Şimdi Ara

Mng kargo 1 Haftadır ürünümü teslim etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N11.com üzerinen ssd satın almıştım. Ancak aldığım ürün sorunlu çıktı ve iade talebinde bulundum. 27 kasım tarihinde ürünü alıcıya mng kargoyla kargolayıp gönderdim ve iade talebinde bulundum. Kargo görevlisinde ne zaman teslim olacağını sorduğumda 29 kasımda alıcıya ulaşacağının bilgisini söyledi. Ancak aradan 1 hafta geçmesine rağmen kargom şubede bekliyor. N11 ise son gün olarak 3 aralıkta alıcıda olmasını ve kontrol edilmesini istiyor. Acaba alıcı ile mng arasında ürünü iade almama konusunda bir işbirliğimi var onu düşünüyorum?

Mng kargo 1 Haftadır ürünümü teslim etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billybeat -- 3 Aralık 2019; 14:36:52 >

• Cuma olaylarından dolayı bir ton teslim edilecek ürün var iadelerle zaman kaybetmek istemiyorlar belli ki.
  • Sanmam, mng üşeniyor adrese teslim etmeyi, satıcının da işine geliyor, gidip şubeden almamak, sonuçta adresine gelmesini bekliyor, olan yine sana olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Sanmam, mng üşeniyor adrese teslim etmeyi, satıcının da işine geliyor, gidip şubeden almamak, sonuçta adresine gelmesini bekliyor, olan yine sana olacak
    Kargo 2 gün içerisinde şubeye ulaşmış. Kargo şubesini aradığımda alıcının iş ortağı olduğunu hergün şubeye gelip gittiğini ürünü neden teslim etmediklerini bilmediğini söyledi. Şaka gibi ya benim tahminim bunlar birbirlerini tanıdıkları için satıcı kargo yetkilisine rica edip ürünü dağıtıma çıkartmıyor ve n11 üzerinden teslim tarihini geciktiriyor. Ve sistemden iade talebimi kargo bahanesi ile büyük bir ihtimalle reddedicek.
    Bu satıcıdan asla ve asla ürün satın almamanızı rica ediyorum.

www.n11.com
    Elektromarka - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/elektromarka

• billybeat B kullanıcısına yanıt
    Bir şekilde tarihi geçiştirseler bile, thh ye ver, sonuçta iade talep tarihin, kargolama tarihi belli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.