Şimdi Ara

1 Ürün Aldım 2 Kargo Geliyor İLGİNÇ :) SONUÇLANDI :( Kargocu Hatası :( (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
19
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SONUÇLANDI : Arkadaşlar kendimi aptal gibi hissediyorum Az önce kago şirketini aradım dün kargo gelecekti eve neden gelmedi diye sordum dün teslim edilmeyen kargo yok bir yanlışınız var dediler. Adımı sordu verdim sistemde tek isim iki farklı kargo gözüküyormuş. Telefon numaramı sordu verdim o zaman acı gerçekle karşılaştım benim adımda başka birine daha kargo gelmiş Bizim burada umutlanmamızı ve boş hayallere aldanmamıza sebep olan tek şey kargo firmasında çalışanların ilgisiz ve konuyla alakasız olmasından başka bir şey değil. Dün yanlarına gittiğimde bana ısrarla iki kargo geldiğini söylüyorlardı. Şimdi burdan sorarım herkese bu kargo firması diğer adamla benim adımı farklı 2 kişi olarak lkisetelemiyormu neden bu kadar saçma bir şekilde bana 2 kargomun olduğunu iddia ediyorlar.

• 2 telefon gelse , senin olmayanı çalacakmıydın ? Hırsızlıktır bu biliyorsun.... Böyle adamlarla aynı memlekette yasıyoruz işte dikkat..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

2 telefon gelse , senin olmayanı çalacakmıydın ? Hırsızlıktır bu biliyorsun.... Böyle adamlarla aynı memlekette yasıyoruz işte dikkat..

Yok hocam zaten yar olmazdı o telefon kimseye elbet anlayacaklar yani bir şekilde. Arkadaşların dediği gibi hediye falan da olabilir diye meraklanmıştım. Mesela 1 buçuk ay önce falan bir köpek maması sitesi bana hediye mama yollamıştı 2 çeşit.
  • sazan.avi
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

2 telefon gelse , senin olmayanı çalacakmıydın ? Hırsızlıktır bu biliyorsun.... Böyle adamlarla aynı memlekette yasıyoruz işte dikkat..

Yok hocam zaten yar olmazdı o telefon kimseye elbet anlayacaklar yani bir şekilde. Arkadaşların dediği gibi hediye falan da olabilir diye meraklanmıştım. Mesela 1 buçuk ay önce falan bir köpek maması sitesi bana hediye mama yollamıştı 2 çeşit.

hmm ok ben yanlış anladım.Hediye olsa ama aynı pakete koyarlar genelde.Neyse çözülmüş en azından.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.