Kılıf geldi mi? Telefonun yanında gelen sert şeffaf plastik kılıf ile kullanmak çok zor. Telefon zaten ince, kılıf kaygan, elde tutmak zor oluyor. |
Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (5. sayfa)
-
-
Geldi hocam. Yazacaktım unutmuşum.
İlk alışveriş indirimi, 75 lira kupon indirimi, vergi vs derken Toplam 215 lira ödemiş oldum.
Kılıfı beğendim. Yeterli kalitede ve telefonla tam olarak uyumlu. Bendeki deri modeli ve kesinlikle kayma yapmıyor. Telefonu çok daha rahat tutabiliyorum artık. Kavisli ekranı, düğme ve delikleride sorunsuzca kullanabiliyorum.
Tavsiyem hangi kılıfı alırsanız alın ama telefonun orijinal kılıfından kurtulun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hot50 pro +'da Sürekli açık ekran var mı? Mediamarkt'ta satış temsilcisi bulamadı. Bence 15 bin etmez ama 7 bine alıp sadece video izlemek için bile kullanılır.
İmei kaydında sorun olmaz umarım. Bende çok eski tuşlu telefonlar var onların imei'sini versem olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 26 Ocak 2025; 0:22:39 >
50 pro plus kullanıyorum. Kamera iddialı degil ama özellikle son gelen guncelleme ile cihaz bariz hızlandı. Oyunlarda vs takılma kesinlikle yok. Kılıfsız ekran koruyucusuz kullanıyorum uygun fiyata aldım ne olursa olsun mantigi ile keyif alarak kullanıyorum. Ekran gayet güzel malzeme kalitesi gayet guzel, 3 ay oldu tek cizik yok. İslemciyi kamerayi cok kotuleyenler var ama ihtiyac meselesi tamamıyle. Bana gayet yetiyor. Kibar olsun, ucup kacmasın ama ucuz olsun diyorsanız tavsiye ederim.
Sürekli açık ekran var mı?
İmei atılma sonrası sorun yaşar mıyım?
Ses kalitesi nasıl?
Nerden almamı önerirsin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 26 Ocak 2025; 12:35:39 >
Sürekli açık ekran var. İmei sağlam olursa hiç şey olmadan sıfırlama güncelleme sorunsuz kullanırsın. Ses kalitesi gayet iyi üstünde jbl hoparlör var. İlk sayfada arkadaş link paylaşmış zaten. Hepimiz buradan aldık sıkıntısız
https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1zoWraeQ84lySTmhZp4zouXG-XyLzeCAJgtLpOC3KUrQ/htmlview#
Sürekli açık ekran ayarlardan mı açılır?
Sağlam imei nerden bulabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbayram5 -- 26 Ocak 2025; 16:0:24 >
Ayarlar kişileştirme kısmından açılıyor. Sağlam imei derken yani misal eski tuşlu bir telefon varsa onunkini artırın kopyalamadığından emin olduğunuz imei diyorum. Tabi satıcı da atıyor da kendisi diğer türlü daha sağlam olur diye dedim. Alırken sorarsınız satıcıya
IMEI işlemi yapacaksanız tavsiyem bir yerlerden eski telefon bulup onun imeisini attırın.
Sonra da o telefonu imha edin gitsin ki yanlışlıkla hat takıp klona düşürmeyin.
Elinizde yoksa telefoncuları dolanın IMEI sağlam hurda bulup attırın.
Hiçbir şey yoksa bu telefona IMEI atımı kolay 300 TL falan diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 26 Ocak 2025; 17:3:8 >
Teşekkürler, hızlı gelmiş yine de. Birkaç fotoğraf atma (Telefon içindeyken, ekran tarafından ve yan taraftan) imkanı olursa harika olur.
-
Arkadaşlar yıllardır xiaomi cihazlarda kullandığım, ekran kapatma kısayolu (widget) kullanıyordum, infinix te öyle bir özellik bulamadım. Yapan var mı acaba?
-
-
Batarya çok iyi. Bu teleon kavisli ekran olmasaydı ben de alacaktım. Sırf bu yüzden camon 30 pro siparişi verdim gelmesini bekliyorum. Kardeşime tavsiye ettim o aldı bu modeli kargo gelince ben de fikirlerimi yazarım konuya.
-
Kavisli ekran beni de tedirgin etmedi desem yalan olur ama şu an hiç sorun yok ve kavisli ekranın havası ayrı güzel.
Ekran koruyucu sıkıntı işte ama zaten ucuz telefon 2-3 yıl kullan at.
Bu arada camın 30 pro da harika cihaz, bununla ikisi arasında çok git gel yaşadım ama fiyat ağır bastı. Arada 4 bin TL fark vardı
Fiyat farkı azaldı şimdi. 30 pro ciddi indirime girdi. Kimse almayınca fiyat kırdı satıcılar galiba.
-
Şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Uzun yıllar sonra (10 yıl) Xiaomi grubunun dışında bir cihaz aldım, bundan sonra bu sistemi bozmazlarsa infinix-tecno tarafından devam ederim.
Sağolun. Ben de 8 yıl aralıksız sony xperia x compact kullandıktan sonra bu modele geçiş yaptım. Ram yetmiyordu artık :) Ben de bundan sonra bu marka ile devam edeceğim gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 29 Ocak 2025; 10:0:20 > -
Kavisli ekran için bu telefonu almamazlık etmeyin. Bende ilk defa kavisli ekranlı cihaz kullanıyorum. Hazır cam kesim makinalar var bazı telefoncularda. Cihaz modelini veya muadili neyse onu giriyor makina kesiyor. Cihazı alır almaz yaptırmıştım 1.5 ay oldu açılma yırtılma falan olmadı ilk günkü gibi duruyor.
Aralık-Ocak-Şubat dönemleri ekstrem durum oluşmazsa genelde indirim dönemleri olur. İhtiyacınız varsa bu aylarda tamamlayın. Bahar aylarıyla birlikte grafik sürekli yukarıya doğru gider.
Root yaptığım için son güncellemeleri yapamadım ama son güncellemeler ciddi iyileştirmeler içeriyor.
-
Güncelleme yapmadan önce kamera epey vasattı, yanlış aklımda kalmadıysa 3 tane güncelleme aldı cihaz, şu anda kamera, telefon fiyatına (7 bin) kıyasla güzel hale geldi. Örnek bir kaç foto atıyorum şimdi. Tabi buraya yüklenirken illa kalite düşecektir ki 50mp ile çekmedim fotoğrafları. Bu fiyata daha iyisi zor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 29 Ocak 2025; 16:36:4 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X