Şimdi Ara

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
11
Favori
7.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam kurulumun kalan kısmını tamamladım, uygulamalarımı yükledim, hesaplarımı girdim v.s.

Spotifydan biraz müzik dinledim, stereo hoparlörler hiç fena değil, iyi iş çıkarıyorlar. Bu kadarını beklemiyordum.

Şu ana kadar 2 problem var;

- kamera zayıf

- malzeme kalitesi zayıf (Kasa tarafında, ekran muhteşem bence)

YD fiyatı üzerinden değerlendirdiğimde çok rahat gözardı edilebilecek şeyler bunlarda. Yukarıda bir arkadaş kılıf almıştı, geldiğinde tecrübelerini paylaşırsa o şekilde bir kılıf alabilirim. Hissiyatı etkileyebilir.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Ben ana kameranın da kötü olmadığını düşünüyorum. 50 MP seçeneğini aktif ettiniz mi ?

Her kameraya girişte "50m" yazan yere tıklayıp birde öyle çekim yapın bakalım.

Çalıların arasında bir kedi çektim dün. bilmiyorum bana gayet yeterli geliyor

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Demek istediğim bu işte, çok net bir fotoğraf değil mesela şu. Hani benim 4 senelik poco m3 te çekiyor bu kadar.

Şu an hoparlör testi yapıyorum, poco m3 (O da çift stereo hoparlör, hi-fi ya da dolby sertifikalıydı sanırım) ile bariz bir fark yok aralarında, ses yükseklikleri benzer ama poco nun sesi daha berrak geliyor. Aynı parçaları kaç kez peş peşe dinledim, birini durdurup aynı yerden diğerini açarak deniyorum ve poco daha berrak ses veriyor ki dediğim gibi 4 yıllık cihaz.

3 Kuruşa 5 köfte zaten beklemiyorum ama hani döneminin en ucuz telefonu olarak aldığım poco dan bariz üstün olmasını da beklerdim fotoğraf ve ses konusunda. JBL ayarlamalı hoparlör olayı ne kadar katkı sağlıyor bilmiyorum ya da ne kadar aslı astarı var, sonuçta JBL ayarlı dediğine göre donanımsal bir eklenti yok galiba, yazılımsal müdahale varsa da onun da etkisi bir yere kadar demek ki.

Yine de telefondan memnunum ama yurtiçinde 15 bin verilip alınacak bir cihaz asla değil. Yurtiçi fiyatı da azami 10-11 bin olmalıymış.

• Eleştirilerinize katılıyorum.bende önceki telefonum oneplus n10 5g stereo hoparlörleri ile karşılaştırdım.n10 çok daha iyi ve berrak ses veriyor.kesinlikle 15 bin TL fiyatı hakedecek bir telefon değil.

• 7200e ben de sipariş ettim dün. bakalım tahminim yarın ya da olmadı cumartesi elimde olur. bu fiyata edge ekran ve acayip hafif bi telefon deneyimlemek için aldım bakalım. ilk defa bu kadar hafif telefon kullanıcam . şu an z60 ultra var 250 gram bu arkadaş 160 gram :D nerdeyse 100 gramlık bi küçülme olacak bakalım nasıl olacak.

• dodofran D kullanıcısına yanıt

Redmagic 9 kullanmış birisi olarak ekranını Z60'dan daha çok seveceğini tahmin ediyorum

Arkadaşlar ben bu cihazı 6900 tl'ye kılıf ve imei kayıtlı şekilde aldım. Size de böyle almanızı tavsiye ederim. 15 binlere kadar çıkıyorsanız başka cihaz bakın zaten. Vatan fiyat şişirmesiyle ünlüdür.

Yani amiral gemisi telefonların ekran parasından daha azına kompakt, süper ekranlı iyi bir hopörlörlü iş görür kamerası ile 6900 tl başka alternatif yok. Redmagic 10 fiyaskoyla sonuçlanmasaydı onu tercih edecektim hatta konusunu dahi açtım. Aralık ayında 20 dakika oyunla 54 derece olan telefonu almaktansa hot 50 pro+ bana çok daha cazip geldi.

