Şimdi Ara

kızın paşam demesi (içeri beyler )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
10.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi kızla tanıştım sohbet sitesinde skypeta konuştuk bi kaç saat camda benden 1 yaş büyük kıza tatlısın falan deyince çok hoşuna gidio tabi bende bastırıyom neyse kız sonra paşam demeye başladı paşa hazretleri soru sorduğumda evet paşam falan çıkarken iyi geceler paşa hazretleri sizce kardeşi gibimi görüyor yoksa oyunmu oynuyor beyler dalga geçmeden yazarsanız sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forevershield -- 1 Eylül 2013; 3:23:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın "Paşam" Demesi: Bir İnceleme

"Paşam" kelimesi, Osmanlı İmparatorluğu döneminde yüksek rütbeli askerlere ve devlet adamlarına hitaben kullanılan bir unvandı. Günümüzde ise bu kelime, sevgi, saygı ve şefkat ifade etmek için sevgililere ve yakın arkadaşlara hitaben kullanılabilir.

Erkeğe Paşam Demek

Bazı kızlar, erkek sevgililerine veya eşlerine "paşam" diyerek hitap etmeyi tercih ederler. Bu hitap şekli, erkeğe duyulan saygı, hayranlık ve sevgiyi ifade eder. Sevgiliye "paşam" demek, ona değer verildiğini ve özel olunduğunu gösterir.

Sevgiliye Paşam Demek

Bir kızın sevgilisine "paşam" demesi, onun erkeğine olan duygularının derinliğini ve gücünü vurgulayabilir. Bu hitap şekli, sevgi dolu ve romantik bir ilişkiyi yansıtır. "Paşam" kelimesi, kızın sevgilisine karşı duyduğu hayranlığı ve koruyuculuk duygusunu da ifade edebilir.

Paşam Diyen Kıza Ne Denir

"Paşam" diyen kızlara genellikle "paşamcı kız" veya "paşam seven kız" denir. Bu kızlar, sevgililerine veya eşlerine karşı duydukları sevgi ve saygıyı ifade etmek için bu hitap şeklini kullanırlar.

Paşam Ne Demek

"Paşam" kelimesi, köken olarak Farsça "padşah" kelimesinden türemiştir. Padşah, kral veya imparator anlamına gelmektedir. "Paşam" kelimesi, günümüzde de yüksek rütbeli devlet adamlarına ve askeri personele hitaben kullanılır. Ancak yakın ilişkilerde, sevgi ve saygıyı ifade etmek için de kullanılabilir.

Kıza Paşam Demek

Bir erkeğin bir kıza "paşam" demesi, ona duyduğu hayranlığı, saygısını ve sevgisini ifade edebilir. Bu hitap şekli, kızın erkeğin gözünde özel ve değerli olduğunu gösterir. Ayrıca, erkeğin kıza karşı koruyuculuk duygusunu da yansıtabilir.

Erkek Sevgiliye Paşam Demek

Bir kızın erkek sevgilisine "paşam" demesi, ilişkilerindeki yakınlığı ve bağlılığı gösterir. Bu hitap şekli, kızın sevgilisine karşı duyduğu sevgiyi, saygıyı ve şefkati ifade eder. "Paşam" kelimesi, erkeğin kızın hayatında önemli bir yere sahip olduğunu ve ona değer verdiğini vurgular.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: forevershield

beyler bi kızla tanıştım sohbet sitesinde skypeta konuştuk bi kaç saat camda benden 1 yaş büyük kıza tatlısın falan deyince çok hoşuna gidio tabi bende bastırıyom neyse kız sonra paşam demeye başladı paşa hazretleri soru sorduğumda evet paşam falan çıkarken iyi geceler paşa hazretleri sizce bu kız kardeşi gibimi görüyor yoksa oyunmu oynuyor beyler dalga geçmeden yazarsanız sevinirm

Kız kardeşi derken? Lezbiyen misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectro351

quote:

Orijinalden alıntı: forevershield

beyler bi kızla tanıştım sohbet sitesinde skypeta konuştuk bi kaç saat camda benden 1 yaş büyük kıza tatlısın falan deyince çok hoşuna gidio tabi bende bastırıyom neyse kız sonra paşam demeye başladı paşa hazretleri soru sorduğumda evet paşam falan çıkarken iyi geceler paşa hazretleri sizce bu kız kardeşi gibimi görüyor yoksa oyunmu oynuyor beyler dalga geçmeden yazarsanız sevinirm

Kız kardeşi derken? Lezbiyen misiniz?

hocam yanlış anladın neyse düzeltiyom

• Böb

• Beline kuvvet
  • beyler doğru cevaplar verelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

Böb

Rek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitir işini
  • Sende ona prenses de bakalım o ne dicek
  • beyler cevaplar yokmu
  • paşam demesi seni kankası olarak gördüğü anlamına gelmez
  • her laftan anlam çıkarma. her canım diyen yollu mu. ayrıca paşam ankarada çok kullanılır. memleketi ankaraysa mazur gör
  • Benim bir kız arkadaşım sevgilisine paşam diyordu
  • Paşampasambasambasam subliminal mesaj veriyor sana ye onu bitir işini

• bana paşam diyen sevgilim vardı bu onun sana değer verdiğini gösterir bu dolaylı yoldan sevgilim demek gibi bi şey. ama paşam diyen kızdan hayır gelmez kişiliğini bilmiyorum ama kezbanımsı tipler olurlar ki paşam diyen çok kız tanıdım akılcı davranmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

bana paşam diyen sevgilim vardı bu onun sana değer verdiğini gösterir bu dolaylı yoldan sevgilim demek gibi bi şey. ama paşam diyen kızdan hayır gelmez kişiliğini bilmiyorum ama kezbanımsı tipler olurlar ki paşam diyen çok kız tanıdım akılcı davranmazlar

hocam kız kezban değil eminim :D çok tatlı ya
  • sende çavuşum de ona
  • Em onu

• Benim çıktığım kız da bana paşam derdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

bana paşam diyen sevgilim vardı bu onun sana değer verdiğini gösterir bu dolaylı yoldan sevgilim demek gibi bi şey. ama paşam diyen kızdan hayır gelmez kişiliğini bilmiyorum ama kezbanımsı tipler olurlar ki paşam diyen çok kız tanıdım akılcı davranmazlar

aynısını yazabilirdim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.