Şimdi Ara

arkadaslar amerikada turk kanallarini nasil izlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar amerikada turk kanallarini nasil izlerim lutfen yardimci olurmusunuz

• Niye kimse cevap vermemiş anlamadım, çok basit, bir digital tv kartı, çanak anten ve lnb gerekiyor sadece, anten ayarlamasını Türksat sitesinden yönlerini alıp yapabilirsiniz ve TürksatC uydusundan 100 ün üstünde türk kanalını alabilirsiniz.

Sağlıcakla,
  • Amerika'dan Turksat alınamadığı için kimse cevap vermemiş olmasın.
  • orada turksat alınamaz. ona alternatif olarak,

www.dfhnet.com adresindeki pakete üye olarak izleyebilirsin,
    başka türlü yok türk kanalı.
  • Amerikadan Türksat uyduları alınmaz
    Türkiye den de Amerikan uyduları alınmaz.
  • Dünya yuvarlak unutmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: serialkiller666

Dünya yuvarlak unutmayalım

Tam diil biraz basık ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ntv spikerleri cok guzel degil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dünya yuvarlak unutmayalım

top da yuvarlak ama delkanlı değil işte.
    İş yuvarlaklık ve dönme ile bitseydi o zaman biz de belli saatlerde uydu izlerdik. Unutma ki dünya dönerken yörüngedeki uydular da eşdeğer olarak dönüyor ve hepsinin fokus alanı belli (bir ışık hüzmesi gibi düşün olayı) bu alana giren ülkeler arasında maalesef USA yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Amerika'dan Turksat alınamadığı için kimse cevap vermemiş olmasın.

bence
  • ben ukraynada 120 lik çanakla çok az kanal izliyodum.ki amerika nerde ukrayna nerde...imkansız bişey yani.malesef...
  • Yuvarlakıda ondan dedim zaten geyik olsun diye ciddi açıklamalar yapan coğrafyacı aydın arkadaşlare teşekkür ederim.
    Çok iyisiniz Dünyanın 1670 km hızla döndüğünü uydularında aynı olduğunu hatırlatsanız nostalji yapardık. Bari ben söyleyim Amerikada her türk kanalı var işin şakası bi yana kablo tv üzerinden lig tv atv her şey rahatlıkla izleniyo ama bulunduğun state veya yer belli olmadığından çünkü Ny da fln baya uygun fiyata oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serialkiller666 -- 25 Kasım 2006; 21:32:48 >
  • lyngsat.com dan amerika kıtasında yayın yapan uydu ve platformları inceleyerek sana en uygununu seçebilirsin..
  • quote:

Yuvarlakıda ondan dedim zaten geyik olsun diye ciddi açıklamalar yapan coğrafyacı aydın arkadaşlare teşekkür ederim.
    Çok iyisiniz Dünyanın 1670 km hızla döndüğünü uydularında aynı olduğunu hatırlatsanız nostalji yapardık. Bari ben söyleyim Amerikada her türk kanalı var işin şakası bi yana kablo tv üzerinden lig tv atv her şey rahatlıkla izleniyo ama bulunduğun state veya yer belli olmadığından çünkü Ny da fln baya uygun fiyata oluyordu.

rica ederiz, ne demek

• Selam

Bildigim kadariyla amerikadada Türk kanallari izleniyor.Bildiklerim TGRT,ATV.SHOW galiba izlenior sadece orada hangi sehirdeyseniz sizlerin oralarda hangi uydular varsa onlarda Türk kanallarini bulmaniz gerekiyor asagiya bir adres veriyorum insallah isinize yerar.

www.datcodx.com

arkadaslar amerikada turk kanallarini nasil izlerim

• özür diliyorum adres yanlis olmus

http://www.satcodx1.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.