Konuyu açarken hem ön hem de arka kameradan resim çektim video kaydıda aldım. Kameraya önem veriyorsanız zaten sensörü en azından omnivision olan telefonlara bakmalısınız.

Kazıkçıların, dolandırıcların cirit attığı piyasada ikinci el telefon almam, Birkaç özelliği düşük olsun ama kafam rahat etsin. Son 10 yıldır ikinci el bir telefon almadım. Resmi satışlı 7000 civarına alabileceğiniz tek telefon redder blue max falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 16 Ocak 2025; 22:15:16 >

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

z60 ultraya da ben asıl işlem gücü ve bataryası nedeniyle geçtim. ondan önceki telefonum redmi note 13pro 5g idi ve 7s gen 2 çok ahım şahım bi işlemci olmamasına rağmen bataryayı sömürüyordu. işten eve geldiğimde bazen ya yüzde 10 -15 falan şarj kalıyordu ya tamamen yolda bitmiş oluyordu. bi de berbat xiaomi yazılımından kaynaklı arada ufak takılmalar olunca aktif en güçlü işlemciyi kullanan en ucuz telefon olan z60 ultraya yöneldim ve eylül 2024 gibi 17 bin tl ye gayet uygun bi fiyata amiral gemi işlemcili telefon kullanırım diye aldım.

6000 mah ve 80w çok çok iyi 1 günde bitmiyor akşam en kötü 30-40la şarja takıyorum işlemci vs zaten diyecek yok ama işte kayıt durumu düşündürüyor. ocakta sıfırlandı gerçi 8 ay var ama sonuçta bitecek yine. bir de dediğin gibi ekran kötü cidden özellikle geceleri çamur gib görüntü veriyor. zte bu işi nasıl çözememiş böyle amiral gemisi seviyesinde cihazda inanılmaz. ön kamera zaten berbat bilinen bir şey ben bunu bilerek aldm ama dediğim gibi ekran beni tatmin etmedi malesef. işlemci gücü ve bataryasından çok memnun olsam da ekran ve kayıt durumu nedeniyle değiştirmeye karar verdim. bakalım hot 5 pro+ gelince yorumlarım tekrar.

• @dodofran

Telefonunuz hayırlı olsun. Bahse konu cihaz infinix'in giriş segment bir cihazı. Haliyle ses, kalite, kamera gibi yerlerden kırpılmış olması yadırganamaz. Ama ekran kalitesi müthiş, dokunmatik hissiyatı harika. Bende kavisli ekran olması hasebiyle tereddüt etmiştim ama duruşu şık, kullanımı kolay, herhangi bir sorun yok.

Ekran kalitesini kıyaslayabileceğim etrafımda en kaliteli cihaz, hanımın kullandığı Samsung S23FE var, hot 50 nin ekranı daha güzel, akıcı, hisli desem abartmış olmam. Telefonda sadece ekrana oynamışlar sanki.Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) 

Onun dışında XOS işletim sistemini beğendim, reklamsız, angaryasız, takılma v.s. yaşatmıyor.

işletim sistemine alışkınım 2021 ve 2023te 2 farklı infinix cihaz kullanmıştım.

bu arada cihaz bugün elime ulaştı ilk elime aldığımda fark ettiğim şey inanılmaz hafifmiş. tüy gibi resmen. tabi ben nubia z60 ultradan geçtim kendisi 250 gram ağırlığında baya kalın bi cihaz olduğu için resmen bu tüy gibi geldi elime.ekran falan gayet güzel.

bir de bir sorum var arkadaşlar ben en başta kurulum yaparken telefon aktarmayı geçtim şimdi tekrar yapma şansım var mı eski telefonumdan uygulamaları, belgeleri, fotolarımı vs aktarmak için?

edit: bulamadım malesef. hatta telefonu sıfırladım gene olmadı. googleda cihazımı kur ile vs denedim kesinlikle bulmuyor telefonu. bluetooth konum açık olmasına rağmen. eski cihazımdaki fotolarımı geçtim sadece uygularımı olsun yeni cihazımda tektek değil de direkt toplu şekilde kurmamın bi mümkünatı var mı acaba ? :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 20 Ocak 2025; 22:14:4 >

