Bildirim
Ikinci dunya savasini anlatan TARAFSIZ Belgesel/Film ariyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Stalingrad,Das Boot. Genelde Alman filmleri öyle oluyor. Hollywood yapımları genelde propaganda ile olur.
Olur da düşünürsen Hacksaw Ridge'de güzeldir. Sıradışı gerçek bir hikayesi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarihi kazananlar yazar
Demiş adam... Bu bile tarafsız olma ihtimali olmadığını kanıtlar. Her biri kendi tarafından bakıp yazar.
Şunu yapabilirsin. İki tarafı da izle ve kendin karar ver hangisi daha doğru diye. Sonuçta bizim ülke olarak içinde olmadığımız bir savaş. Dışarıdan bakma ihtiyacı ve ihtimali var.
Ben The World at War izliyorum şu anda . TV Series (1973–1976) 26 bölümlük belgesel,bbc yapımı. -
Bf5 -
BBC Bu savaşın en büyük tarafıdır yani onlardan aldığınız bilgilerin çoğu yanlıştır -
Tarafsız bakarsan eğer Alman halkının sadece %10 u nazilere katıldı o yıllarda internet ve özel televizyonculuk yoktu yaygın değildi, eskiden 60-90 arası Türkiyede nasıl TRT dışında hiçbir kanal açılmasına izin verilmedi TRT yıllarca propaganda yaptı halka neyi nasıl göstermek istedi ise öyle anlattı ise Alman halkının da o dönem durumu aynıydı
Unsere mütters, unsere vaters
@The Balance
konuyu Stalingrad filmini izledikten sonra acmistim diger filmleri de aliyorum listeye tesekkurler hocam
@MaDMaxiBo
Hocam Ingiliz amerikan yanlisi filmlerden gecilmiyor piyasa, ikinci dunya savasi ile o kadar film belgesel izledim ama alman yanlisina denk gelmedim daha, zaten alman yanlisi hitleri oven film cikartamazlar boyle diger tarafin hakim oldugu dunyada. Konuyu acmadan once Stalingrad filmini izlemistim, izledigim anti nazi propagandasi olmayan tek filmdi.
@tyll
2.dunya savasini medya propaganda gucunu kullanarak kazanmis bir ulkenin (bence) kanali hocam bbc, tarafsiz olacagini dusunmuyorum.
@thermodynamics23
Hocam bu duruma sadece nazi alman olarak degil, ingilizler ve amerikanlarda durumu tum dunyaya aleyhine propaganda araci olarak medyayi kullandi. Dogru haber alamama durumu tum dunyada vardi ve almanyaya kiyasla karsitlarinin daha cok isine yaradi bence.
@GR33K
Tesekkurler, listeme ekliyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turizm rehberliği 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki fark
- taharet musluğu tazyik arttırma
- thermo sulidin likit jel yorumlar
- kımız nereden alınır
- kargom teslim edildi görünüyor ama gelmedi ne yapmalıyım
- dünyanın en büyük vinci
- çay emojisi
- 5g nedir zararları
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X