Şimdi Ara

Tayvan'dan Telefon Getirtme ve Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir yakınım Tayvan gidecek haftaya ve telefon getirtmek istiyorum. İnceledim modelleri ve farkettim ki o hoşumuza giden ucuz ve güzel telefonları almak aslında bayağı zormuş. Arayüzünü sevdiğimiz Xiaomi sadece kendi sitesinden sipariş veriyor, donanımına bittiğimiz OnePlus ise özel davetiye verip siteden satıyor.
    Bana 5"-6" arası ekranı, en az 3000mAh pili ve güzel arayüzü olan ve yerel marketten(bkz. bizdeki Teknosa vb. gibi) alınabilecek bir telefon lazım. Önerileriniz neler?
    Asus Zenfone 6'ya baktım, güzel telefon. Tavyan merkezli olmasına rağmeb şu an satışta mı bilmiyorum. Öyleyse elektronik marketten bulunur mu onu da bilmiyorum.
    Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulabilirseniz Pomp C6S tavsiye ederim. Bi bakın videolarına incelemelerine isterseniz. Yakında bende bir inceleme yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazomir

Bulabilirseniz Pomp C6S tavsiye ederim. Bi bakın videolarına incelemelerine isterseniz. Yakında bende bir inceleme yapabilirim

Pek hoşuma gitmedi hpcam. Sebebi ise Mediatek kullanması. Önyargı ile yaklaşmıyorum, sadece zamanında firmanın sürücülerini paylaşmaması sonucu rom kıtlığı çekildiğini ve marketteki uygulamaların bazılarının uyuşmadığını gördüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.