Dün akşam kurulumun kalan kısmını tamamladım, uygulamalarımı yükledim, hesaplarımı girdim v.s. Spotifydan biraz müzik dinledim, stereo hoparlörler hiç fena değil, iyi iş çıkarıyorlar. Bu kadarını beklemiyordum. Şu ana kadar 2 problem var; - kamera zayıf - malzeme kalitesi zayıf (Kasa tarafında, ekran muhteşem bence) YD fiyatı üzerinden değerlendirdiğimde çok rahat gözardı edilebilecek şeyler bunlarda. Yukarıda bir arkadaş kılıf almıştı, geldiğinde tecrübelerini paylaşırsa o şekilde bir kılıf alabilirim. Hissiyatı etkileyebilir. |
Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (4. sayfa)
-
-
Ben ana kameranın da kötü olmadığını düşünüyorum. 50 MP seçeneğini aktif ettiniz mi ?
Her kameraya girişte "50m" yazan yere tıklayıp birde öyle çekim yapın bakalım.
Çalıların arasında bir kedi çektim dün. bilmiyorum bana gayet yeterli geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek istediğim bu işte, çok net bir fotoğraf değil mesela şu. Hani benim 4 senelik poco m3 te çekiyor bu kadar.
Şu an hoparlör testi yapıyorum, poco m3 (O da çift stereo hoparlör, hi-fi ya da dolby sertifikalıydı sanırım) ile bariz bir fark yok aralarında, ses yükseklikleri benzer ama poco nun sesi daha berrak geliyor. Aynı parçaları kaç kez peş peşe dinledim, birini durdurup aynı yerden diğerini açarak deniyorum ve poco daha berrak ses veriyor ki dediğim gibi 4 yıllık cihaz.
3 Kuruşa 5 köfte zaten beklemiyorum ama hani döneminin en ucuz telefonu olarak aldığım poco dan bariz üstün olmasını da beklerdim fotoğraf ve ses konusunda. JBL ayarlamalı hoparlör olayı ne kadar katkı sağlıyor bilmiyorum ya da ne kadar aslı astarı var, sonuçta JBL ayarlı dediğine göre donanımsal bir eklenti yok galiba, yazılımsal müdahale varsa da onun da etkisi bir yere kadar demek ki.
Yine de telefondan memnunum ama yurtiçinde 15 bin verilip alınacak bir cihaz asla değil. Yurtiçi fiyatı da azami 10-11 bin olmalıymış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X