Merhaba hocam ben telefonu aldığımda maalesef sarjsiz elden teslim 0 aldım bu yüzden 33w iki adet priz aldım gayet güzel şarj hızım arttı ancak usb kablolar hep standart beyaz olanlardan fast charge yazıyor batarya dolumu yaparken yeni aldığım prizler turuncu çıkışlı usb de turuncu çıkışlı olması lazım sanırım kaç watt ta şarj ettiğini göremiyorum ama yüzde 15 den 100 e kadar 1 saat 10 dk da fulluyor acaba şu satılan turuncu type c kablolardan alırsam 33w çekecek gibi 50 dk da full dolduğunu duydum sizde orijinal şarj ile gelmiş sanırım taktığınızda turbo gibi birşey yazıyor mu yoksa standart fast charge mi yazıyor kaç dk da full şarj yapıyorsunuz ayrıca turbo olması için ekstra ayarlardan bir seçenek mi çıkıyor buna göre yeni usb type c bakicam teşekkürler.

• punkerem kullanıcısına yanıt

Şimdi denedim sizin için (daha telefonu kullanmaya başlamadım, eski telefonda tonla şifre uygulama v.s. var, taşımaya ayarlamaya üşeniyorum 😐)

Batarya ayarlarında akıllı şarj seçili, kendi yanında gelen şarj aleti ile

• Yeniden ve tekrar yazmadan geçemeyeceğim, cihazın ekranı harika. Renkler, dokunmatik hissiyatı, siyahların tam siyah olması (ki koyu renk tema aktif cihazda), akıcılık. Yani ekranı mükemmel olmuş.

Hanımda S23FE var, şahsi kanaatim, bunun ekranı o telefondan bile daha cezbedici.

Ben de epey baktım ama hep eski telefondan yeni telefona aktarım var. Kurulum yapılmış bir telefona eski telefonu aktarmayı bulamadım.

Ama siz yeni telefonu sıfırladım, tekrar kurulum yaptım ama kopyalama ekranı gelmedi diyorsunuz sanırım. Bu durumda yapılabilmesi lazım, bir yerleri atlamış olmayasınız?

Telefonu sıfırlamadan önce google hesabınızdan çıkış yapın, sonra sıfırlayın. Bir de öyle deneyin.

EK: Şimdi telefonu karıştırırken gördüm, telefon kopyalayıcı adında bir uygulama yüklü cihazda. Size soruyor ilk ekranda, bu eski telefon mu yeni telefon mu diye, o uygulamayı kullanmayı denediniz mi?

Yukarıdakilerin hiç biri işe yaramazsa, aşağıdaki uygulamayı deneyin.

Mi Mover - Google Play'de Uygulamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 21 Ocak 2025; 16:6:56 >

Hocam yan komsumda s24 ultra var ışığı fulledik hot 50 pro plus daha canlı ve renkli emin olun 😆 maalesef bir türlü Super charge yapamadım adaptöre uygun bir kablo bulmam lazım belli ki teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkerem -- 21 Ocak 2025; 17:40:48 >

Önemli değil. Kablodan olabilir, arabada mesela her kablo ile android auto kullanamıyordum, gittim Baseus marka 100w kablo aldım, onunla rahatça bağlanıyor.

hocam teşekkürler cevap için sonradan basit bi yolu olduğunu öğrendim googledan.

google uygulamasında (dikkat chrome falan değil direkt google uygulaması) cihazımı kur diye aratınca ordan yönlendiriyor o şekilde yaptım kurulumu

Yeni bir şey öğrenmiş oldum, sağolun.

Baseus 100w superior modeli aynı şekilde Super charge destekliyor mu hocam ona göre bende alırım.

Denemedim, o kabloyu eski telefonumla araca android auto bağlantısı için kullanıyorum. Hot 50 pro+ yı kullanmaya başlayınca kablosuz bağlanacak inşallah, eski telefon android 10 yüklü, kablosuz android auto desteklemiyor.

• Bugün telefonu inceledim. Cidden çok şık, ince bir telefon olmuş. Ekran söylenildiği gibi çok canlı. Benim hoşuma gitti. Ama note 40 kullanım açısından bana daha yakın geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.