Şimdi Ara

Yurtdışı Apple Watch Ultra 2 Almak ve Kayıt Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , gzone uygulamasında bi arkadaşla 836 Euro ücrete anlaştık site üzerinden ,ama aklıma takılan bi kaç soru var bu sim kart olayından dolayı kayıt yapmak zorunda mıyım ? Ben saate sim kart takmayacağım direk telefonla eşleştirip kullanacağım bu modelde sim kartda mevcut olduğu için benim için sorun olur mu acaba kayıt yapmazsam ?

Birde cihazı benim adıma mı faturalandırması gerekiyor yoksa bi sorun olmaz mı daha önce böyle bir şekilde saat yada telefon alan arkadaş oldu mu? Neye dikkat etmeliyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yurtdışından Apple Watch Ultra 2 Almak ve Kayıt Yardımı

Apple Watch Ultra 2'yi yurtdışından satın almak, cihazın ülkenizde henüz piyasaya sürülmemesi veya daha uygun fiyatlı olmasından dolayı avantajlı olabilir. Ancak, yurtdışından Apple Watch getirmeden önce dikkate almanız gereken bazı hususlar vardır.

Öncelikle, satın alacağınız Apple Watch Ultra 2'nin ülkenizde kullanım için onaylanmış olduğundan emin olmalısınız. Aksi takdirde cihazı kullanamayabilir veya tamir ettiremesiniz. Bu bilgiyi Apple'ın resmi web sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Yurtdışından Apple Watch getirmek için birkaç farklı yol vardır:

• Yetkili bir satıcıdan satın almak: Bu, en güvenli ve en sorunsuz yoldur. Ancak, fiyatlar genellikle yerel satıcılara göre daha yüksek olabilir.
    • Çevrimiçi perakendecilerden satın almak: Amazon veya eBay gibi çevrimiçi platformlardan Apple Watch Ultra 2 satın alabilirsiniz. Ancak, satıcının güvenilir olduğundan emin olmanız ve ithalat vergilerini göz önünde bulundurmanız gerekir.
    • Şahsen satın almak: Yurtdışına seyahat edecekseniz, Apple Watch Ultra 2'yi bir perakende mağazasından veya yetkili bir satıcıdan şahsen satın alabilirsiniz. Bu, ithalat vergilerinden kaçınmanın bir yoludur.

Yurtdışından Apple Watch Ultra 2 getirdikten sonra, cihazı ülkenizde kullanabilmek için kayıt ettirmeniz gerekir. Bunu şu adımları izleyerek yapabilirsiniz:

1. iPhone'unuzda "Ayarlar" uygulamasını açın.
    2. "Genel"e ve ardından "Hakkında"ya dokunun.
    3. "IMEI/MEID"yi not edin.
    4. Apple'ın resmi web sitesine gidin ve "Destek" bölümüne gidin.
    5. "Apple Watch'unuzun IMEI/MEID'ini Kaydedin" seçeneğine tıklayın.
    6. Adınızı, e-posta adresinizi ve cihazınızın IMEI/MEID'ini girin.
    7. "Gönder" düğmesine tıklayın.

Apple Watch Ultra 2'nizi kaydettikten sonra, ülkenizde kullanıma hazırdır. İthalat vergileri veya diğer ek ücretler uygulanıp uygulanmayacağını yerel gümrük makamlarına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sim Kartlı elektronik tüm cihazlar Türkiye'de telefon olarak nitelendirildiği için evet kullanmak için kayıt yapmak mecburi.

Ancak, sim kart tepsisine hiçbir şey takmadığınız sürece cihaz sinyal almaz bu yüzden kayıt yapmanıza luzüm olmaz.

Cihaz sizin adınıza olması gerekmez, imei numarası kayıt için yeterlidir.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

apple watch ultra larda sim tepsisi yok e sim var. bu durumda da bağlı bulunan operatörden hücresel plan satın alınıyor ama benim anladığım kadarıyla bu başvuru yapılmazsa imei kaydına gerek olmadığı yönünde..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.