S Sport Plus 1 Yıllık Paket 369.99
370 TL ile 1 yıllık kod alabiliyorsunuz. Önümüzdeki ay süper lig yayın ihalesi de var yine katılacaklarmış. Olmasa bile güzel yayınlar var fiyat iyi bence.
https://www.hepsiburada.com/s-sport-plus-1-yillik-paket-p-HBCV0000020CJ1?magaza=S%20Sport%20Plus
Bioblas Sarımsak Şampuanı 1000 Ml 49,95 . Her 10 lira üzeri alışverişlerde 1 tane alınabiliyor. 2 haftadır kullanan biri olarak dökülmeye çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Uzun vadede ise göreceğiz. Şampuanda vergilerin %8'den 20'ye çıktığı düşünülürse bu fiyat gayet iyi.
Amazon incelemelerine göz atmak isteyenlere
Yakın zamanda seyahat edeceğim ve masaüstünden uzak kalacağım için hem test işlerinde kullanabileceğim hem gta 5 ayarında çok yeni olmayan oyunları oynayabileceğim bir dizüstü bilgisayar tavsiye eder misiniz? Bütçem 15 bin TL.
Monster marka bir model var ama markadan emin olamadım internette de marka hakkında yorumlar çok olumlu değil. Beni gurbette yarı yolda bıraksın istemem. Tavsiyeleriniz neler?
CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun savunma sanayinde yaşanan gelişmelere ve Bayraktar'a ilişkin yaptığı açıklamalar tartışma yarattı. CNN Türk ekranlarında konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "Firmamızı kimseye satmayız". ifadelerini kullandı. Tartışmaları değerlendiren Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ise "Bu şirket İsrail tarafından satın alınmaya çalışıldı, satsalar o zaman satarlardı. İHA-SİHA'ları yapmadan önce satarlardı." şeklinde konuştu.
Konuya ilişkin, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Gece Görüşü programında açıklamalarda bulunan Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar şöyle konuştu:
Tabii maalesef bu tartışmalar bitmiyor. Ülkemizde son 20 yılda en çok başarı gördüğümüz sektör teknoloji sektörü. Özellikle Baykar yaptıklarıyla son 20 yılda ortada olan bir firma. Son 3 yılda Türk havacılığında ihracat birincisi. Bugün ekranlarda gösterilen Kızılelma savaş uçağı konseptine yeni bir paradigma getirdi. Baykar o kadar ülkenin yurtdışı operasyonları katkıları bitmiş de Baykar'ın... Böyle bir şey söz konusu değilken olasılıklar üzerinde firmaya böyle itham etmek çok talihsiz. Aynı partinin üst düzey yöneticileri daha önce de iftiralar attılar. Dava ettik, Türkiye'de savunma sanayinde hiçbir firma kendi başına değildi. Devlete beyan etmeden üretim yapamazsınız. Bu devletle olan bir şey. Biz 29 farklı ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat içinde devletten izin alınıyor. Onay alındığı zaman teknoloji ürünleri ihraç edilebiliyor. Baykar aynı zamanda Türkiye'nin en büyük bağışçı firması. Bu ülkeyi bırakıp gider miyiz. Firmamızı kimseye satmayız.
"FİRMAMIZA İFTİRA ATIYORLAR"
Eleştirecek pek çok şey var. Türkiye İHA'yı İsrail'den alıyordu buna neden eleştirmiyordu. Biz Baykar olarak bu ülkenin geleceği için gençlerimize yönelik de çalışıyoruz. Bu sene TEKNOFEST'e 1 milyondan fazla gencimiz başvurdu. Maalesef seçim öncesinde partiler bir tane yanlış bulamayacakları firmamıza iftira atıyorlar. Rahmetli babam bu vakfı kurduğunda bize bir nasihat vermişti, 'Hiç kimseden nakdi yardım almayacaksınız' diye. Bir şekilde burada bir açık bulunup böylesine önemli bir kazanımı halkın nazarında gözünden düşürmek istiyorlar. Bu işler buraya halkımızın desteğiyle geldi, bundan sonra da aynı destekle ilerleyecek. Kızılelma harp arenasında yeni destek. Bu uçuşlar esnasından binlerce parametreler var. Bugünkü uçuşta Kızılelma ilk defa ön ve arka tekerlerini açarak uçuşunu yaptı. Test uçuşları Teorik ortamda yapılan tüm çalışmaları pratikte de doğrulanması anlamına geliyor. Bayraktar TB3'ünde test uçuşlarını önümüzdeki aylarda gerçekleştirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl boyunca TCG Anadolu gemisine TB3 ve Kızılelma'nın iniş kalkışları için çalışacağız. Bu noktaya adım adım, kendini ispatlaya ispatlaya geldik. Millet sahip çıktığı sürece ben bu işlerin durdurulamayacağını düşünüyorum. Son 3 yılda tek bir ürünle savunma sanayiinde ihracat rekoru kırıyoruz ben buna neden saldırıldığını anlayamıyorum.
