Hocam ilk mesajda wifi 6 demişsiniz de siz wifi 6 ile bağlanabiliyor musunuz? Benim evde wifi 6 var ama bu cihaz 5 ghz de bağlanıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (3. sayfa)
-
-
Hocam, Ronaks Mobile dediğiniz kişi Instagram'daki @ronaksmobile onaylı hesap mıdır? WhatsApp sipariş numarasında Şiyar Serhat Güler ismi geçiyor. Bu kişiden mi aldınız cihazı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Mode -- 6 Ocak 2025; 15:35:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı kişiler, doğrudur. Forumdanda havzalı nickli üyemiz satıyor. Hatta yanlış bakmadıysam daha uyguna satıyor.
Yurtdışı Xiaomi, Infinix, iPhone ve OnePlus: Fiyat Listesi ve Kayıt İşlemleri | DonanımHaber Forum
-
Çok teşekkürler hocam..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hot 50 pro plus ve note 40 ne kadar süre güncelleme alacak arkadaşlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hot 50 pro plus 1 yıl android güncellemesi 2 yıl güvenlik güncellemeleri alacak. Android 15 kesin.
Telefonum az önce geldi, çok güzel paketlenmiş, kutusu, şarj aleti, kablosu, arka kapağı ile bayiden almış gibi hissettirdi. Genelde bu cihazları kutusuz satıyorlar, o nedenle 2. el almış hissi veriyordu. Bunda sıfır telefon aldığımı hissettim. Kutu sanırım fason üretim, infinix logolu bir kutusu var ama güzel, beğendim. Bundan sonra telefon alacak olursam ilk olarak @Havzali adlı üyemizin ilanını kontrol ederim.
Telefonu kullanmaya başlayınca buradan yorumlarımı paylaşırım, şu an işlerim biraz yoğun, bugünlerde kuramayabilirim.
-
Hayırlı olsun hocam. Teşekkür ederim.. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap için teşekkürler. Telefonunuz hayırlı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Telefonu elime aldığım andaki ilk izlenimim beklentimin epey üstünde bir hissiyata sahip. Ekran çok güzel, kurulumu tamamlayınca buradan paylaşımlara devam ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: mu5tafaHocam ilk mesajda wifi 6 demişsiniz de siz wifi 6 ile bağlanabiliyor musunuz? Benim evde wifi 6 var ama bu cihaz 5 ghz de bağlanıyor
Cihazı ilk aldığımda henüz yurtiçinde tek tük satan vardı, dolayısıyla inceleyen de yoktu.
İzlediğim yabancı kaynaklarda wifi 6 var diyordu. Şahsen evimde ve iş yerimde wifi 6 modem olmayınca deneyemedim.
Şimdi tekrar baktım evet wi-fi 5 varmış.
Cezalı olduğumdan konuyu düzenleyemedim . Özür dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 9 Ocak 2025; 0:16:0 >
wifi 5 olsa ne olur 7 olsa ne olur ki hocam tv wifi6e olarak geçiyor 8k video bile yağ gibi akıyorda telefonda pek önemi yok bence izleyeceğin şey max ne olabilir ki 2k video indirme olarak dersen de gayet başarılı 350mbps hızında bağlanıyor bende 2.4 ve 5ghz hızları gayet stabil destekleniyor ayrıca 2 oda yanda en uçta 4 diş çekiyor telefon daha ne olsun.
-
AliExpress'den şöyle bir kılıf almayı düşünüyorum. LİNK daha önce alan, kullanan var mı acaba? Telefonun kılıfını yurtiçinden bulmak mümkün değil maalesef.
Kılıfı az öne aldım. Gelince görsellerini eklerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Mode -- 10 Ocak 2025; 0:45:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel görünüyor, birkç kişi birleşip alsak, masrafı azaltmış olurız
-
Aliexpresten 2. Kılıf siparişim de gümrükte kaldı sorun nedir bilmiyorum.İlk alışverişim de değil defalarca alışveriş yaptım
Kargo dahil 27 Euro 'yu geçmediyse başka bir sorun vardır.
Yine de çok ilginç.
önerir misiniz ben de düşünüyorum ancak infinix hot 50 ve note 40 serileri bide üstüne tecno camon 30 ve spark 20 serileri hep benzer telefonlr benzer işlemciler benzer fiyatlar kafam karıştı. 8k civarına bakıyorum.
not: onaylı olmadığı için özel mesajları göremiyorum yazan arkadaş burdan yazabilir.
hocam @mu5tafa
edit: spark 20 pro plus ile hot 50 pro plus arasındayım son olarak. ince hafif olsun istiyorum. işlemcinin 1 tık yeni olması nedeniyle hot önde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 12 Ocak 2025; 23:24:19 > -
Telefonda dün akşam kurulum işlemine başladım. Sanırım 3 adet güncelleme geldi.
İlk izlenim olarak; (Mevcutta poco m3 4/64 kullanıyorum, 4 senelik cihaz)
Ekran çok güzel, dokunmatik tepkisi, renkler v.s. hepsi çok güzel. Hoşuma gitti. Hemen ilk etapta, göz konforu ve siyah temaya geçtim, mevcut telefonumu da öyle kullandığımdan, diğer türlü gözümü alıyor.
Telefonun tepki hızı yeterli, menüler arasında olsun, nette gezerken olsun v.s. alışmadığım şekilde hızlı.
Malzeme kalitesi vasat, malzeme hissiyatı zayıf.
Arka kamera vasat, poco m3 ve bununla akşam ofis içinde aynı fotoları çektim, aralarında neredeyse fark yok. Ama ön kamerası çok iyi, net, detaylar belirgin. Arka kamerasının da 4 yıllık poco m3 ten (ki poco m3 dünyanın en ucuz telefonu olarak üretilmiş bir cihazdı, yanılmıyorsam o dönem globalde fiyatı 90 usd lerdeydi) belirgin daha iyi olmasını beklemedim desem yalan olur. O kısım hayal kırıklığı oldu.
Telefon çok hafif ve ince olduğundan tutması, kullanması biraz zor geldi ilk etapta, kılıfla kullanmak daha iyi olacak sanırım.
İlerleyen süreçte çekim gücü, dış ortam kamera ve ekran performansı gibi konulara değinirim.
Şimdilik 7.000,00 TL fiyatı ile tam bir f/p canavarı diyebilirim.
Kamera için alacaklar bulaşmasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X