Şimdi Ara

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
11
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba,iyi geceler.Kutu içeriğinden ekran koruyucusu çıkmıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraytok kullanıcısına yanıt

Merhaba, ekran koruyucu çıkmıyor.

Telefon

Şarj aleti ve kablosu

Şeffaf koruyucu kapak

• İyi geceler arkadaşlar.Eşime hediye olarak bu telefon,tecno camon 30 ve redmi note 13 pro arasında gidip geliyorum.4 yıldır redmi note 8 kullanıyor ve memnun😬
    Bu telefonu şundan dolayı tavsiye etmem diyebileceğiniz bir yönü var mı?

Ana kamera vasat, onun dışında işletim sistemi hafif, reklamsız, telefon şık, hafif, ekranı muazzam güzel, pil performansı müthiş. Çekim gücü hem wifi hem mobil sorunsuz.

Yurtiçi 15 bine pahalı, yurtdışı 7 bine çok çok iyi tercih.

Son aldığım batarya performansı

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU)

Bayanlara daha da uygun bir telefon. Aşırı kibar ve ince. Diğerleri baya kaba kalın bunun yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 2 Şubat 2025; 10:2:57 >
  • Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bende Spark 20 Pro+ modeli var.

Ekrandan parmak izi okutup cihaz açılınca hemen bildirim sekmesini aşağıya çekinde 1-2 sn kadar geç geliyor. Bir kere aşağı indirdikten sonra tekrar kilitleyene kadar bu durum olmuyor.

Hot50 pro+ modelinde böyle bir problem var mı?

• 1gigabyte kullanıcısına yanıt

Hot 50 pro+ da böyle bir sorun duymadım. Bende de çok hızlı çalışıyor.

Yanlız bu yazılımsal sorun büyük olasılıkla. Cihazınıza güncelleme geliyor mu?

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Evet 2 kere güncelleme geldi düzelmedi malesef. Birkaç kerede sıfırladım aynı. Desen ile kilit açınca sorun yok ancak parmak izi açınca 1-2 sn geç geliyor bildirim sekmesi.

• Violet Evergarden kullanıcısına yanıt

Selam .. root yapmak ne demek? Şu önerdiğiniz satıcıdan imei kayıtlı yurtdışı alsak (docs.google linki olan) root yapmak zorunda mıyız?

• onder84 O kullanıcısına yanıt

Root yapmak zorunda değilsin. Direk hattını takıp kullanmaya başlayabilirsin.

• Arkadaşlar telefon ekran süresini sürekli değiştiriyor. Öğlen baktım 4 saat 28 dk mesela, az önce baktım 3 saat 40 dk gösteriyor.

Sizde durum nasıl? 36 saat çok rahat yetiyor şarjı, yatmadan şarja takıyorum, çoğunlukla halen %20 civarı şarjı da var oluyor. O tarafta sorun yok ama ekran süresini değiştiriyor. Poco telefonumda sürekli son 24 saati veriyordu mesela, bunda da öylemi acaba?

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hocam bende tecno marka telefon var. İnfinix ile yazılımı bire bir aynı. Aynı sorun benim modelde de var. Ekran süresini kafasına göre gösteriyor. Bazen sıfır gösteriyor bazen doğru gösteriyor. Çoğu zaman da yanlış gösteriyor.

• Dokunmatigi nasil edge ekranda var yaşli biri kullandiginda çok fail olur mu acaba ?

• incubus77 kullanıcısına yanıt

yanlışlıkla dokunmayı önle tarzı bi mod var yardımcı oluyor ama birkaç defa ben yanlış bastığımı hatırlıyorum yaşlı biri için sıkıntılı olabilir düz ekranlı tercih edin derim.

artı olarak tuşlarla kullanıoyuem teli ama ortadaki tuşa uzun basınca gemini açılıyor bunu kapatmanın yolu uokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 8 Şubat 2025; 18:50:9 >
  • Konu canlansın biraz, dün 50 MP ile çektiğim bir fotoğraf, cihaz fiyatına nispeten iş görür gibi.

• Yaklaşık 2 saattir telefon elimden düşmedi ama ekran süresi 2 saat önce 6 saat 29 dk idi halen öyle. Şu an normalde 8 saat 30 dk. Felan olmalıydı.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sorun tecno marka telefonlarda da var. Bu iki marka kafasına göre ekran süresini gösteriyor bazen doğru bazen yanlış bazen de sıfır gösteriyor. Kendim camon 30 pro kullanıyorum yurtdışı cihazı. Bire Bir aynı sorunu yaşıyorum.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Bundan önce poco kullanıyordum, o da göstermiyordu doğru düzgün. Sürekli, baktığın andan geriye dönük son 24 saati gösteriyordu.

• Hocam merhabalar, öncelikle yazınız için teşekkürler. Şuan hot50 pro+ modelini kullanıyorum ancak geniş açı yapamadım ve fotoğraflar sizinkiler gibi net çekmiyor. Acaba yapmam gereken bir şey mi var? Varsa nedir?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.