Emniyet Genel Müdürlüğünün yazılı açıklamasına göre, Emniyet İstihbarat Başkanlığı koordinesinde Van İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda, Van'ın Erciş ilçesi Yankıtepe köyü kırsalında İHA ile yürütülen keşif/gözetleme faaliyetiyle 2 terörist tespit edildi.
PKK/KCK terör örgüt mensuplarının bulunduğu ikamete bu sabah Van Özel Harekat Şube Müdürlüğünce yapılan operasyon sırasında çıkan çatışmada 2 örgüt mensubu ölü ele geçirildi.
Etkisiz hale getirilenlerin birinin İçişleri Bakanlığınca terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan "Hejar Ronya Serhat" kod adlı Sevilay Akyıldırım olduğu belirlendi.
Soldaki silah bir m4 çeşidi. Sağdaki ise dragunov. Rus menşeili olmasına rağmen ak-47 rpg-7 modelleri gibi abd tarafından ypg'ye verildiği biliniyor.
Soran olursa siz yine Suriye'de ne işimiz var dersiniz. Silah bırakacaklar halkların kardeşliği falan filan.
Hacer Foggo, İzmir'den aday
CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, CHP'nin milletvekili aday listesinde yer aldı. Foggo, İzmir 2'inci bölge 8'inci sıradan aday gösterildi. Foggo, geçtiğimiz yılın nisan ayında Et ve Süt Kurumu önüne giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açıklama yapmıştı.
İzmir'den gösterip işi garantiye almışlar.
Diyarbakır'da HDP öncülüğünde düzenlenen Nevruz etkinliğine eski HDP'li vekiller ve CHP'li Sezgin Tanrıkulu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bağlarilçesinde HDP öncülüğünde Nevruz etkinliğinin yapılacağı alanda İl Emniyet müdürlüğü ekiplerince yoğun güvenlik önlemi alındı. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar alana gelmeye başladı.
Nevruz etkinliğinde HDP'li Ahmet Türk'ün sözleri tartışma yarattı. Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın adını anan Türk, "Bu Nevruz ve dönem Öcalan'ı özgürleştirme dönemidir. Bunu hep birlikte sağlamak için gece gündüz mücadele etmek zorundayız." ifadelerini kullandı.
SIRRI SÜREYYA ÖNDER: ÖCALAN'IN ÖZGÜRLEŞECEĞİ GÜNLER YAKINDIR
İzmir'deki Nevruz kutlamasında konuşan HDP'li Sırrı Süreyya Önder ise teröristbaşı Abdullah Öcalan'a selam gönderdi.Önder, "Eminim ki Sayın Öcalan da bu görüntüleri izliyordur. Buradan selam olsun ona da... Başta kadın yoldaşlarımız olmak üzere, tutsak olan seçilmişlerimizi, yoldaşlarımızı saygı ile selamlıyoruz. Cezaevindeki tüm yoldaşlarımıza kuvvetli bir selam gönderelim. Onların özgürleşeceği günler yakındır." dedi.
Bonus
İyi parti 6'lı masadaki vatanseverliğinden şüphe duymadığım tek partiydi. Şimdi İyi Parti'li veya İyi Parti'siz, olası bir 6'lı masa iktidarında dış politikada önlerine gelecek çok önemli konular var.
