Şimdi Ara

Aliexpress'den aldığım ürün kırık çıktı ne yapmam gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.49 dolara küçük bişey aldım, bugün aldım ürünü paketi açtım ve kırıktı. Ne yapmam gerekir?

• Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Köse İmam

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.

Onur ile ne alakası var trolleme
  • geri yolla

• resmini çek satıcıya yolla.eğer birşey yapmazsa dispute aç
  • open dispute yapıp fotoğraf çekeceksin üründen, adamdan iade isteyeceksin inşallah açmadan paketi ödemedin adama parayı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce çok sefer alışveriş yaptım sadece bir kez bu olay başınma geldi. Direk resmini çekip yolladım kabul etti para mi geri aldım. Buna benzer bir durum da amazon dan aldığım kalem de geldi başıma. Kalem kırık gelmedi ama hatalı üretim midir nedir geldikten bir süre sonra bozuldu adam a mesaj attım olayı anlattım tekrar gönderdi ürünü sağolsun insaflı çıktı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için belki satıcıyla anlaşabiliriz diye ürünü teslim aldığımı fakat ürünün kırık çıktığını belirttim ve bir fotoğraf yükledim. Şuanlık open dispute açmadım.
  • burası konu dışı hocam

• Ben de aynı problemi yaşadım. Telefon için cam film aldım. Kırık çıktı. Uzun uzun yazışmalarımdan sonra bana 0.5 usd indirim yapacağınız söyledi. Bende open dispute açtım. Bakalım aliexpress ne yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemsul

Ben de aynı problemi yaşadım. Telefon için cam film aldım. Kırık çıktı. Uzun uzun yazışmalarımdan sonra bana 0.5 usd indirim yapacağınız söyledi. Bende open dispute açtım. Bakalım aliexpress ne yapacak.

Bana aynısını bedavaya yolladılar, resmini çektiler göndermeden önce sağlam olduğuna dair.
    Bazı satıcılar iyi olmayabiliyor. Şans işi gibi.
  • Fotoğrafını çekip satıcıya gönder. Kutudan açtığında bu şekilde çıktığını söyle. Genelde bir tane daha yolluyorlar. Durumu aliexpress'e de anlat. Biraz gecikir fakat mağdur olmazsın merak etme.
  • dispute açtıktan sonra satıçı tekrardan ürünü gönderdi. Bende koruma süresini uzattırıp beklemeye başladım.
  • Beyler ürün kargoda kırılmışsa adamın ne suçu var? Tamam yenisini gönderiyor ama belki adam masum yani insan düşünmeden edemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: VagueMan

Beyler ürün kargoda kırılmışsa adamın ne suçu var? Tamam yenisini gönderiyor ama belki adam masum yani insan düşünmeden edemiyor

Bu koniçivalar Bizim soydaşlarımızı katlederken , masum insanlar düşünülüyormuydu Söke söke alın :) bu Yüzük aldim 1 dolara defolu geldi fotosunu koydum geri gönder dedi göndermedim , iptal ettim uğraşmıyıcam daha :D 1 dolar için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.