Evet . Tekno 47 denen bir satıcıda da var ama gerek bu forumda gerekse başka forumlarda tavsiye etmiyorlar. Dolandırıcı diyen de var. O nedenle şiar'dan aldım. Ben 6900 aldım ama dolar artınca illaki zam gelmiştir. Daha uygun için işini düzgün yapan yerlere bakmak lazım. Güncelleme hot serilerine bir android güncellemesi iki yıl güvenlik güncellemesi veriyor infinix. Not serileri iki android. Kutudan android 14 ile çıkıyor android 15'de alacağı için sorun yok. Şiar kendisi hallediyor IMEI işini. Tabi elinizde varsa IMEI söylersiniz onu atar daha sağlıklı olur. IMEI sorunsuz güncelleme geliyor. 400 MB güncelleme geldi yaptım. Güncelleme ve sıfırlama da bu modelde IMEI sorunsuz. Bizzat denedim hatta root bile yaptım . NFC ile işin varsa root yapmayın bankalar sorun çıkartıyor. Boot kilidi için infinix hesabı alıyorsunuz,cihaza ekleyip bir hafta bekliyorsunuz sonrasında izin veriyor. En güzel taraflarından birisi IMEI işi zaten. Dertsiz tasasız. Güncelleme de gelir sıfırlama da yaparsınız. Xiaomi gibi çetrefilli yok. Direnç işlemi falan yok direk yazılım YouTube bakarak kendiniz bile atabilirsiniz ama aldığım yer bunu yapıp gönderdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (2. sayfa)
-
-
Telefon drop ve su geçirmeme testlerinde iyi iş çıkarmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Telefonu 4 gündür kullanıyorum. Abartma olmasın elimden 30 telefon geçmiştir. Bu kadar kibar ve ince bir telefon ilk kez kullanıyorum. Bundan sonra her telefon bana kalın gelir heralde :) tek sorun yazılım olarak geride ve bazı buglar var. ama fiyat ve tasarım kapatıyor bunu. Kayıt sorunu da olmaması çok iyi. Güncellemeler de sorunsuz. Ekran efsane güzel. Bundan önceki cihazım samsung a55 ti. Ekranı bununkinden iyi değildi. Kalınlık ve ağırlık olarak bunun 2 katı kadar kalındı neredeyse. Tasarım olarak giriş seviyesi cihazdan amiral gemisi cihaza geçmiş gibi hissediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 29 Aralık 2024; 21:1:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hot 50 pro plus resmi satışa çıkacak galiba. Fiyat aralığı ne olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
14999 dan satışa sunulmuş.quote:
Orijinalden alıntı: auto_man
Hot 50 pro plus resmi satışa çıkacak galiba. Fiyat aralığı ne olur?
Vatan da satışa çıkmış. 14.999 tl
www.vatanbilgisayar.comInfinix Hot 50 Pro Plus Akıllı Telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/infinix-hot-50-pro-plus-akilli-telefon.html
Pazarlama konusunda çok zayıflar bence. Note 40 için inceleme bulamadım. Hot 50 pro+ için zaten yok. İlk çıktığında realme c55 almıştık. Herkes inceliyordu telefonu.
Bu arada hangi seri daha üstün? Hot mu note mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 2 Ocak 2025; 22:10:59 >
Smart<hot<note<gt<zero
Sanırım bu şekilde sıralama.
Teşekkür ederim.
Epey araştırma sonrası, (telefona fazla para vermeyi sevmeyen biri olarak ki son telefonların, redmi note 2, redmi 3 ve poco m3) ben de hot 50 pro plus almak üzereyim.
Çok video izledim, çok araştırdım, 7 bin TL gibi tel piyasası için komik bir rakama bu alet şaka gibi. 1 büyük android güncellemesi de alacak. En az 3-4 yıl kullanırım diye düşünüyorum.
Bende genellikle amiral gemisi kullanırdım ama uzun zamandır bu sevdadan vazgeçtim.
Alırsam TR garantili alacağım. Telefonları bir süre kullanıp aile içinde birine veriyorum. Bunu da oğluma vereceğim büyük ihtimalle. Fırsat bulduğumda iki telefonuda inceleyeceğim. Oğlum kavisli ekran istemiyor. O yüzden note öne çıkıyor benim için. Ama hot 50 pro plus ta çok güzel olmuş.
Aslında telefon ilk tr de el altından satılmaya başladığında da takibimdeydi ama kavisli ekran nedeniyle tereddüt ediyordum ama bugün şak diye kavisli ekran hoşuma gidiverdi ve almaya karar verdim.
Fiyat maşallah.
İki katından fazla fiyata satıyorlar. Ama yurtiçi resmi satışının olması kılıflarında gelmesi demek.
Elimden geldiğince inceleme yapmaya çalışıyorum . Tabi imkanlar kısıtlı yayın açamam .
Bir ayı doldurmak üzereyim parasının hakkını sonuna kadar veriyor . Tavsiye ederim
İnfinix serilerinde donanımsal olarak sıralama da keskin bir ayrım yok.
Yazılımsal olarak ayrılıyor. Hot serileri bir android yükselmesi alıyor. İki yıl da güvenlik güncelleştirmeleri diye biliyorum.
Cihazı aldıktan sonra iki güncelleme gelecek onları muhakkak yapın . Birkaç küçük bug vardı tamamen gidiyor ve cihaz daha performanslı çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 3 Ocak 2025; 0:1:28 >
Ekran süresi nasıl? Oyun dışında kullanımda 8-10 saat görüyor mu?
Ekran yenileme hızını otomatik yaparsanız görür.
Yukarıda 120 Hz kilitli ekran süresini attım. Anlık durum da bu.
Ben sürekli 120 Hz seçili şekilde kullanıyorum ve oyunda oynuyorum %22 şarj var
quote:
Orijinalden alıntı: Violet EvergardenEkran yenileme hızını otomatik yaparsanız görür.
Yukarıda 120 Hz kilitli ekran süresini attım. Anlık durum da bu.
Ben sürekli 120 Hz seçili şekilde kullanıyorum ve oyunda oynuyorum %22 şarj var
Teşekkürler, kavisli ekran kullanımda zorluk yaşatıyor mu?
-
İlk kavisli ekranlı telefonum. Hayır zorluk yaşamıyorum hatta hoşuma gitti kullanması .
Sağolun.
Rica ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X