Şimdi Ara

1 Ürün Aldım 2 Kargo Geliyor İLGİNÇ :) SONUÇLANDI :( Kargocu Hatası :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
19
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce hızlıal dan telefon aldım ve kargo detaylarına kargomun mng kargo şirketinde kalmasını istiyrum yazdım. Bu gün ürün geldi Kargocuyu aradm ben işte olacağım kargoyu oraya gelip alamayacağım. İşyerine getirirmisiniz dedim. Telefondaki bayan bana 2 kargo geldiğini birinin şubede kaldığını diğerinin evime gittiğini söyledi Şaşırdım bunlar bana 2 telefon göndermiş olmasın sizce durum nedir?

Edit: SONUÇLANDI : Arkadaşlar kendimi aptal gibi hissediyorum Az önce kago şirketini aradım dün kargo gelecekti eve neden gelmedi diye sordum dün teslim edilmeyen kargo yok bir yanlışınız var dediler. Adımı sordu verdim sistemde tek isim iki farklı kargo gözüküyormuş. Telefon numaramı sordu verdim o zaman acı gerçekle karşılaştım benim adımda başka birine daha kargo gelmiş Bizim burada umutlanmamızı ve boş hayallere aldanmamıza sebep olan tek şey kargo firmasında çalışanların ilgisiz ve konuyla alakasız olmasından başka bir şey değil. Dün yanlarına gittiğimde bana ısrarla iki kargo geldiğini söylüyorlardı. Şimdi burdan sorarım herkese bu kargo firması diğer adamla benim adımı farklı 2 kişi olarak lkisetelemiyormu neden bu kadar saçma bir şekilde bana 2 kargomun olduğunu iddia ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 25 Ocak 2014; 10:14:19 >

• Gelince haber versene bana çok merak ettim
  • 1ini yollasana qnq

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B7E0863E7 -- 24 Ocak 2014; 11:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dafuq

Gelince haber versene bana çok merak ettim

Tamam hocam cuma çıkışı kargoyu alıp işyerine döneceğim eve giden kargodan ancak akşam haberim olur. O zaman yazarım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Tamam hocam cuma çıkışı kargoyu alıp işyerine döneceğim eve giden kargodan ancak akşam haberim olur. O zaman yazarım sana.

Belki ufak bi hediye de yollamış olabilirler ama haber verirlerdi diye düşünüyorum , hadi hayırlısı
  • quote:

quote:

quote:

Belki ufak bi hediye de yollamış olabilirler ama haber verirlerdi diye düşünüyorum , hadi hayırlısı

Valla düşünebildiğim en mantıklı şey faturayı eve yollamış olabilirler üründe merkezde kalmıştır. Ama telefondaki bayana bunu söylediğimde yok fatura burda dedi.

• Birini bana satsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eğer 2. gelen telefon s3 ve iphone 4s üzeri ise 500 tl sayarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Birini bana satsana

İnşallh öyledir ucuza satarım ben onu birine.
  • Eğer iki telefon gönderdilerse birini hiç açmadan sakla bir süre. Firma bu hatayı anlayıp sizden telefonu geri isteyebilir, siz de telefonu sattıysanız mahkemeyle falan uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar 2 gün önce hızlıal dan telefon aldım ve kargo detaylarına kargomun mng kargo şirketinde kalmasını istiyrum yazdım. Bu gün ürün geldi Kargocuyu aradm ben işte olacağım kargoyu oraya gelip alamayacağım. İşyerine getirirmisiniz dedim. Telefondaki bayan bana 2 kargo geldiğini birinin şubede kaldığını diğerinin evime gittiğini söyledi Şaşırdım bunlar bana 2 telefon göndermiş olmasın sizce durum nedir?

takipteyiz hocam . merak ettim
  • öyleyse geri yolla la haram mal haksız kanançtan hayırmı gelir
  • 2 tane boş kutu göndermiş olmasınlar dikkat et
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak

• takip sondurumu haber verin banada
  • Bakalım bakalım ne çıkacak

• Faturayı ayrı yollamışlardır sevinme boşuna.
  • Fatura
  • Merak takibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.