Şimdi Ara

Kargo 3 defa dağıtıma çıktı ama teslim edilemedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önce teslimat yetişmemiş, sonra alıcı adreste bulunamayıp not bırakılmış (Ev boş değildi ve not falan yoktu.), bugün az önce baktım yine teslimat yetişmedi diyor. Şaka gibi yemin ediyorum. Şirketin ismini vermek istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kargo Dağıtıma Çıktı Ama Teslim Edilemedi: Ne Yapmalısın?

"Dağıtıma çıktı" ifadesi, kargonun teslimat için yola çıktığını ve belirli bir saat aralığında teslim edilmesi gerektiği anlamına gelir. Ancak bazı durumlarda kargo dağıtıma çıktıktan sonra bile teslim edilemeyebilir.

Bu durumda atılması gereken adımlar şunlardır:

• Kargo takip numaranı kontrol et: Kargo takip numaranı kullanarak kargonun durumunu çevrimiçi olarak takip edebilirsin. Bu sayede kargonun nerede olduğunu ve teslim edilememe nedenini öğrenebilirsin.
    • Kargo şirketini ara: Kargo şirketinin müşteri hizmetleri numarasını arayarak kargonun teslim edilememesinin nedenini doğrudan öğrenebilirsin.
    • Teslimat adresini kontrol et: Teslimat adresinin doğru olduğundan emin ol. Adres hataları veya eksik bilgiler teslimatın gecikmesine veya teslim edilememesine neden olabilir.
    • Alıcıyla iletişime geç: Kargoyu teslim alacak kişiyle iletişime geçerek o sırada evde olup olmadığını veya teslimatı başka bir adrese yönlendirmek isteyip istemediğini öğrenebilirsin.
    • Kargo şirketine şikayette bulun: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala kargonu teslim alamıyorsan, kargo şirketine yazılı veya sözlü olarak şikayette bulunabilirsin.

Teslim edilemeyen kargo genellikle şu nedenlerle karşılaşılabilir:

• Alıcının teslimat sırasında evde olmaması
    • Yanlış veya eksik teslimat adresi
    • Gümrük işlemlerinin gecikmesi
    • Hava koşulları veya diğer beklenmedik olaylar

Kargo dağıtıma çıktıktan sonra teslim edilemediğinde, yukarıdaki adımları izleyerek sorunun kaynağını belirleyebilir ve çözüm bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Git yerinden al sabah
  • Yurtiçi Kargo belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Git yerinden al sabah

Bugün müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve şubeden almamı söylediler. 1-2 saat sonra bisikletle o kadar yol gittim şubeye kadar, dağıtıma çıkmış dediler. Oyun oynuyorlar sanki.

• Yurtiçi kesin aynısını bana da yaptılar şubeden aldım gidip

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Yurtiçi kesin aynısını bana da yaptılar şubeden aldım gidip
    yurtiçi kargo, git şubeden al banada oldu sora bayagı bi tartıstım bşdaha olmaz sanırım
  • Ankara Keçiören MNG ise normal kardeş. Aynı sıkıntıyı bu hafta ben yaşadım. Eleman yokmuş sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı durumu 3 kere yaşadığımı düşün... adamlar malı zimmetleyip getirmiyorlar bir türlü. Tam bir rezalet firma. Birdaha sipariş verirken bunları seçmemek için elimden geleni yapacağım, bezdim artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama ben kargo parası da vermiştim. Ücretsiz kargo değil yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felis Catus

Ama ben kargo parası da vermiştim. Ücretsiz kargo değil yani.

ben kapıda ödeme dedim hocam bana bile getirmediler
  • Bu aralar bütün kargolar böyle. Yurtiçi 3 gün gündür dağıtım yapmıyor. Ben gittim aldım. Şubede arbede çıktı hatta. Sürat kargo da aynı 2 haftadır bi evrağı getirmedi. Şubede bekliyor. Telefona bakan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Summers

quote:

Yaptıkları işe bak. Peki benim bu durumda kargo paramı geri almam lazım öyle değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felis Catus -- 12 Ekim 2015; 19:49:11 >
  • Tüm kargoları kullanmışlığım var. Ama bu sorunu hep yurtiçinde yaşarım. Ucuz ve çalışanları gayriresmi olmasına rağmen aras kargo çok stabil.

• quote:

quote:

quote:

Yaptıkları işe bak. Peki benim bu durumda kargo paramı geri almam lazım öyle değil mi?

Alıntıları Göster
    tahmin ediyorum aras kargo galiba

aynı sorun geçen başıma geldi sözde dağıtıma çıkıp adresi bulamamışlar ama bir şikayet etdim ertesi sabah nasıl olduysa sabah 9'da zil çaldı ve kargo elimde

• Yurtiçi kargo bana aynını 2 kere yaptı 3'üncüsünü yaptırmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

aynı sorun geçen başıma geldi sözde dağıtıma çıkıp adresi bulamamışlar ama bir şikayet etdim ertesi sabah nasıl olduysa sabah 9'da zil çaldı ve kargo elimde

Nereye şikayet ettiniz?

• quote:

Em azından bir gün sonra gelmiş. Benim MNG de aramadığım yer kalmadı. Şube, müşteri hizmetleri, başka bir şube, hatta yolda arabasını gördüm durdurdum en son Da bölge Müdürlüğünü aradım. Salı gelen kargo cuma elime geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

quote:

Em azından bir gün sonra gelmiş. Benim MNG de aramadığım yer kalmadı. Şube, müşteri hizmetleri, başka bir şube, hatta yolda arabasını gördüm durdurdum en son Da bölge Müdürlüğünü aradım. Salı gelen kargo cuma elime geçti

Alıntıları Göster
    böyle durumlarda biraz agresif ve mesleğinizin artılarını kullanmanız gerekiyor ama bu olaydan sonra aras kargo ile çalışmama kararı aldım millet yurt içi kargodan baya şikayetçi ama ne hikmetse bu adamlar bana doğru günde teslim yapıyor hiçde geç kalmıyor çok şaşırtıcı bana kıyak mı geçiyorlar anlamadım

• Hocam gecen kargo bekliyodum bekle bekle gelmedi sonra bi sigara almaya ciktim baktim kargo araci sordum benim kargo noldu diye ugradik biz filan diyo ama yalan ugrasmak istemiyolar bazi yerlere soyleyin gelmedi filan diye getirsinler

• quote:

quote:

quote:

hocam ben sinirlenip gittim adam pişkin pişkin cevap veriyor bide sakinleşip gidin ben artık UPS kullanıyorum olabildiğince burdaki aşırı iyi şube
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.