Şimdi Ara

Ebay'dan telefon almak(yardım).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle yardım edecek kişilere simdiden teşekkür ederim. Benim telefon bozulmuştu bende bir süreliğine annemin telefonunu almıştım (kadının ilk defs telefonu olmuştu). Sınıfta şarja takmıştım ve arkadaşlarla muhabbet ediyorduk birisi telefonu almış. Aslında sınıfta hırsız var en az 2 tane(Eminim gözümle gördüm). Neyse en büyük hırsızı diğer hırsızlık konularindan sikayet ettik sınıfça ve başka konulardan.

Konumuza gelirsek anneme bir telefon almayi düşünüyorum. Aliexpress kullanıyorum normalde ama ebay'dan almak daha uygun geldi. Fazla İngilizcem yok. Sadece birkaç soru soracaktım.
    Alacağım telefonu aliexpress'ten alanların ki gümrükten geçmiş bu da geçer diye umuyorum.

Turkiye deyim ve bu kargo takipli mi takipsiz mi? Benim takipsiz kargoların çoğu gelmiyor yada kayboluyor. Yani imzali olmasi lazim. Bunu bilmiyorum yardim eder misiniz?

Ürün:http://www.ebay.com/itm/Lenovo-ZUK-Z2-Smartphone-Android-6-0-Snapdragon-820-Quad-Core-WIFI-GPS-4GB-64GB-/172486098461?var=&hash=item2828f8fe1d:m:m1n3F8MqyqDku4UhTpZKGEg#rpdCntId

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C625E9F3 -- 28 Haziran 2017; 2:39:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse yok mu Derneğinden geliyorum

• Up part2

• Yurtdışından telefon getirtemezsin gümrükte takılır.

• alamazsın
  • Alamazsın hocam. Vergilerini versen dahi alamazsın. Yurtiçine yasal yollardan girebilecek tek telefon yurtdışından gelen birinin yanında getirmesi.
  • Türkiye içinde isen eBay dan birşey alamazsın çünkü paypal kapalı ülkede Ali'den alsan bir satıcı garanti veriyor gümrükten geçme konusunda diğerleri senin şansına kalmış oluyor. O satıcıda da Asus ve OnePlus marka telefonlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 28 Haziran 2017; 7:53:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ebay den olmazda aliexpress den olur. Adamlar 15 dolarlik fatura kesiyorlar. Mp3 felan.

Ama iste ne kadar guvenilir bir cihaz gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan ikinci el ilanlara bak, durumunu anlatırsan yardım ederler, bedavaya yakın fiyata bulursun. Yedekte telefonu olan çoktur. Ikinci el sayfasına konuda yazdığın gibi yaz, bir insan evladi çikar, işini görür. Ebay den zaten ödeme yapilmiyor, paypal yapman lazım, kapattılar onu da.

• Hocam edecegin kar aldigin riske degmez. Bedava getirtebiliyorsan anca belki deger.

• Normalde gümrüğe takılsa vergisini öder alırsın yine ucuza gelir fakat sim kart özelliği taşıyan bütün cihazların ülkeye girişi yasak geri gönderiliyor gönderici ülkeye.Yavaş posta ile takılmadan geçme imkanı şanslıysan var, ama o stresi yaşamak ve takılırsa para iadesi ile uğraşmak için değer mi sen karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 28 Haziran 2017; 8:55:13 >
  • ben eski kapaklı telefon getirtmek istiyorum androidi yok 50dolarlık o takılırmı

• Yurt dışına giden birini bul öbür türlü olmaz
  • Sim kart girişi olan bütün cihazların girişi yasak.

• birde ups ve fodex le gönderirlerse hiç şansın yok kürdanın bile gümrüğe girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2005 üyesi -- 30 Ekim 2017; 9:42:18 >
  • Herkese teşekkür ederim. Geçen hafta mi 6 aldım. Şuan Türkiye de 128 GB seramik olan 2250 TL ve ithalatçı garantili ama çoğu kişinin dediğine göre yok sayılacak bir garanti şekli. Ben telefonu 1900 TL ye sahibinden.com da buldum ve 1800 TL ye aldım. Ve abi sağolsun ben sürekli Çin'e gidiyorum eğer telefona birşey olursa sen bana getir, ben sana parasını verip Çin'de orijinal servisten yaptırıp geri veririm dedi. Büyük ihtimalle en az 1 yıl orda garantisi var. Telefonu çok beğendim ama kamerası diğer telefonla fazla kapışmaz bilginize (İşlemci,kullanım kolaylığı,pil, sıcaklık,parmak izi okuması ile bütün telefonlara kadar tutar bence)

• gumruk senı arıcak.kacakcılık maddesınden yargılanırsın 3 yıl yatarsın
    yasak mal kacakcılıga gırıyor
  • ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.