Şimdi Ara

Amerikadan alınma iphone app store um, kredi kartımı kabul etmiyor.Lütfen yardım arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.6 aylık bir bekleyişten sonra nihayet gevey kartla 2 aydır telimi kullanabiliyorum.ancak şöyle bir sorunum var.
    Telefonumu amerikadan aldım.4.1 versiyon yüklü, jealbreak yapmadım.gevey kartla kullanıyorum.
    app store dan ücretli uygulamaları satın almak için kredi kartı bilgilerimi tanımlamak istedim.ancak kredi kartı metodunuzu değiştirin diye bir
    uyarı veriyor ve kayıt yapmıyor.2 aydır ücretsiz uygulamaları indirip kullanabiliyordum app store u, kaydım var yani.şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar, nasıl
    kayıt ettiricem kredi kartımı?

• arkadaşlar yokmu fikir vericek kimse? nerde kaldı unlock kardeşliğimiz 6 ay beraber aynı yola baş koyduk

verilen hata şu şekilde...” your payment method was declined.please enter another payment method. ”
  • Visa masterdan kaynaklaniyo olabilir mi
  • Kartınız iptal olmuş olmasın yada kartınızın online ve internet işlemlerine açık olduğundan eminmisiniz ?
  • kartımı dün çıkarttım, yeni kart.limiti var, uluslararası alışverişlere internetten alışverişlere açık.visa cart.herhangi bir sorun yok.ama nedense kabul etmiyor.deli olacam yaa
  • arkadaşım bende de o hatayı veriyo ama benim sanal kart bilgilerini verdim ve limiti 0 olduğu için veriyor sanıyorum
    sen de sanal alışveriş limitini bir kontrol et ben cepten girip apps. almak isteyince bu hatayı veriyor pc den freeleri sorunsuz indirebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amantessunt
    kartımı dün çıkarttım, yeni kart.limiti var, uluslararası alışverişlere internetten alışverişlere açık.visa cart.herhangi bir sorun yok.ama nedense kabul etmiyor.deli olacam yaa

Peki hesabınız us yani amerika hesabımı eğer hesap açarken ülkenizi türkiye dışı seçtiyseniz kartınızı kabul etmez ama türkiye hesabı olarak açtıysanız bankanız ile görüşün kartınız aktif ise kabul etmesi gerekli ve kart bilgilerini girerken doğru bilgi girdiğinizden emin olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hesabım türkiye hesabı arkadaşlar.kartım açık, girdiğim tüm bilgiler doğru ama yine o hatayı veriyo yaa.olmuyo arkadaşlar olmuyo yaa
  • banada olmustu aynısı once i tunes da logout-login yapıp ülkenin türkiye secili oldugundan emin ol.

Sonra telefon-ayarlar da store a gir.Orada kullanıcı id ne tiklayip detaylarına bak,ordaki ülkenin de türkiye gözükmesi lazım,ayrıca turn on genius for Apps secenegide aktif olmali.
  • sorunu hallettim arkadaşlar.cevap veren herkeze çok teşekkür ederim
  • e nasil hallettigini yaz da bizde bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufoufo

e nasil hallettigini yaz da bizde bilelim

+1
  • bankadaki gerizekalı çağrı merkezinin yanlış yönlermesi.meğersem kartım kullanıma açılmamış.şubeden gittim tekrar açtırdım
  • aynı sıkıntı bende de olmaya başladı son 1 haftadır hiç bişi indiremiyorum durduk yere böyle bi sorum çıktı kredi kartımda hiç bir sıkıntı yok sanal kartımdan indiriyodum ama artık olmuyor. sanal değilde normal kart bilgilerimi girdim yine olmuor:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.