Türk Telekom taahhüttüm 4 Eylül'de bitiyor olarak görünüyor, cayma bedeli ödememek için geçiş işlemini ayın 4'ünde mi başlatmalıyım yoksa ayın 5'inde mi başlatmam gerekiyor? Geçiş işlemi başlatıldıktan sonra faturalandırma aylık mı yapılır yoksa geçiş tamamlanana kadar geçen süreye göre mi yapılıyor?
Şu an kullandığım internetten memnunum fakat Türk Telekom'a 35 Mbps VDSL internet için 15 ay taahhüt verip 489 lira ödemek istemiyorum, daha uygun fiyatlı bir ISS'ye geçmeyi düşünüyorum iss önerilerine de açığım.
geçiş yaptıktan sonra hız düşmesi kopma problemleri olmasından da endişeliyim. Bu konuda bir sıkıntı yaşar mıyım?

Turk telekom direkten kabloyu elektrikçi çeksin dedi
Gecen ay köydeki ev için turk telekom mudurlugune altyapi basvurusu yaptim kesif icin geleceklerini soylediler bir donus olmadi, tanıdık vasıtasıyla daha önce işlemler nasıl olur ne gerekir diye sormak için konuştuğum ttdan emekli eski calısan sadece altyapi basvurusu yaptiysan internete basvurmadiysan kablo cekmezler isler uzar dedi, ben de yaklasik 10 gun once internet sitesi uzerinden internet paketi secerek on basvuru yaptim, altyapi isleri hallolana kadar magnete basvurmak icin salı günü turk telekom mudurlugune gittim bolgenin magnete uyumsuz oldugu soylendi, altyapi islemleri ne durumda diye sordugumda gise memuru saha ekibinden biriyle telefonda konusturdu, telefonda adresi tarif ettigimde o bolgeyi biliyorum sizin elektrikci cagirip kendiniz direge kablo cektirmeniz gerekiyor dedi, keşif için geleceklerini de söyledi. Arazi sınırımızda bir direk olsa elektrikçiye bir şekilde çektirirdik kabloyu hatta kendim toprağı kazıp sınıra kadar yine çekerdim ama direklere ulaşmak için yolda kazı yapılması gerekiyor, arka cephedeki yol özel arazinin kendi yolu, ön cephe de köyün girişi asfalt yol, Bu durumda ne yapılabilir, en azından sınıra kadar kablo çekmek türk telekomun işi değil mi?
kırmızı noklaların oldugu yerlerde direkler var, ön cephedeki direklerde kutular var evlere kablo gidiyor, arka cephede sağdaki direkte de kutu var sanırım, yeşil çerçeveli arazi bizim evin olduğu yer.

grafik tablet almayı düşünüyorum
Amatör olarak adobe animate, photoshop gibi programlarda kullanabileceğim uygun fiyatlı grafik çizim tableti arıyorum,
maksimum 500 lira vermeyi düşünüyorum ama bir süre sonra sıkılıp bi kenara atarsam diye acaba fazla mı diye düşünmüyor değilim.
Gelen tavsiyelere tabletin özelliklerine ihtiyacımı karşılayıp karşılamamasına göre tercih etmeyi düşünüyorum
Grafik tabletlerden anlayanlar amatör hobi olarak çizim yapmak isteyen birine tablet önerebilir misiniz ?
Ram arttirma
mevcut laptop bilgisayarimda, samsung m471a1k43cb1-crc 8gb ddr4 2400mhz ram var. tek slot bosta bilgisayari ilk aldigimdan beri ram almak vardi aklimda ama zamanla yeter diye dusunup cok sikinti yasamayinca almadim, 4 sene gecince yetmemeye basladi, ram takviyesi yapmayi dusunuyorum fakat ayni ram su an 540 lira, bunun yerine 120 lira daha verip 16gb olan su urunu (2666mhz)alsam sikinti yasar miyim cl degeri hakkinda bir bilgim yok, veya baska ram tavsiyesi verebilir misiniz?
Laptop kullanıyorum mikrofon ve kulaklık girişi olarak iki ayrı girişi mevcut, kulaklıksız mikrofon kullandığımda hiç bir sorun yokken kulaklıklı mikrofon taktığımda sağ kulaklıktan ses gelmiyor, araya ayırıcı taksam bile faydası yok. farklı mikrofonlu kulaklıklar denedim fakat sonuç yine aynı çözülebilecek bir sorun mu ?
Veri yapıları ödevi için nasıl bir proje yapabilirim ?
Selamlar, Veri yapıları dersi için -pointers -Linked list -Stacks -Queues -recursion konulardan en az birini içeren bir proje yapmam lazım fakat nasıl bir proje yapacağım konusunda bir fikrim yok, hoca proje konusunu kendimiz belirlememizi istedi proje konusu bulmakta zorlanıyorum, bu konuları kullanarak nasıl bir proje yapabilirim? ayrıca incelemek için bu konuları içeren C dilinde bir proje örneği varsa bana çok yardımcı olacak.
Ikinci dunya savasini anlatan TARAFSIZ Belgesel/Film ariyorum
|
silinsin
|
Hic Kullanmadigim pegasus+ ing kredi kartimi iptal etmek
|
|

Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.027
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 62.296 (Bu ay: 801)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.629 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic