İnfinix Note 40 Pro Kullanıcı Yorumları Telefonu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bu modele tecno camon 20 pro dan geçtim ve iyiki geçmişim. Telefonda kesinlikle kasma donma ve ısınma yok. Edge ekran harika kablosuz şarj ve kendi kutusundan cıkan kılıf mükemmel Halo ligt uygulaması süper merak ettiklerinizi sorabilirsiniz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_tasyagan -- 12 Mayıs 2024; 10:40:52 > |
İnfinix Note 40 Pro
-
-
ben de aldım. 8500 tl e 12gbram-256gbrom. çinden ekran koruyucu ve kılıf şipariş ettim.
-
Kayıt durumu nedir?
-
Kayıt durumu nedir? Karşılaştığınız bir sıkıntısı oldu mu?
-
bendeki ürün çift hat kayıtlı güncelleme alıyor cihaz hiç bir sıkıntı yok
-
Kayıtlı olarak nereden aldınız? Sarı sitede satılıyor, yurtdışı, acaba kendim kayıt yapabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?
-
Kayıtlı olanların kaydı bir süre sonra patlıyor. Kendiniz kolayca kayıt yapamazsınız... Neden ? Imei yüklemek çokça detay var. Telefona göre, modele göre o kadar detayın içinden çıkmak mümkün değil. Kendisi yüklemeye çalışanlar, tecrübesizlikten telefonu brick ediyor. Yani her durumda tamirci simsarların eline düşüyorsun.
İlla kayıtsız telefon alayım istiyorsanız, kendinize ait imei numaralarını, alacağınız telefona yükleyecek bir satıcı simsar bulun. Bu işlemleri de yüz yüze halledin mutlaka... Uzaktaki adama imei numaranızı verirsiniz, adam numaranızı havuza atar. 2 yıl sonra tutar başka telefona yükler, kendi imei'eriniz patlar gider.
-
Yanında yapacaklarını sanmıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O takdirde ileride imei uçması gibi sürprize hazırlıklı ol.
-
-
infinixlerin imei değiştirme işleri çok kolay
-
Evet, sonradan öğrendiğim kadarıyla kolaymış hocam...
Kullandığım şimdiki cep telefonu, kazara düşüp elden çıkması ihtimali karşı, yedekte durmak üzere, 5 - 6 bin TL'lik infinix kayıtsız cihaz almayı düşünüyorum.
Alırsam, imei yüklemek için sizi ararım.
-
Hocam selamlar telefona ekran bandı kılıf vs bulabiliyor musunuz? Ayrıca edge ekran olmasından dolayı yanlışlıkla dokunmalar oluyor mu? Anneye almaya düşünüyorum da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X