silikon kılıf işini halledebilen oldu mu? |
Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (8. sayfa)

-
-
-
hocam hayırlı olsun.
nereden aldın fiyat nedir? 1 adette eşime alacağım.
-
Yok maalesef, yurtiçi alışveriş sitelerinde halen kılıfı yok ya da ben denk gelmedim.
-
Hayırlı olsun seveceğini tahmin ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam 6500 e aldım ben referans vardı öardin artukludan getirttim tekirdağa kargo ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siceyy -- 19 Mart 2025; 11:40:11 >
Beğendim hocam çok ince şık bir telefon ilk işim gereksiz her şeyi silip kapatmak oldu cihazı baya bi kurcaladım temiz hale getirdim sonra wild rift kurdum performansı gayet iyi sim siz kullanacağım oyun telefonu misali tabletten telefona geçmek iyi oldu tek sıkıntı kırılmaz camı yollamamış kılıfı yollamış bu yüzden kırılmaz cam önerisi alabilirim
ekranı bombeli olduğundan kırılmaz cam yada film olmuyor malesef.
bir kaç kere özel kesim film yaptırdım. kenarlardan hep kalktı. bir sürü para verdim ama çöpe gitti malesef.
-
Kırılmaz cam bende de yoktu. Telefoncu bir arkadaşa gittim , makinası ile menüleri gezerken şimdi modelini unuttuğum infinix'in bir başka kavisli ekranlı cihazı tanımlıydı, bastırdık tam uydu. 3 aydır herhangi bir kalkma vs olmadan sorunsuz kullanıyorum.Kaliteli camlarda kesinlikle kalkma olmuyor.
Kesim yapan telefoncular varsa bir git bakalım infinix'in kavisli herhangi bir modeli tanımlıysa uyacaktır.
Dediğim gibi bedavaya almışsın, ülkedeki malum durum nedeniyle dolar sürekli oynak halde. Bazı satıcılar bugün satışı kapattı mesela.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Tek sıkıntı işte kılıf bulunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 19 Mart 2025; 11:52:6 > -
Camsız mı kullanacağız yani em azından bir şeffaf koruyucu olur herhalde nano yapışanlardan cam zor olur gibi evet ekran kavisli
Netten bir tane sipariş ettim hocam şimdilik işimi görsün diye bakalım
Linki bu ;
trendyol.com
ECRMOBILE Infinix Hot 50 Pro Plus ile Uyumlu Hidrojel Ekran Koruyucu Film HD-ŞEFFAF(Tempered Cam Değildir!) - Fiyatı, Yorumlarıhttps://www.trendyol.com/ECRMOBILE/Infinix-Hot-50-Pro-Plus-ile-Uyumlu-Hidrojel-Ekran-Koruyucu-F-p-904642255?boutiqueId=61&merchantId=270132&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&utm_source=share&utm_medium=product_free&link_userID=29619668&adjust_adgroup=29619668&adjust_creative=904642255&link_contentid=904642255&adjust_campaign=product_free_20253198_TR&utm_term=29619668&utm_campaign=904642255
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Arkadaşlar Dijital Denge uygulamasını kapatırsanız hiçbir şekilde ekran süresini göremezsiniz Dijital Denge uygulamasının her şeyine izin vermeniz gerekiyor bilginiz olsun + Gelen Hidrojen camı çok beğendim uygulaması biraz zor 2. Yi sipariş ettim zam gelmeden 150 TL şuanda iyi koruyor bundan sonra bir tek silikon güzel kılıf derdi var onada bakıcam zamanla Telefon şu an gayet güzel performansı tatmin edici
-
-
Selam arkadaşlar hot 50 ile 50 Pro arasındaki temel farklar neler?
Hocam satın aldığınız model hangisi acaba? Ayrıca cihazı kullanan arkadaşlardan bir yorum alabilirmiyim kimden kaça aldınız memmunmusunuz?
Hocam selamlar sizdeki hangi model kimden kaça aldınız birkaç inceleme tarzı yorum yaparsanız sevinirim cihaz hakkında hangi cihazdan geçtiniz?
Merhaba,telefon üzerinde özelikle kavisli kenarlar nasıl duruyor.Resim yükleyebilirmisiniz🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X