Şimdi Ara

ARAS KARGO Hasarlı Kargo Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aras kargoda kargoma verılen zarar tazmın edılmedı

kargom elektronık urun bılgısayar bılesenı ekran kartı rtx 3080 modelı

14/09/2024 tarıhınde aras kargo kuryesı tarafından aranıp kargonun hasarlı olması sebebı ıle mesulıyet alamıyacagını ve gelıp subeden kargoyu teslım almam gerektıgı tarafıma ıletıldı

14/09/2024 aynı gun arama sonrasında aras kargo sılıvrı subesınde kargomun kısmen parcalanmıs ve ezılmıs bır tarafı tamamen acılmıs dıger tarafı ıse kısmen acılıp parcalanmıs ayrıca sıvı teması olusmus olup ıslaklık ve nem mevcut olarak subeden tutanak tutturularak ve subede kargonun detaylı resımlerı cekılerek toplam 8 acıdan kargoyu teslım aldım

14/09/2024 kargo teslım aldıktan 30 45 dk sonrasında urunumu test ettım ve cıhazın calısmadıgını gorunce hemen aras kargo musterı hızmetlerını arayıp zaten tutanak tutuldugunu belirterek urunumun tamır tamır ucretı muadıl urun ıle degısımı yada ucret tazmını olarak bırkac secenek sunarak tazmın talebınde bulundum

02/10/2024 tarıhıne kadar sayısız kez aras kargo ıle ıletısıme gecerek cozum surecını ogrenmeye calıstım ve 02/10/2024 tarıhınde herhangı bır tazmın ıslemı yapılmayacagı talebımın red edıldıgı bana bıldırıldı

01/10/2024 tarıhınde tuketıcı hakem heyetıne basvuruda bulundum verılen maddı zararın gıderılmesını talep ettım takrıbı 4 5 ay surebılıcegı soylenıldı

sımdı hakem heyetı harıcınde yapabılıcegım baska cozum yolları mevcutmu yada bıldıgınız yapabılıcegım baska neler olabılır

yardımcı olucak herkese sımdıden tesekkur ederım

herkese ıyı forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilofthenights -- 15 Ekim 2024; 1:29:54 >

• Böyle ürün mü gonderilir siz mi gonderdiniz yeni aldiginiz satıcı mi gönderdi baştan faul zaten kargo paketlemesi süreç ne ise ona göre hareket edebilirsiniz bu ülkede süreç aşırı geç ilerliyor bilginiz olsun geçmiş olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

kargo kutusu saglamdı kargo sırasında bu hale geldı acılmıs ezılmıs sıvı teması bu subede kargoyu alırkenkı resımlerı

• devilofthenights D kullanıcısına yanıt
    Kagit gibi kutuya 3080 koymuşsun bidr saglamdi diyosun. Zaten kargo firmalari orjinal ambalajinda olmayan elektronik eşyalar için sorumluluk almiyor.

• CMB34 C kullanıcısına yanıt

aynı kutu ve kargoyu olaydan 1 ay once arkadasıma yurt ıcı kargo ıle yolladım ne ezıldı ne parcalandı ne komple bır tarafı acıldı nede sıvı teması oldu

ısını duzgun yapan yurt ıcı kargoda sorun olmuyorda neden aras ta kutu parcalanıyor ve sıvı ıle temas ettırılıyor ?

• Gayet yeterli kutulanmış. İçide sarılmış. Ekşide hesabı olan birine başlık açtırın hocam. Mümkün olduğunca forumlarda paylaşın, herkes görsün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası tanıdığım o şekilde kimse yok ekşi yada YouTube vs o yüzden burala yazdım belki bı gören yardımcı olur diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayakkabı kutusuna koyulması bile baştan hata düzgün bir koliye köy üstüne sağına soluna kırılabilir etiketi yapistir çok maliyetli olmasa gerek kusura bakmayın tamamen gönderici kaynaklı bir durum ülkedeki kargo hizmetini az çok bilmeniz lazım ona göre olmadı 5 kat yapıp gondereceksiniz sonuçta ekran kartı bu aşırı hassas ürün uğraşın durun geçmiş olsun

• haktan24 kullanıcısına yanıt

kutu ıcınde ayrıca sarılıydı zaten karton vs ıle

sorunun zaten darbeden oldugunu dusunmuyorum

kartın herhangı bır yerınde egılme bukulme vs olmamıs gozle gorunen kartın zaten fan blogu kalın ve back plate var

yuzeysel ıncelememde kartın darbe aldıgını gozlemleyemedım

sorun tamamı ıle tahminimce sıvı teması ki bu sıvı su degil tahminen kimyasal sıvı bulasması sonucu kart arizalandı

hakem heyetı basvurum oldugu ıcınde bır yere gosterıp sorun tam olarak ne kartta bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.