Motosiklet Sigorta Ücreti
İmei Kayıt Sonrası imei 14 hane Görünüyor ?
Merhaba , cihazın 2 imeisinide kontrol ederek 15 er hane olarak girdim , sonra ödemeyi yaptım 20bin tl , sonrasında kayıtlı cihazlarıma girdim orda hat eşleştire tıklayacaktım ama baktığımda son numara eksik görünüyor bir sorun olur mu tecrübe edinenler ? Hat eşleştire tıklamalı mıyım ?
birde 2. İmei için herhangi bir eşleştire tıklamama gerek yok değil mi?
Merhaba arkadaşlar , gzone uygulamasında bi arkadaşla 836 Euro ücrete anlaştık site üzerinden ,ama aklıma takılan bi kaç soru var bu sim kart olayından dolayı kayıt yapmak zorunda mıyım ? Ben saate sim kart takmayacağım direk telefonla eşleştirip kullanacağım bu modelde sim kartda mevcut olduğu için benim için sorun olur mu acaba kayıt yapmazsam ?
Birde cihazı benim adıma mı faturalandırması gerekiyor yoksa bi sorun olmaz mı daha önce böyle bir şekilde saat yada telefon alan arkadaş oldu mu? Neye dikkat etmeliyim ?
Betlik İtem Satışı Etopfun Sitesi Üzerinden 1HAFTA BEKLEMEDEN
son fiyattır pazarlıksız alana şimdiden hayırlı olsun gayet uygun tuttum dolar kuruyla yükselirse fiyat güncellenecektir haftalık olarak
★ Sürücü Eldivenleri | Kırmızı Rezan
eldiven de satışa eklenmiştir 0.13 float mw dir
m4a4 asiimov çok temiz flotlı 0.26 1000₺ pazarlıksız alana hayırlı olsun
Talon Satıldı
Oyun içi 3 renkde güzel dağılmıştır sarısı çok fazla olmadan, herhangi bir float düşük yada yükseklikle ilgili bir köşe tahribatı yoktur fotoğraflar eklendi inceleyebilirsiniz
[SATILIK] 8x Farklı Renkli Tb Arcanalar
ELİMDEKİ MEVCUT RENKLER :
RUBILINE
SHIPS IN THE NIGHT
MIASMATIC GREY
GOLD ( EXALTED)
EXPLOSIVE BURST
LIGHT GREEN
DUNGEON DOOM
REFLECTION SHADE ( ORIGINAL)
FIYATLAR ( ARCANA ICIN %80 RENK İÇİN %80 YAPIP TOPLAMINI DÜZ BİR RAKAMA EŞİTLEYİP SATIŞ RAKIMINI BELİRLERİZ YARDIMCI OLURUM )
STEAM :
silinebilir
silinebilir
Traş Makinelerinde Ki Stok Yokluğu ve Fırsatçılık
Merhaba arkadaşlar philips ve Braun traş makinesi kullandım bugüne kadar Braun çok iyiydi pil ömrü bitti philips multigroom full set ise su geçirmez denilen şey 2 sene sonra çalışmadı bildiğin su geçirmiş içini açtım ve paslanmıştı
neyse
yeni makine alayım dedim genelde kirli sakal yaparım bazen bıyık sakal vb şekillendiririm bu tarz bi makine genelde braunda çok iyi cruzer 6 var yeni bi tane alayım oda ne Braun hepsiburada olsun trendyol olsun hiçbirinde kendisi veya ana site satmıyor ufak tefek internet ticareti adı altında milleti kazığa oturtmaya çalışan küçük toptan alıp stok bitirip 2 katı fiyata satan satıcılar doluşmuş aradığım ürünü Braun veya philips kendisi satmıyor ve hergün daha da fiyat yükseltiyor bu..... ları, bu nasıl bir ülke olduk ki ürün ithal de olsa buraya yenisi niye gelmiyor adamlar 8yıl önceki makineyi satmamış bekletmiş şimdi satışa çıkarıyor kazık fiyata traş makinesi bile olmuş lüks artık bize
3 aydır yaklaşık bekliyorum birini alayım diye fiyatlar inmedi hep arttı ve satıcı Braun veya philips değil hep saçma Üyelikler
örnekler
hepsiburada
Braun mg5090
satıcı bilinmedik biri
https://www.hepsiburada.com/braun-mg5090-bakim-kiti-tiras-ve-sekillendirme-makinesi-pm-sgbraun132271
Fiyat 1059₺ ( Bu nasıl bir fiyat arkadaş)
trendyol
Braun bt3010
Braun Series 3 3010BT 3’Ü 1 Arada, Sakal Şekilendirici ve Tıraş Makinesi Islak & Kuru Tıraş/Tıraş Makinesi
( fiyat 550₺ geçen ay 445₺ ondan önceki ay 380₺ olan ürün yine belirsiz satıcı)
Sonuç = Bu ülkede artık herşey ulaşılmaz oluyor git gide ne bir denetim ne bir düzen bildiğin Braun marka ürünü Braun dan başka herkes satıyor ve bu satıcılar haftalık fiyat arttırıyor ve yeni ürün gelmiyor ben anlamadım bu işi
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.185
İkinci El Bölümü Mesajları: 189
Konularının görüntülenme sayısı: 60.318 (Bu ay: 1.040)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 896 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun