Şimdi Ara

İNFİNİX ZERO 40 512GB 5g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler cümleten bu başlıktaki telefonu almayı düşünüyorum hoşuma gitti fakat kafama takılan sorular var sizlere danışmak istedim.

arıza durumunda Türkiyede tamir ettirebilirmiyim parça bulabilirmiyim ?

imei sıkıntısı yaşarmıyım ?

ve ben aldım güvenli sende alabilirsin dediginiz birisi varmı ?

bu fiyat bandında bu özelliklerde malesef Türkiyede cihaz yok.

yada gidip yenilenmiş samsung m52 alacam

İNFİNİX ZERO 40 512GB 5g

• Ben de bu telefonu alacağım araştırma yapıyorum. Ya da tecno camon 30 alacağım.

• ben biraz tamir olaylarına takıldım.

elimde m10 var 6 yıldır kullanıyorum daha hiç sıkıntı yaşamadım temiz kullanırım her zaman.

sıkıntısı 16 gb hafızası oldugu için banka müzik insta whatsap derken tüm foto müzik sd kartta olmasına ragmen hafızası doldu.

bende almışken kamerası güzel nfc li kablosuz şarjı olan beni uzun süre idare edecek bişey arıyorum.

fakat trde 10 bine bu özelliklerde telefon yok malesef./

hadi düşürdüm kırıldı bişey oldu kiminle muhattap olucam oraya takıldım

• quote:

Orijinalden alıntı: formen123

ben biraz tamir olaylarına takıldım.

elimde m10 var 6 yıldır kullanıyorum daha hiç sıkıntı yaşamadım temiz kullanırım her zaman.

sıkıntısı 16 gb hafızası oldugu için banka müzik insta whatsap derken tüm foto müzik sd kartta olmasına ragmen hafızası doldu.

bende almışken kamerası güzel nfc li kablosuz şarjı olan beni uzun süre idare edecek bişey arıyorum.

fakat trde 10 bine bu özelliklerde telefon yok malesef./

hadi düşürdüm kırıldı bişey oldu kiminle muhattap olucam oraya takıldım

Ben de şu an 7,5 yıldır sony x compact kullanıyorum. Ram 3gb olduğu için artık yetmiyor. Ekranı küçük olduğu için değiştirmedim şimdiye kadar. Seviyorum küçük ekran telefonları ama malesef artık bütün telefonların boyutu birbirinin aynısı.

Şu an ben de ucuz telefon bakıyorum. Bu sefer en fazla 2 yıl kullanıp sonrasında ihtiyacı olan birine vermeyi düşünüyorum. O yüzden ucuz ve yurtdışı telefon bakıyorum. İnfinix'in kavisli ekranlı modellerini eledim. Yere düşünce sorun olabiliyormuş ve telefonlar evde çok yere düşüyor küçük çocuk olduğundan dolayı. Ayrıca kavisli olunca akran koruyucu takmak ve bulmak sorun oluyor.

Yurtdışı alınca garanti olayı yok o yüzden ucuz bir model seçin. Ben infinix hot 40 ya da hot 50 modelini alacağım. Sizin baktığınız model de çok güzel ama kavisli ekran kullanmak istemiyorum.

• Ekranı kavisli olduğu için eledim bu telefonu. Hot 50 Pro alacağım.
  • 5g yok kablosuz şarj yok hafızas 256 gb ram düşük kamerası düşük bilemedim :/

• formen123 F kullanıcısına yanıt

5g yok ama 2027 den önce gelmesi mümkün değil gibi gözüküyor. Kablosuz şarz note serisinde var ona bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.