Şimdi Ara

MNG KARGO TAKİP SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo Dün 15.00 kargolandı takip sisteminde hala bursa aktarma yazıyor.Hiç değişmedi 1 gündür,sadece saati değiştirmişler. Sorun nedir acaba?

Edit: Beyler 2 gündür kargo çıkış aktarmada bekliyor.

Edit: Ordaki kargocu pazartesi elinde olur demiş yarın pazartrsi urun daha cikis subesinde gorunuyor kargo takipde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail- -- 16 Mart 2014; 21:47:44 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

MNG Kargo Takip Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

MNG Kargo gönderilerinizi takip etmekte sorun mu yaşıyorsunuz? Merak etmeyin, bu sorunla karşılaşan tek kişi siz değilsiniz. "MNG Kargo takip sorunu" terimi, son zamanlarda arama motorlarında sıklıkla aranıyor.

MNG Kargo takip sisteminde yaşanan sorunlar çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu nedenler şunlardır:

• Sistemsel arızalar: MNG Kargo'nun takip sistemi bazen teknik sorunlar nedeniyle geçici olarak çalışmayabilir.
    • Yüksek trafik: Yoğun dönemlerde, özellikle tatil sezonları gibi zamanlarda takip sistemi çok fazla trafik nedeniyle yavaşlayabilir veya çökebilir.
    • Yanlış takip numarası: Gönderinizin doğru takip numarasını girdiğinizden emin olun.
    • Gönderi henüz işlenmedi: Gönderiniz henüz MNG Kargo tarafından işlenmemiş olabilir. Bu durumda takip bilgileri henüz sistemde görünmeyebilir.

MNG Kargo takip sorunu ile karşılaşırsanız deneyebileceğiniz bazı çözümler şunlardır:

• Sayfayı yenileyin: Takip sayfasını yenilemek sorunu bazen çözebilir.
    • Daha sonra tekrar deneyin: Sistemsel arızalar genellikle geçicidir. Birkaç saat sonra tekrar deneyin.
    • MNG Kargo müşteri hizmetlerine ulaşın: Sorun devam ederse MNG Kargo müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
    • Gönderi durumunu şubeden öğrenin: Yakınınızdaki bir MNG Kargo şubesine giderek gönderinizin durumunu öğrenebilirsiniz.

Bu çözümleri denemenize rağmen hala MNG Kargo takip sorunu yaşıyorsanız lütfen MNG Kargo müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Önemli Not: Bu metin yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve MNG Kargo ile herhangi bir bağlantısı yoktur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up.
  • up
  • buradan cevap beklemekdense.. arayıp sorsan daha mantıklı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

buradan cevap beklemekdense.. arayıp sorsan daha mantıklı değil mi ?

Bu saatde bursa aktarma açık olur mu?
  • Sisteme bilgi girmemişlerdir. Yarın sabah güncellerler büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mng'nin kargo takip sistemine ayar oluyorum zaten. Bilmem ne için şöyle yazın, bilmem ne için böyle yazın. Hiç kullanışlı değil. Bence değiştirmeliler. Sırf bu yüzden, şahsen birçok alışverişimde Mng kargoyu tercih etmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede öyle yazıyordu şubeye girilmeden eve geldi sonra kargo
  • yardim beyler hala ayni

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppppppp

• kargolar cumartesi yarım gün çalışır pazar çalışmaz.
  • 15days.com/tracking/TurkeyCargos/MNGcargotrack.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

15days.com/tracking/TurkeyCargos/MNGcargotrack.html

Forumda kargolar diye bir bölüm mü var yoksa

• Ordaki kargocu pazartesi elinde olur demiş yarın pazartrsi urun daha cikis subesinde

• Kimse de dememis. Pazar gunu kargo calismaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalci imam

Kimse de dememis. Pazar gunu kargo calismaz.

Urun cuma gunu korgalandi hala cikis subesinde diye yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail- -- 16 Mart 2014; 21:54:12 >
  • Belli olmaz MNG bu. Bana "elimizde kurye yok" diyerek kargomu bile getirmediler kendim gittim aldım.
  • uppppp

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.