Şimdi Ara

Samsung galaxy watch 8 beklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Watch 7 alsam mı diye düşünüyorum ama sizce 8de batarya konusunda veya başka konuda herhangi bir ciddi değişiklik olur mu? 7nin batarya performansı hiç tatmin edici gelmiyor bu sebeple almakta kararsızım

Samsung telefon kullandığım için başka marka düşünmüyorum huawei vs.

Bir de 8 ne zaman çıkar? 7 galiba temmuzda çıkmış

• Hiç sanmıyorum. Apple Watch da Samsung Watch da baya istikrarlı bir şekilde 1 günü ucu ucuna çıkaran bataryalarla geliyorlar. Huawei ve benzeri markalar pil işini bence çözdü ama bu ikilinin çözeceğine inancım çok az.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Hocam koskoca markalar bunu bilerek yapıyor gibi. Huaweide de baya ozellik var hiç yoksa 3-5 gün çıkarsalar da alsak 1 gün nedir

• simplequick S kullanıcısına yanıt

Ben Watch GT2 kullanıyordum ondan Samsung Watch 5e geçtim (telefonun yanında %50 indirimle veriyorlardı) ikisini kıyasladığımda Watch 5 çok daha iyi bir saat. Ama onu daha iyi yapan özellikleri açıkçası çok sık kullanılan şeyler değil bence, zaten telefon yakında değilse ve Wifi yoksa kullanılamayan şeyler çoğu. GT2 ise şuan baya eski, ufaktan kasıyor ve özellikleri gayet az. Ama işin sonunda 10-12 gün pili gidiyor kendisinin ve temel tüm işlevlere sahip.

Sonuç olarak GT2 yi çoğu zaman takar kullanırdım ama Watch 5e geçtiğimden beri cihazı arada bir doldurup 1 gün takıyorum düzenli şarj etme alışkanlığı bir türlü olmadı bende.

Bence Apple ve Samsung şu saatlerde gereksiz ağır işletim sistemleri çalıştırıyor, adeta ufak bir telefon gibi davranıyorlar saate. Huawei daha verimlilik odaklı çalışıyor.

• wear os işletim sistemiyle pek mümkün değil. iyileştirseler en fazla 2 gün olur.

xioami akıllı saatlerde 1 hafta-15 gün giderken, wear os işletim sistemli xiaomi s2 1 gün kullanım süresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 7 Kasım 2024; 11:2:7 >
  • Yurtdışı Galaxy Watch Ultra alınız..

Watch 7 kullanıyorum, batarya performansı stabil. %80 - %40 arası bir günümü rahat çıkarıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.