Şimdi Ara

A101 Bioblas Sarımsak Şampuanı 1000 Ml 49,95 [Yeniden stokta 55TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bioblas Sarımsak Şampuanı 1000 Ml 49,95 . Her 10 lira üzeri alışverişlerde 1 tane alınabiliyor. 2 haftadır kullanan biri olarak dökülmeye çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Uzun vadede ise göreceğiz. Şampuanda vergilerin %8'den 20'ye çıktığı düşünülürse bu fiyat gayet iyi.

www.a101kapida.com
    Bioblas Sarımsak Şampuanı 1000 Ml 0 TL | A101 KAPIDA
    https://www.a101kapida.com/bioblas-sarimsak-sampuani-1000-ml-P24004137

Amazon incelemelerine göz atmak isteyenlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 29 Temmuz 2023; 15:55:16 >

• Annem beğendi şampuanı. 550 ml si bile bu fiyatlardaydı. 1000 ml için fırsat fiyat.

• Daha önce kullandım, hergün saçımı kaçındırdı, berbat bişey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlı saçlar için kesinlikle kullanılmamalı duştan çıkınca gene saçlarınız yağlı kaliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçlarım aşırı kuru ve dökülüyordu, 3 aydır bu şampuanın siyah sarımsak olanını kullanıyorum, tavsiye ederim güzel ürün. Bu para 300 ML şampuan kalmadı neredeyse.

• eski ambalaja nisbetle çok bariz bir şekilde yoğunluğu azaltılmış.

• Saçlarımı eskisinden de fazla döktü üzerine kepek problemi de oluştu. Kesinlikle tavsiye etmem kalitesiz ve üretim hatalı bir ürün bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün yeniden stoklara gelmiş 55 liradan. Ben hala kullanıyorum bende problem olmadı olumlu etki gördüm. İçinde zeytinyağı da olduğu için kuru saç derisine de iyi geldi.

• ben 5 seneye yakındır kullanıyorum. önceden haldır şaldır kullanıyordum. saçı iyi temizliyor, kokusuda iyi bitkisel özlü diyor, yüzde 93 onaylı falan yazıyor, ne kadar doğru bilinmez ama , alman malı sonuçta ne kadar kötü olabilir. geçenlerde a101 de önüme çıktı, 6 litre stokladım. ucuz olmasının sebebide kükürtlü sabun özelliğini kullanıyor onun sıvılaştırılmış hali

not; saç dökülmesinin ana sebebi genetik, sıkıntı stres, düzenli uyumamak, iyi beslenememe, tarakla gün içinde taramamak, en başlıca sebepleri genetik eğer sizede gen geçtiyse gider o saçlar

• Geçen kasa önünde idi aldık ama bizim hanım pek beğenmedi. Dökülme açısından fark yok dedi. Gerçekten etkili bir şey olsa bence de litresini 50 papele bırakmazlar

• BadboysSuck kullanıcısına yanıt
    Urunun internet sitesinde hakkinda bolumunde ve google aramalarinda Turkiyede uretildigi ve Turk mali oldugu yaziyor Alman degilmis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orkundogrul kullanıcısına yanıt

Hocam çok eski konuyu hortlamışsınız ama güzel birşeye vesile olmuşsunuz. Bende şampuanlarda ve supplement(takviye) ürünlerinde alman bayrağı,damgası vs görüyorum sonra araştırdığımda %100 yerli marka olduğu ortaya çıkıyor. Buna devlette ses çıkarmıyor çok ilginç.

• orkundogrul kullanıcısına yanıt

İnsan hayret ediyor nasıl bir kafanız var... Konu hortlanır ama sıcak fırsatlarda 1000ml olan şampuanın 50 tl olması hortlanır mı? Ben şahsen içimden Allah ne verdiyse saydırıyorum, keza forumdakilerin de öyle yaptığına şahit olmuşluğum var.

• Baydin.21 B kullanıcısına yanıt
    Masus hortlattim insanlari kandiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkundogrul -- 4 Mart 2025; 21:15:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.