Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DrB77 , TarumRsh Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
413
Cevap
24
Favori
13.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar tasarımı çok hoşuma gidiyor 9 pro. Lakin ülkemizde satisi yok sarı site üzerinde satılan yurt dışı ürünlerin çogunda server kayıtlı sıfırlama ve resetleme yapmayla silinmez diye yazmışlar.

sormak istediğim bunu alırsam ne gibi olumsuzlukla karşılaşırım ve ömür boyu kapanma gibi sorun yaşar mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoburak -- 26 Şubat 2025; 8:50:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada almayı düşünenlerde , eksik yönleri olarak , özelleştirme bir oxygen os,oneui vs gibi değil, en basitinden nfc aç kapa butonu kontrol merkezinde yok 😁 veya gboard altında ki dil değiştirme tuşu /boşluğu kalkmıyor, bunlar için root gerekiyor diyorlar ama benim için sorun değil, çok kurcalayan biri değilim.

Mesela cihazda otomatik parlaklık hep kısık kullanıyordu, buna sinir olmuştum, meğersem cihaz öğrenme sürecinde imiş(otomatik parlaklık bölümünde yazıyor, kişiselleştirilmiş ayara geçiş olacağını ),Siz manuel parlaklığı arttırıyorsunuz , 1 hafta sonra artık cihaz sizin kullanım senaryosuna göre ayarlıyor, şu an 15 gün oldu hiç ellemiyorum parlaklığa ,oturdu düzeni, Bir şekilde cihaz size adapte oluyor ilk haftalar 😁

Bunun yanında Gboard,klavye sesli yazım, inanılmaz keyifli, sanırım saf android olduğu için .Tüm Google uygulamaları akıcı, Günlük kullanım için size gerekli uygulamalar,araçlar sizin alışkanlıklarınızı tanıdıkça adaptif oluyor size, mesela sabah 7 alarm kurdunuz , telefonu da şarja taktınız 06,40 gibi batarya %100 oluyor ,alarm bitimine yakın fulluyor vs , batarya ömrü için sanırım yavaş şarja geçiyor, onun dışında hızlı şarj da mevcut vs

Ekran panel m14 Samsung üretimi, iPhone 16 serisiyle aynı panel ,ve çok net duruyor, s25u ile yanyana koyup baktım, s25uda eski nesil m13 tip panel var(Samsung kendi cihazında son nesil panel kullanmamış tasarruf sebebiyle:))renkler ,ikonlar s25uda soluk gibi, yabancıların tabiriyle yıkanmış/washed gibi duruyor, çıplak gözle görüp karşılaştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Ben pixel 9pro XL ekranını çok beğendim, güneş altında da sıfır sıkıntı (3000 nit var m14 panel de )

Bu arada Instagram kullananlar içinde , uygulama açıp insta api snden çekim yapınca HDR çekim oluyor , o iPhone ile arada kalite farkı dedikleri şey kalmadı artık, Google , artık iPhone u almış net karşısına.Snapchat kullananlarda ise pixel,iPhone dan daha iyiymiş,makaleyi bulursam eklerim buraya . Sosyal medya paylaşım işinde Pixel burdayım diyor özetle.Android 16 ile de heryere hdr gelecekmiş sanırım

x (formerly twitter)
    Mishaal Rahman (@MishaalRahman) on X
    https://x.com/MishaalRahman/status/1890113970419175496

x (formerly twitter)
    Mishaal Rahman (@MishaalRahman) on X
    https://x.com/MishaalRahman/status/1851286645846212796

Cihaz benim için akıcı, yüz tanıma /parmak izi s23udan daha iyi çalışıyor, kamera çok çok güzel, hoparlörler ve titreşim motoru kullandığım en iyisi diyebilirim.Batarya yolda bırakmadı hiç, ve s23u dan daha hızlı doluyor gibime geldi nedense. +Olarak cihaz da ısınma yok ,belki mevsimlerden dolayı olabilir, gerçi cihazı zorlayacak oyun oynamadım veya zorlayacak sosyal medya uygulamam yok,standart düz Twitter Youtube Instagram mevcut, bunları da yazılım tarafıyla optimize etmiş Google , sıfır sıkıntı.

Birde kasa /kamera tasarımı kısmına pek değinen görmedim, ama şu kamera tasarımı ,düz ekran ve kasa yapısı mükemmel, çıplak cihaz kullanmayı sevenler çok memnun kalır , cihaz ergonomisi bence süper olmuş, XL bende ki , s23u Tuğla geliyor şu an hem ağırlık hem kasa olarak,Pixel çok daha kavraması kullanmasi keyifli.

Eksi yanı ekran oranları yüzünden,pixel de 20:9 sanırım, s23u daha geniş, büyük cihaz sevenler (arkadaşım Huawei 7.2 " gectii 😁) için üzebilir.

