Merhabalar. Beni Redmagic 9 ve Tecno Camon 20 konusundan hatırlıyanlar olacaktır(tabi öncesinde poco f5 :)) Redmagic 9'a iyi fiyat veren olunca sattım, güzel kar bıraktı. Niyetim Redmagic 10 almaktı aslında ama gerek elite işlemcisinin aşırı ısınma sorunu ve buna bağlı olarak Redmagic 10 yerli incelemerde Aralık ortasında bile %40'a yakın thermal throttling yemesi ve gerekse de berbat tasarım seçenekleriyle büyük bir hayal kırıklığına uğratarak bu seneyi pas geçmeme neden oldu. İdareten birşeyler arayarak bende 6900 tl'ye söz konusu cihzı aldım, her zamanki gibi deneyimlerimi paylaşayım. Şunu hemen paylaşalım Sonrada incelemize geçelim https://www.donanimhaber.com/infinix-hot-50-pro-plus-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati--183279 Cihaz birkere çok şık. Hani RM9 kullandıktan sonra adeta kağıt gibi geliyor. Öyleki 3.5mm kulaklık deliği koysan taşacak. O kadar ince. Malzeme kalitesi orta. Sertleştirilmiş plastik var.Alimunyum levha var diyorlar da o kapağın altında işlemci bloğunun olduğu yerde soğutma işini yapıyor. Ben krem rengi olanı tercih ettim en şık o duruyor. Aldığım satıcı fason kutu içinde 33 watt adaptör ve kılıf ve 3 liralık kullanmayacağım kulaklıkla verdi dönüştürücü yok. Cam filmi yok, normalde kutu içinde tamperli cam çıkıyor ama kırılıyor bahanesiyle çıkartıp internette ayrı satıyorlar. Koruyucu için telefoncu arkadaşım kesim yapan makinadan çıkarttı 200 tl aldı, açıkçası hangisi muadil bilmiyorum ama makinada hot 50 4g modeli tam çıkardı, kesim yaptıracaksanız makinada bunu seçerse de oluyor. Kılıf gerçekten mesele.Aliexpress'ten bulup getirtmek gerek.Kutu içindne çıkan slikon kılıf iş görür ama bir süre sonra sararıyor bildiğiniz gibi. --ŞİMDİ DERİNLEMESİNE DALALIM-- 1-işlemci: Kaputun altında g100 + mali gpu var. Giriş seviyesinde "G" serileri MTK'yı ihya eden işlemci ailesi zaten. Öncülleri G99-G96-95 'den pek bir farkı yok. Küçük iyileştirmeler var. Tek çekirdekte %6-8 kadar hız, 200 mp kamera desteği wifi 6 ve en dişe dokunur yapay zekası. Oyunlarda pek birşey beklemeyin.Basit oyunlarda iş görür rekabetçi oyunlarda tercih edilmeyecek ailedir. GPU tarafı aynı zaten. G99 neyse bu da o kısacası.Değinmeye gerek yok. Onun haricinde günlük kullanım, uygulama açma hızı falan çok iyidir. 120 hz'in hakkını veriyor. 2-Ekran:
Tek kelimeyle "muazzam" bu fiyatta 120 hz amoled ve 400 ppi değerinde ekran çok nadir bulunur.Çok net ve parlak. Şöyle söyleyeyim Red magic 9'un ekranından çok daha kaliteli.Kaliteli panel olduğu yorumları okumuştum ama neredeyse amiral gemisi bir panel olduğuna inanmamıştım. Ekran 1300 nit diye okudum.Şuan güneşin altında otomatik parlaklıkta çok iyi iş çıkartıyor. Takriben %70 parlaklık bile yetecektir.Umarım infinix ekran konusunda çizgisini bozmaz 60-120 hz ve akıllı yineleme var. Ben her zamanki gibi 120 hz seçimi yapıp kullandım.Beğendiğim bir yönüde Xiaomi ve Nubia'larda mesela 120 hz seçersen bile sürekli 120 hz olmaz. Kafalarına göre hz indirip çıkar. Bu da kısa süreli laglara neden olur. Sabitlemek için ya modül ya da modele göre varsa geliştirici seçeneklerinde" yineleme hızı kitle" açardık. Bir ekranı 60 hz kullanacaksam neden 120 hz alayım ki:) Zaten" akıllı seçim" olunca seçilen hz kitlemesi çok iyi düşünülmüş. 3-Batarya: 5000 mah batarya ile geliyor 33Watt şarj adaptörü sfırdan yüze, 50 dakikada dolduruyor. Oyun oynamama ve sürekli 120 hz kullanmama rağmen 1.5 gün gidiyor. Hangi senaryoda yoğun kullansanız dahi günü çıkartıyor. G100 bu konuda yardımcı oluyor.Batarya dostu Cihaz ısınmıyor, yani ısınacak kadar salt kas gücü de yok ama ılık seviyeyi geçmiyor. Şarj ayırma var yani şarjdayken bataryayı devre dışı bırakıp prizden oynayabilirsiniz. Daha da az ısınır. 4-YAZILIM: Android 14 XOS ile geliyor. Hafif bir rom. Google servisleri hariç çöp yok. Kendisine ait tema mağazası var. Yazılımda bazı yapay zeka özelliği var ki en çok hoşuma giden kişiselleştirmeler bölümünde yapay zeka iyileştirmeleri. Bir görüntü ve önde yüklü gelen taslak metinlerle resim oluşturabiliyorsunuz. Gerçekten kullanması çok zevkli. Güncellemeleri yaptım 14.0.5 geldi Karşılaştığım bir bug yok.Yağ gibi akıyor menü. 5-Kamera: SK Hynix Hi-5022Q Sensör var. 50 MP Giriş seviyesi sensör ama Samsung'un giriş seviyesi sensörlerinden çok daha iyi. Ön kamera ve Potre daha iyi örnek fotograf atayım Ön kamera
GECE GENİŞ AÇI Youtube videolarından daha fazlasına bakabilirsiniz Video'da OIS yok full hd 60 fps ve 4k 30 fps kayıt var. Yazılım eis pek başarılı olmasa da idare eder --EKSTRA-- Bunlarda kayıt sorunu yok.Hazır kayıtlı ve güncelleme ile sıfırlamada gitmez -- ROOT-- Bot kildini açmak için 1 haftalık infinix hesabı olması yeterli ayarlardab OEM UNLOCK aktif hale getirin geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasına izin verin. ADB indirin sırasıyla
bu komut ile bağlantı sağlandığını doğrulayalım
bu komut ile fastboot'a girelim
bu komutu yazalım ve gelen uyarıya ses açma tuşuna beş saniye içinde basalıp.Telefonu kapatalım ve cihaz sıfırlanıp boot kilidi açılmış olacak root yapmak için
sonra "fastboot flash boot boot.img magisk 27 ile marine edilmiş boot.img dosyasını da atayım play integrityfix modülünü yükleyin ki"safetynet testini" geçin. ayrıca whatsapp için https://forum.miuiturkiye.net/konu/waenhancer-whatsappplus-root-10-12-2024.150809/ Şimdilik bu kadar Cihazı ronaks Mobil'den aldım Google yazın cikar. Facebook gruplarında satan birde tecno 47 denen dolandırıcı var dikkat edin ondan almayın. Stoğu var mı yok mu kutu içeriği hakkında bilgi vermez. Sahtekara paranızı kaptırmayın. Tecno memed 'de de vardır da gereksiz pahalıya satılıyor o her cihazı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 14 Aralık 2024; 14:16:7 > |
Bildirim