Arkadaşlar merhabalar, Herhangi bir sitede, hepsipay, kupon vb telefon dışı bir şeyi taksitle alıp, sonra onunla telefon almak mümkün mü? Alternatif herhangi bir çözüm bilen var mı? |
Bildirim
Arkadaşlar merhabalar, Herhangi bir sitede, hepsipay, kupon vb telefon dışı bir şeyi taksitle alıp, sonra onunla telefon almak mümkün mü? Alternatif herhangi bir çözüm bilen var mı? |
|
o tam aradığım şey değil, kredi çekmek ile aynı. ben daha çok mesela 100bin TL'lik televizyon'u 9 taksit alıp, sonra daha TV gelmeden iade oluşturup hediye çeki verebilen bi site arıyorum. veya bunun gibi başka bir etrafından-dolaşmalı çözüm |
Merhabalar, Bundan bir kaç ay önce Hepsiburada' dan telefon almıştım, o dönem Bonus' da Hepsiburada alışverişlerine taksit kampanyası vardı, Garanti bonus ile alınca taksit yapmadı, fakat Teb bonus ile aldığımda teb bonus yanlışlıkla taksitli yapmıştı, böyle hatalar olabiliyor, Bunun dışında sen bulabildin mi , alışverişin hediye çekine dönüşmesi ve sonrası o çekle telefon alımı ? |
kredi puanın iyiyse bankaların kredi tekliflerinden birini değerlendir kredi çek ve gidip onunla telefon al. |