Merhaba. Güncelleştirmeleri yükleyin daha net oluyor. Birde her kameraya girişte yukarıda "50 MP" yazan yere tıklayıp açık hale getirin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (7. sayfa)

-
-
-
Telefondan mı yoksa XOS yazılımından mı kaynaklı bilmiyorum ama 2 tane sorunum var.
1. VPN bağlı olunca uygulamalar arası geçişlerde internet bağlantısı 5-10 saniye kesiliyor. (Örnek: VPN bağlı, YouTube'dan Instagram'a geçince 5-10 saniye internet kesiliyor.)
Bu benim için çok büyük bir sorun ve çözemedim. Sürekli VPN gerektiren uygulamalar kullanmam lazım ve sinir ediyor beni.
2. Parmak İzi bazen neyi okursa okusun kilidi açıyor. Belki ekranda kalan izden dolayı yapıyor olabilir ama 3-4 kez başıma geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
hocam selamlar 120hz mi kullanıoyorsunuz bir de mobil veri mi wifi mi daha çok?
benim mobil veri ful açık sabah 8 den ancak akşam 4-5 e kadar falan gidiyor. sonra 25-30 lara düşünce pil tasarrufunu açıyorum anca öyle tamamlayabiliyor günü (yani tamamlıyor dediğim akşam 7-8 i görüyor) bana az gibi geliyor pil süresi
-
Merhaba,
60 Hz de kullanıyorum ekranı. Genelde wi-fi ile kullanılıyor, evde ofiste wi-fi var. Yani %70 wi-fi ile kullanılıyordur.
Ben çok memnunum pil performansından, sabah 6 da şarjdan alıyorum, ertesi gün 23:00 gibi (yani 40-41 saat sonra) tekrar şarja takıyorum.
-
Kullandığın hat Vodafone ise ondan da olabilir .Vodafone çok şarj harcıyor. Turkcell varken iki gün gidiyordu şarj.
Bende 120 Hz şeklinde kullanıyorum hatta sabah %78 ile şarjdan çektim biraz oyun da oynadım şuan %47.
İsterseniz sifirlamayi deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 7 Mart 2025; 16:9:38 >
Benim hattım vodafone, lanet gelsin, bir dünya banka uygulaması v.s. olmasa çoktan taşımıştım.
-
Kardeşim de s23 var adam 10 gün zor tahammül etti. İçiyor diyordu Vodafone.
200 TL ceza ödeyip geçmiş geri Turkcell'e.
-
-
Bu Phone Master / Pil İyileştirmesi altında süper şarj modu diye tıklanan bir yer var ne fonksiyonu var onun arkadaşlar ? Infinix smart 9 aldık birine, uygulamasında gördüm. Yabancıyım Xos'a.
-
Arkadaşlar cihazı en uygun nereden bulabilirim? Özel mesajdan yardımcı olabilir misiniz? Techno camon 30 düşünüyordum ama bu modelde güzelmiş. heralde bu fiyata alabileceğim en iyi cihaz bu gibi
bi diğer merak ettiğim pro ve pro+ arasında çok fark var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 15 Mart 2025; 21:17:5 > -
Öm gönderdim.
pro+ stereo ve jbl hoparlöre sahiptir. Edge ve birinci kalitede amoled panel vardır.
Pro 'da tek hoparlör vardır. Ekranı düz ve amoleddir yine. Geri kalan özellikleri aynıdır. İki cihazında 120 hz ekran yenilemesi olmasına rağmen pro+ bariz ekran üstünlüğü öne geçirir.
Aralarında da bin lira kadar fiyat varkı var pro+ almanı öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 15 Mart 2025; 22:21:59 > -
Arkadaşlar sarı siteden Hot 50 pro plus 6.500 e global sıfır buldum alınır mı , Telefonu sadece wild rift sosyal medya YouTube izlemek için alacağım tavsiye eder misiniz
Bende camon 30 ve bu cihaz arasında kaldım.
Sizce hangisi?
Bedava bulmuşsun güvenilirse al.
Bu fiyata bu kalitede cihaz bulamazsın mediatek g100 işlemci bu işler için çıktı zaten
Oyunlarda da rekabetçi değilsin üç aşağı beş yukarı iş görüyor.
Sipariş ettim bakalım hocam kargoda perşembe gelecek artık inceleyince biraz deneyimleri yazarım 2. Tel olarak aldım sim siz kullanacağım oyun telefonu misali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X