Şimdi Ara

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
11
Favori
7.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pil sağlığı için dikkat ettiğiniz hususlar var mı hocam?

Mesela eski telefonumu %20 aşağısına gelmeden şarj etmeye özen gösteriyordum ve %90 civarında şarjı kesiyordum

Yani genelde %20-30 %90-95 aralığında şarj edip kullanıyordum ve pil performansı iyiydi, uzun süre kullanmama rağmen halen pili iyi gidiyordu.

Acaba bu telefon içinde geçerli olur mu bu söylediğim

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Pil sağlığı konusuna bu kadar takılmayın. Malın kölesi olmayın.

Bizim arkadaş 5 yıldır mi9 kullanıyor bataryası hala sağlam.

En fazla üç yıl sonra hemen hemen kimse bu telefonu kullanmayacak zaten.

Sadece bu cihaz özelinde değil çok fazla takılınıyor bu konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraytok kullanıcısına yanıt
    Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU)

• selambenmemo S kullanıcısına yanıt

Hot 50 Pro Plus Titanyum Gri aldım Yurt dışı memnunum hocam 6500 e aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siceyy -- 24 Mart 2025; 21:54:22 >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bende Zero40 5g aldım 12bin₺. Kayıt işini kendim yaptırmayı düşünüyorum. Plaka işi sağlam olsun diye. Bunu tüm telefoncular yapabilir mi bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redloves kullanıcısına yanıt

Yapar hocam tanıdık bulursanız yaparlar herhalde ben kayıt işine takılmadım sim kart takıp denemedim bile çünkü hatsız 2. Telefon olarak kullanıyorum

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Hiç dikkat etmem, 2 Günde bir akşam yatmadan şarja takar, sabah şarjdan alırım.

• Abi sen konunun gediklisisin sana bir sorayım 5g olmaması dezavantajmı sence?

• selambenmemo S kullanıcısına yanıt

2-3 Yıl kullanılacak bir telefon olduğunu düşünerek aldığım için bana göre dezavantaj değil. Daha pahalı ve en az 5 sene kullanırım diye düşünerek bir cihaz alsaydım 5G arardım. Bunda gerek görmedim. O kadar ucuz ki cihaz, 1 sene sonra bozulsa insana koymaz.

• Bendeki makine Hot 50 pro +

Forumdan @Havzali nickli üyeden aldım birkaç ay önce, o dönem fiyatı 7 bin tl idi, artmış doğal olarak.

Önceki telefonum Poco M3 4/64 idi, bu telefonda olan klasik güç entegresi problemi yaşadım, telefon kapandı ve bir daha açılmadı. Tamire verdim yapıldı ama şebeke problemleri başladı, düzgün konuşamıyorum kimseyle, mobil internet kağnı gibi çalışıyor v.s. derken daha fazla tahammül edemedim ve onu kenara koyup, ucuza ne alabilirim derken bu cihazı buldum.

Görsellerinde pek ilgi çekici gibi durmuyordu ama cihazı alınca fikrim değişti, beğeniyorum şu an. En beğendiğim yanı ekran kalitesi (Görüntü netliği v.s. renklerin canlılığı v.b.) fiyatına göre muazzam. Telefon kolay kolay ısınmıyor, hızlı şarjı var, 256 gb depolaması var. Şu ana kadar şebeke v.s. herhangi bir sorun yaşamadım, ses karşıya giden olsun, gelen olsun gayet berrak. Telefon gibi telefon.

Olumsuz olarak yazabileceğim bir kaç nokta;

- Kamerası vasat, fotoğraf çekmeyi seven, makro çekim seven, detay görmek isteyen biriyseniz size göre değil.

- Şimdilik kılıf yok piyasada.

- Yazılım güncellemesi Android 15 alacak sadece, sonrası yok.

7 bin bandında halen çok iyi cihaz.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Note 9s bu şekilde kullandım,4 yıl doldu.Batarya hala sağlıklı çalışıyor.

Ben de poco M3 ü 4 sene aynı şekilde kullandım, 2 gün şarjı gidiyordu halen.

• Siceyy kullanıcısına yanıt

Yorumun ve tavsiyen için çok teşekkür ederim.Bende note 40 pro için aynı satıcıdan tavsiyenizle aldım.Beklediğimden daha güzelmiş,kesimi 10 numara 👍Birkac baloncuk vardı,onlarda şuan gitti.

Hocam ben acele ettim takarken videoyuda izlemedim ona rağmen geçmişteki telefoncu tecrübemle sonradan baya düzelttim bende de bir iki baloncuk kaldı onlarıda tırnakla sıyırdım diplere bi tane de yedek aldım nolur ne olmaz kesinde zam gelir zaten güle güle kullanın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 27 Mart 2025; 10:53:22 >

• %50 Lik kısım 4 saat ekran süresi almışım sadece Wifi tabii + oyun performansı mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siceyy -- 27 Mart 2025; 19:44:40 >
  • arkadaşlar yeni tanıtılan Infinix Note 50 Pro+ 5G düşünüyorum. ama şu an ki bu cihazı ve yazılımı kullananlar nasıl tavsiye eder misiniz ? ben şu an s20fe kullanıyorum amiral gemisine yakın bi özellik benim. şarj konusunda çok sıkıntı yaşıyorum o yüzden uygun olursa bunu almayı düşünüyorum. yazılım konusunda xiaomi ye geçen bakayım dedi çok karışık geldi sizce nasıl infinix ler

• crashris kullanıcısına yanıt
    Bende oneplus 9 pro dan infinix zero 40 5g telefona geçtim. Henüz bilgilerimi aktarıp kullanma fırsatım olmadı ama arayüz oneplus oxygen ile meizu arayüzü harmanlanmış gibi geldi. Gayet akıcı ve uyarlanabilir bir arayüzü var. Memnun kalırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

Sanırım o model sipariş üzerine gelicek bir tek fiyatı gergin olduğu için başka modellere bakmak daha mantıklı gibi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.