Bildirim
Amerikadan kredi kartıyla iphone almak...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
surekli yaptigim yontem. telefonu kim istiyorsa online dan aliyor. ben gidip storedan aliyorum.
adres olayinda ise suna dikkat etmelisin. arkadasin sehir icinde yasiyorsa paketin calinma durumlari oluyor. fedex veya ups de olmuyor da, apple usps ile gonderirse, onun bazi sivrizekali isguzar calisanlari kapinin onune atip gidiyor kutuyu. eve geldiginde kutuyu bulamiyorsun. sirf bu yuzden evin etrafina guvenlik kamerasi kurdum. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarpm
surekli yaptigim yontem. telefonu kim istiyorsa online dan aliyor. ben gidip storedan aliyorum.
adres olayinda ise suna dikkat etmelisin. arkadasin sehir icinde yasiyorsa paketin calinma durumlari oluyor. fedex veya ups de olmuyor da, apple usps ile gonderirse, onun bazi sivrizekali isguzar calisanlari kapinin onune atip gidiyor kutuyu. eve geldiginde kutuyu bulamiyorsun. sirf bu yuzden evin etrafina guvenlik kamerasi kurdum.
Vay arkadaş bizim kargolar başkasına imza karşılığı bile zor ürün veriyor bunlar kapıya atıyor öylemi :S
peki storedan alım olayı nasıl oluyor neyi seçiyoruz ben gelip alcam diye bi seçenek varmı?
bide sitede alışveriş yaparken taksit olayı yok sanırım o bizim bankalarla alakalıdır büyük ihtimal. -
-
eyvallah kardeşim çok yardımcı oldun ALLAH senden razı olsun. sonbişeydaha sorayım k.bakma :)
a.verişi kendi adıma yapsam arkadaş gidip alırken sorun yaşarmı onun adınamı almam lazım? -
Cok hatirlamiyorum. Store Pick-up sectikten sonra sana teslim alacak kisinin bilgilerini soruyor. Istersen sayfadan satin aliyormus gibi islem yap. son odeme kismina gelince iptal edersin. Kart bilgilerini en son soracaktir.
bu arada kredi karti taksit olayi yok. -
Amerikaya ait bir kart olmadan nasıl alıyorsunuz? Bu mümkün mü?quote:
Cok hatirlamiyorum. Store Pick-up sectikten sonra sana teslim alacak kisinin bilgilerini soruyor. Istersen sayfadan satin aliyormus gibi islem yap. son odeme kismina gelince iptal edersin. Kart bilgilerini en son soracaktir.
bu arada kredi karti taksit olayi yok. -
visa-master-amex logolu kartlari dunyanin her yerinde kullanirsin. Yeterki kartin mail order-online veya varsa yurtdisi harcamalara acik olsun.
Yalniz kartinizi yurt disinda kredi karti makinesinde kullandiginizda harcadiginizdan fazlasini odersiniz. Banka komisyonu ve kur farki. Internet harcamalarinda aliyor mu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpm -- 9 Ocak 2016; 2:48:08 > -
Kredi kartınızı harcama yapmadan önce banka ile görüşerek dövize çevirebiliyorsunuz. Böylece çekiminiz usd olacak ödemeniz de. -
-
1 pasaporttan 1 telefon geçmiyor mu ?quote:
Orijinalden alıntı: msinansenturk
Sanırım bu seçenek?
https://store.donanimhaber.com/45/04/3d/45043dd5ba37d045d01bb06625edc5b8.PNG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emple -- 9 Ocak 2016; 12:39:10 >
-
Yurtdışı kullanımıyla ilgili bilgim var tabii ki de ben açıkçası Apple online Store'u da iTunes ve App Store gibi çalışıyor diye düşünüyordum. Örneğin bir amerikan kartı olmadan o store'lara geçemiyorsunuz ya onun gibi. -
Evet resimdeki gibi. -
App store olayini duymustum. onun nedeni tam emin degilim ama burda online alisverislerde guvenlik nedeniyle kartin kayitli oldugu posta kodu nu yazmazsan islem yapmiyor. Uluslararasi calisan sitelerde bu sorun olmuyor. Belki bununla ilgisi vardir. -
Yok ondan dolayı değil. iTunes Store direk ülke bazlı kredi kartı kısıtlaması yapıyor. Hangi ülkenin storeunu kullanacaksan o ülkenin kartını istiyor. -
apple aradım sordum itunes store da öyle bi uygulama varmış ama sadece uygulama alımındaymış o. cihaz alımlarında falan öyle bir sorun yokmuş dilediğin ülkenin kartıyla alabiliyoruz yani.
şimdi kafamı kurcalayan tek şey ben 2-3 sonra alışveriş yapsam aynı gün yada birsonraki gün arkadaşım oradan cihazı alabilecekmi ödeme hemen yansıyor mu bankayla görüştüm hemen yansır dedi ama bişey bildiğinden değil varsayımlarla konuştu :S -
Internetten siparsi verdiginde kredi kartin onay verirse, cihazi dksinda arkadasin alabilir. beklemene gerek yok. -
Biton soru sordum hakkını helal et kardeş. -
helal olsun kardes. -
Verilen bilgiler için çok teşekkürler.quote:
helal olsun kardes.
Türk kredi kartıyla internetten almak mı daha uygun olur yoksa doğrudan amerikadaki apple store'dan kredi kartıyla postan çektirmek mi?
Benzer içerikler
- iphone 12 alınır mı
- kayıtsız iphone e-sim kullanma
- gürcistan apple mağazası
- ithalatçı garantili iphone
- iphone xs alınır mı
- iphone özellikleri
- iphone 16 şarj girişi
- iphone 15 pro lansman rengi
- iphone uygulama gizleme
- en iyi telefon markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X