Özelleştirme tarafı eksik , sentetik testlerde işlemci Düşük puan alıyor vs , ama cihazı kullaninca esas hikayenin yazılım/algoritma olduğunu anlıyorsunuz, eksik yönleri sayabilirim bu şekilde bunun yanında cihaz geri kalan kullanımda eksiksiz diyebilirim, çok keyif alarak kullanıyorum.Benimle beraber 3 arkadaşımda da pixel e geçtiler ,onlarda çok memnun.pixel 10 serisinde şu kamera tasarımı değişmeden çıkarsa 9/10 luk cihaz bence 10/10 olacak ,😁 Uzun oldu aklıma geldikçe ekledim.

Fotoğrafla ilgiliysen bence Pixel serisi rakipsiz

Diğer markalarda keskinliği, doygunluğu arttırma farklı efektler vererek fotoğrafla çok ilgisi olmayan insanlar için, zaman zaman göze daha hoş gelen fotoğraflar üretebiliyorlar, bana yapay ve gerçekçi gelmiyor ve ben o tür fotoğrafları tercih etmiyorum, tabi Pixelde de var bu durum ama daha minimal, daha az göze batıcak şekilde

Yani senin hangisini tercih edeceğine kalmış

• Müdehale edilmiş telefon alıp özel(bankacılık gibi) işlerinizi onda yapmak bence büyük risk.

• Pixel 9 proyu 1 aydır kullanıyorum.Kayıt yapıldı. Kayıt yapıldıktan sonra sıfırlama yaptım güncelleme yaptım sorun olmuyor.Yazılım tamamen orjinal kalıyor o yüzden sorun yaşama şansınız yok gibi.Cihaza gelirsek muazzam batarya ekran kamera stabilite kalite hissiyatı herşey yerinde olmuş. Boyutu da tam ideal. Tavsiye ederim.

• 3dboy kullanıcısına yanıt

Hocam nereden aldınız acaba, bende almak istiyorum ama malum mobil bankacılık, herşeyimiz telefonlarda karar veremedim....

• 3dboy kullanıcısına yanıt
    9 önerirmisim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 9pro XL aldım 15 gün oldu, Daha önce , OnePlus 7 pro,iphone , s23u gibi cihazlar kullandım, bundan sonra kolay kolay pixel dışına kaymam gibi, stabilite, kamera, batarya,kasa ergonomisi ++, titreşim motoru ++ yüz tanıma,parmak izi ++her şeyiyle,komple bir cihaz, severek kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 14 Şubat 2025; 22:3:2 >
  • UmutCAN41 U kullanıcısına yanıt

Bütçeyi zorlayıp pro bakmalısın, sanırım ön kamera düşük kalıyordu 9da. Pro alıp kafa rahat olmalı şartlar dahilinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Aslında şöyle düşündüm ön kamera ile çok işim yok ana kamera yeterli birde stabilitesi geri kalan paraya tablet düşünüyorum sizin ekran süreniz kaç

Net 7 saat , mobil sadece , wifi olursa 9 u rahat görür diye düşünüyorum.

Arkadaşa 9 pro da almıştık, boyut çok küçük, bence iyi araştırın, bütçe ve imkan varsa XL , yoksa 9 pro , arada çok fark var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 14 Şubat 2025; 22:50:24 >
    Fiyat olarak 9 ile 9 Pro arasındu8 bin TL 9 ile 9 Pro arasında ortalama 10 11 bin TL fiyat farkı var teknik verilere baktığımda xl ile 9 ve 9 Pro xl arasında 300 mah lık fark var

• Alan olursa kayıt için ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

• shunter kullanıcısına yanıt
    Ücretiniz nedir hocam ek olarak kayıt yapacağınız cihaz sizin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutCAN41 -- 14 Şubat 2025; 23:22:23 >
    Bilgi verdim hocam .

Hocam ben fark sadece ön kamera zannediyordum, ama ön/arka kamera pro daha dolu+ ekran daha kaliteli ve ram 16gb pro da , baya fark var gördüğüm.

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Dediğiniz doğruymuş almışken tam almak lazım 😁

Hocam Siz 0.6 x de 4k 60 FPS video kaydında 1x 2x kamera arası geçiş oluyor mu yoksa 4k 30 FPS de mi mevcut

• İPhone 13 pro dan pixel 9 pro ya gecilmi değer mi arkadaşlar

• fotoburak F kullanıcısına yanıt

Ben olsam daha stabil olacağı yüksek ihtimal olan tensor g5 işlemcili pixel 10 u bekler ona göre hareket ederdim..

• fotoburak F kullanıcısına yanıt

Bence degmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Şubat 2025; 2:45:33 >

op7pro ile kıyaslar mısınız hocam, tabi ilk çıktığı zamana göe. Akıcılık olarak ben aşırı memnundum op7 pro'dan, aynı deneyimi sunabiliyor mu pixel serisi?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.