Şimdi Ara

İnfinix zero 40 5g kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
3
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan telefon 24 saat kullanıyorum. Bu cihaz kesinlikle efsane olur fiyatına göre. Fiyat performans ürünü

Redmi note 13pro plus geçtim kullandıkça yorum.yaparım şuan tek sorun gözüme çarptı kullan varsa yazarsa sevinirim ekran içi parmak izi okuyucu çalışmıyor bende 10 defa iz ekledim ama algılamıyor yeni model oldu için donanımsal arıza olduğunu sanmıyorum. Yazılım güncelleme ile düzelir büyük ihtimal kullanıcılar varsa bunu kontrol ederlerse sizde aynı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende almayı düşünüyorum siz fiyat olarak kaça aldınız

• bykutluay kullanıcısına yanıt
    Kargo ile 14 geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Redmi 13 pro plus'dan mı geçtin bu cihaza ? Kamera performansını merak ettim. İkisini kıyaslarsan.

• reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    Evet 13 pro plusdan geçtim kamerası karşılaştırma bile yapmam açık ara zero 40 alır şuan kadar çok memnunum artı çok fazla tek olumsuzluk şuan için parmak izinde yaşadığım sorun oda yazılım umut var ama düzelmezse de çok dert değil

• _ERH@N_ kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, bende almayı düşünüyorum fakat tecno camon 30 premier arasında kaldım. Pil performansı nasıl acaba?

• danielb2504 D kullanıcısına yanıt
    Benim kullandığım arka planda çok uygulama var o yüzden normal kullanıcı yorumu yapmam biraz yanlış olur ama size şunu söylim note 13 pro+ 2 kat fazla gidiyor bi günü rahat çıkarıyor diyebilirim note 13 bir günde en az 2 bazen 3 defa şarj ediyordum bu 1 bilemedin 2 defa günü fazlası ile çıkarıyor ama tek kötü tarafı 13 ile hızlı şarj olayı bunda baya uzun sürüyor

hızlı şarj benim için yeterli aslında, oneplus 9r kullanıyorum 4,5 saat ekran süresi alabiliyorum ancak. arka planda bende bir sürü uygulama kullanıyorum. pek yazılımı nasıl hocam? bir de ekran jelatini ile geliyor mu?

Bu size biraz referans olur sanırım

Yazılımsal sorunla karşılaşmadım şuan kadar tek yaşadığım sorun parmak izi sorunu oda yazılım güncelleme ile düzelir diye tahmin ediyorum onun dışında çok stabil bir cihaz. Ekran koruyucu sorun malesef kendi kılıf çok koruyucu değil ekranda fabrikasyon olarak jelatin yok kavisli olduğu için yandan darbeler çok açık

Çok teşekkür ederim, bence çift hat kullanımına göre iyi bir ekran süresi.

Güncelleme ile düzelir umarım, o zaman daha fazla dikkat etmek lazım ya da yurt dışından koruyucu söylenebilir belki.

Bende sürekli arkaplanda sayfa yenileme yapan uygulamalar var o yüzden bu değer çok iyi bana 2 defa şarj yetmeyen note13 verdiğim arkadaş 1 günden fazla gidiyor şarjı çok iyi diyor normal kullan birinde 2 gün bile görebilir

Birkaç gündür kullanmaya başladım parmak izi okuyucu ile ilgili bir sorun yaşamadım henüz. Ekran koruyucu için alırken jelatin tarzı olanlardan yaptirmiştim geçici olarak. temperli koruyucular daha iyi fakat şu an yerli yabancı sitelerde bulamadım. Çok yeni bir model oldugu icin aksesuar bulmak biraz sıkıntılı ilk etapta. Aliexpresste bir kılıf buldum şimdilik gelmesini bekliyorum.

• Facebook'da 12-512 modelini 10600 liradan satıyorlar. Sizce fiyat olarak nasıl?

• Night Mode kullanıcısına yanıt
    O fiyat şuan imkansız 4g modeli büyük ihtimal
    Bu arada bugün güncelleme geldi cihaza

• Night Mode kullanıcısına yanıt
    Bu arada dediğiniz fiyat gördüm hatalı yazmış burdan anlayabilirsiniz zero 30 5g fiyat bakın büyük ihtimal onun fiyatı aslında şuan 12/512 13500 civarı

Sordum hata yok dedi

• reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    O fiyatsa durmayın alın ama zero 30 40 pahalı olması ne bilim garip geliyor

Banada garip geldi. Diğer satıcılar ile arasında fark çok. O yüzden insanda şüphe bırakıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.