama telefondan dizi izleyebileceğiniz siteler mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Yasal olup olmadığını bilmediğim için ismini vermek istemiyorum ama telefondan dizi izleyebileceğiniz siteler mevcut.

Pm den paylaşır miyiz

• mogosan kullanıcısına yanıt
    Zahmet olmazsa bi pm de ben alabilir miyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

Bende PM alabilir miyim?
  • Bende pm alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mogosan kullanıcısına yanıt
    PMden yazabilir misin @mogosan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.