hocam çok ucuz gelmezse almam yani s24fe 25bine varken diğer cihazlar saçmalık yani, |
Bildirim
hocam çok ucuz gelmezse almam yani s24fe 25bine varken diğer cihazlar saçmalık yani, |
Hocam benim pil kullanımı detaylarında da google ;%20-%30 arasında yer kaplıyor halbuki google uygulamasını hiç kullanmıyorum telefonda. Bunun nedeni ne olabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Mart 2025; 22:0:22 > |
Arkadaşlar bu telefonda bildirim geldiğinde (mesaj, cevapsız arama vb) ekran kilitliyken bi işaret vermiyor mu? Ayarı falan mı var acaba? Eski telefonumda mesela mesaj geldiğinde yada birisi aradığında küçük bi bildirim ışığı yanıp sönüyordu o bildirime bakana kadar. |
Maalesef yeni telefonların neredeyse tamamında bildirim ışığı yok. En son kullandığım redmagic 'de vardı bildirim ışığı. Yani küçücük bir LED koymak ne diye zor anlamıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gerçekten.. Benim bi önceki telefonumda 2017modeldi onda da vardi :D Ayarları da baya bi kurcaladım hani belki ayarlardan kapalıdır falan diye |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |