Şimdi Ara

1 Ürün Aldım 2 Kargo Geliyor İLGİNÇ :) SONUÇLANDI :( Kargocu Hatası :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
19
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justlook78

Arkadaşlar 2 gün önce hızlıal dan telefon aldım ve kargo detaylarına kargomun mng kargo şirketinde kalmasını istiyrum yazdım. Bu gün ürün geldi Kargocuyu aradm ben işte olacağım kargoyu oraya gelip alamayacağım. İşyerine getirirmisiniz dedim. Telefondaki bayan bana 2 kargo geldiğini birinin şubede kaldığını diğerinin evime gittiğini söyledi Şaşırdım bunlar bana 2 telefon göndermiş olmasın sizce durum nedir?

eğer 2.side bir telefonsa telefon alıcaktım zaten güzel bir modelse alabilirim
  • Selam kardeş ben hızlı al komda çalışıyorum. Kusura bakma bizim arkadaşlar telefonu kurcalarken şarj aletini koymayı unutmuşlar onuda güzelce paketleyip arkasından yolladık. Hadi hayırlı olsun güzel telefon kasmadan engiri börds bile oynanıyor.
  • sanırım adam zengin oldu ikinci kargoyu satıp bakmıyor buralara
  • Türk aklı işte
  • bizede kargo gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak
  • faturadır diğerindeki. tedarikçi kendileri değilse faturayı hızlıal ayrı yollamıştır.
  • biri fatura onların boşuna sevinme :D
  • Arkadaşlar içinde telefonun olduğu kutuyu aldım ama diger kutu hala eve gitmemip. telefondan yazıyorum şimdi eve gidince diger kutuyu da göreceğiz bakalım :-) ayrıca eve giden kutuya kargo ücreti kesmisler 6 lira

• Evet ne çıktı?
  • önlerden
  • Belki hediye olarak aksesuar göndermiş olamazlar mı?
  • Röz Örvıt

Merakla bekliyoruz
  • merak ettim takip
  • Takib

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipp

• Sonucu haber verin beyler

• Bu konuya ne oldu bir sürü cevap vardı. Son durum ne hocam öteki kargodan ne çıktı.
  • konudaki cevaplar nereye gitti yahu? citizen..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.