Şimdi Ara

PTT Cihetten Gönderi Çıkarıldı Ne Demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
27.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün dağıtıcıya verildi ibaresinden sonra bu yazıyı gördüm, evde olan vardı ve gelmemişler , bir iki okudum ama pek anlamadım. Sanırım kötü bir şey ne demek bu anlamını bilen var mı tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PTT ölmüş beyler ve cenaze namazı kalktı bizden habersiz. Bizim mektuplar 2 aydır eve gelmiyor mesela. Ulaştıma Bakanlığı'na da şikayet etseniz dönüp dolaşıp yerel PTT dağıtım birimine geliyor sizin şikayet. Asıl sorumlu onlar olmadığı içinde problem çözümsüz kalıyor.

Cihet yön ve dağıtıcıya verildi / yönlendirilen anlamında kullanılıyor. Yıl 2017 hala Osmanlıca ve Arapça deyimler. Zaten bitmişler.
    Yapay Zekanın Yanıtı

PTT Cihetten Gönderi Çıkarıldı Ne Demektir?

PTT'den bir gönderi için "Cihetten gönderi çıkarıldı" ifadesi kullanıldığında, bu, gönderinin postaneden alındığı anlamına gelir. Gönderi, alıcıya teslim edilmek üzere dağıtıcıya verilmiştir.

Cihet Hazırlama Nedir?

Cihet hazırlama, bir gönderinin postaneden alınıp dağıtılmaya hazırlanma sürecidir. Bu süreç, gönderinin tartılmasını, pul veya posta ücretinin eklenmesini ve dağıtım rotası için sıralanmasını içerir.

Dağıtıcıya Verildi Ne Demektir?

Bir gönderi "Dağıtıcıya verildi" olarak işaretlendiğinde, bu, gönderinin postaneden alındığı ve alıcıya teslim edilmek üzere dağıtım görevlilerine verildiği anlamına gelir. Dağıtım görevlileri, gönderiyi alıcının adresine teslim edecektir.

Cihetten Gönderi Çıkarıldıktan Sonra Ne Olur?

Cihetten gönderi çıkarıldıktan sonra, gönderi genellikle şu adımlardan geçer:

• Dağıtıcıya verilir
    • Alıcının adresine teslim edilir

Gönderinin teslim süresi, gönderinin türüne, gönderildiği mesafeye ve dağıtım rotası yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dağıtıcı o gün getiremediyse yazıyordu sanırım. Gelir yarın

• sabfur S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,ilk kez yazdı arada cihet hazırlama listesine eklendi falan diyodu bunu ilk kez gördüm

• Bu ptt kargo kadar dandik bir firma yok galiba. 2 günde Türkiyenin bir ucundan gelen paketim 4 gündür evime getirilemiyor. Pes vallahi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PTT ölmüş beyler ve cenaze namazı kalktı bizden habersiz. Bizim mektuplar 2 aydır eve gelmiyor mesela. Ulaştıma Bakanlığı'na da şikayet etseniz dönüp dolaşıp yerel PTT dağıtım birimine geliyor sizin şikayet. Asıl sorumlu onlar olmadığı içinde problem çözümsüz kalıyor.

Cihet yön ve dağıtıcıya verildi / yönlendirilen anlamında kullanılıyor. Yıl 2017 hala Osmanlıca ve Arapça deyimler. Zaten bitmişler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.