-Doğu Akdeniz
-Libya'da olan varlığımız (Doğu Akdeniz ile bağlantılı.)
-Kuzey Suriye'de YPG ile mücadele
-K. Irak'ta kurduğumuz üsler ve pkk ile mücadele.
-Güneydoğu'da pkk belediyeleri ile mücadele
Olası bir KK başkanlığında her zaman bu konular hakkındaki çekincelerimi dile getirdim. Muharrem İnce, Tanju Özkan gibi isimlerin tasfiyesi ve Eren Erdem, Nuşirevan, Sezgin gibi isimlerin getirilmesi buna sebep oldu. selo'nun uzaktan desteği ve hdp'nin neredeyse masaya dahil olması ise İyi Partisiz bir felaket olur. İyi parti her zaman bir nebze iyi düşünmemi sağlıyordu çünkü ülkücü tabanlı.
Akşener'e sallayan ve KK'nin peşinden gidenlere soruyorum (KK trolleri hariç); gönül rahatlığıyla şu kadrolarıyla ve masadaki bu partnerlerle terörle mücadele ve doğu akdeniz politikalarının ülke çıkarları uğruna süreceğini düşünüyor musunuz? Kuzey Suriye operasyonlarında savaşa hayır propagandası yaptı bu adamlar. Akşener'in çekincelerini hiç mi anlamıyorsunuz? Hadi onları geçtim umrunuzda değil, bu adam tüm anketlerde geride görmek mi istemiyorsunuz diğer masadakiler gibi. Adamlara anket deyince tüyleri diken diken oluyor neden?
Türkiye'de işler şaşmaz. Ne güzel fragman.
Son dakika: Kur'an-ı Kerim'in yakılmasının ardından harekete geçen Ankara'nın talebi üzerine Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasındaki üçlü mekanizma toplantısı süresiz iptal edildi.
Bir sonraki toplantı Şubat ayında Brüksel'de yapılacaktı.
Irkçı siyasetçi Rasmus Paludan'ın Kuran-ı Kerim'e saldırısının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsveç yönetimine tepki gösterdi. Erdoğan, konuşmasında "Bizden NATO konusunda herhangi bir destek göremeyeceksiniz. Ülkemizin büyükelçiliği önünde böyle bir kepazeliğin yaşanmasına sebebiyet verenlerin NATO'ya üyelik başvuruları konusunda, artık bizden herhangi bir hayırhahlık beklemeyeceği açıktır." dedi.
Finlandiya İsveç olmadan NATO'ya katılım seçeneğini değerlendiriyor
Finlandiya haber ajansı YLE'nin haberine göre, Haavisto, İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği yakınında Kur'an-ı Kerim yakılması ve terör örgütü PKK/YPG'nin provokasyonları üzerine NATO'ya üyelik sürecinde Türkiye ile imzalanan Üçlü Muhtıra'nın bundan sonra nasıl ilerleyeceğine dair yerel basına açıklama yaptı.
Haavisto, NATO'ya katılım sürecinde Finlandiya'nın İsveç ile aynı hızda ilerlemesi gerekip gerekmediği sorusuna, "Helsinki gerekirse bu stratejiyi yeniden düşünmeli. Elbette her iki ülkenin güvenliği açısından bakıldığında, bu kesinlikle bir numaralı seçenek." ifadelerini kullandı.
Finlandiya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üyelik restine yanıt: İsveç yoksa biz de yokuz
Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'in yakılması sonrası İsveç'e üyelik resti çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO konusunda herhangi bir destek göremeyeceksiniz" ifadesini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın restine yanıt ise İsveç'in üyelik süreçlerini birlikte sürdürdüğü Finlandiya'dan geldi. Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto, "İsveç-Finlandiya-Türkiye arasında görüşmelere ara verilmesi gerekiyor. İsveç yoksa biz de yokuz" diye konuştu.
https://www.haberler.com/dunya/finlandiya-dan-sasirtan-nato-aciklamasi-uyelik-15579888-haberi/
https://www.haberler.com/guncel/son-dakika-turkiye-nin-talebi-uzerine-isvec-ve-15581552-haberi/
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.899
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 53.700 (Bu ay: 951)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.791 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic