Suan Turkiye'deyim. Bazen hizli dusunur seri yazarim bazen de aceleyle yaziyorum . Bircok seyi ayni anda da dusunuyorum ondan da kaynakli. Forum harici de dunya var :) . Kusura bakmayin :/ . |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (4. sayfa)
-
-
Bir pixel konusu açılsa iyi olmaz mı şuan tam zamanı :) ne dolsa kayıt var :) ben pixel 9 ve pixel watch 2 aldım yanına orj kılıfta aldım muazzam oldu tavsiye ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazda sesli okuma özelliği var mı? Herhangi bir metni seçip sesli oku diyebiliyor muyuz?
Estağfurullah ne kusuru :)
Ben cihazı kullanmıyorum hocam yazılım işi yapıyorum kendi çapımda cihazdan elime geldi kayıt yaptım.
Hocam uygulamalarda altta ve üstte siyah bar var deniyor. Facebook veya dh uygulaması gibi ekran görüntüsü atma şansınız olursa sevinirim.quote:
Orijinalden alıntı: optimus95Hocam kayıt işi , server kaydı deniyor, forumlarda,telegramda vs biraz araştırın veya sahibinden.comda facebooktaki satıcılara sorun size detaylı açıklarlar
Bu arada eksik yönleri yok mu elbette var, video kalitesi bir iphone 16 pro max kadar değil (10 üzerinde 10 sa apple ,pixel 8.5 alır şeklinde)veya lens geçişleri hissediliyor, en basitinden mobil şebeke on/off veya nfc aç kapa yı hızlı erişime ekleyemiyorsun.Veya altta sabit kalan google bar widget, veya ekran üstünde kalan bilgi akışı vs bunlar kalkmıyor,çift tık ekran kapatma yok mesela,( kırmızıya boyanan yerler kalkmıyor )
root gerekiyormuş veya başka launcher kullanılıyormuş vs, benim için sorun değil bunlar, gündelik hayatta pek lazım olmuyor.Eksikliğini hissetmedim, Ama alacak kişi için en ufak özelleştirme önemliyse bunları bilip almalı, veya başka cihazlara yönelmeli.Benim kriterim, akıcılık,seri,rafine bir cihaz kullanmak pixel 9 pro XL bugün bunu bana sağlıyor, alternatifleri oneplus 13 veya oppo find x8 serileri, olabilir,
Çok enteresan, s23u , oneuı 6.1 yükselttikten sonra nfc ile ödemede karasızlıklar yaşıyordum, ama pixel 9 pro xl da hiç teklemedi.Veya instagramda reels izlerken, pixel de izlemek sanki hd gibi gösteriyor.s23u en yüksek kalitede ayarlı olsa,pixel de gözümle gördüğüm daha net çıkıyor , yanyana 2 cihazı koyunca anlaşılır ne demek istediğim.Bu tarz ufak artıları ben hissettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pixel demek özelleştirme demektir ama ya root ile ya da custom rom ile o bahsettiğiniz şeyler değişebilir.
Ben bir süre stock rom da takılıp başka yazılım kuracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında bende uzun zamandır konu açılmasını bekliyorum lakin birinin bunu başlaması gerekiyor ya da şuan ki konu pixel 9 konusuna dönüştürmek
Şaşırdım ve medya aldatmacasına kandım özür dilerim umarım Yatay format ya devam eder bu tasarım pixel in karakteri
Hocam zaten şuan çoğu kişi ya pixel 8 yada pixel 9 telefonlarını kullanıyordur neredeyse aynı cihazlar zaten burada süslü bir konudan ziyade pixel kullananları bir araya toplayabilmek :) yardımlaşma çoğalır.Fakat dikkatimi çeken bir konuda alanlar bir heyecanla alıyor fakat satıyorlar gibi çok saf diye olabilir özelleştirmenin çok bulunmaması beni bile düşündürdü :D
@shunter Hocam nasıl bir kayıt türü peki ? Samsung server ve xiaomi cpid dedikleri yöntemden farklı mı ?
-
Farklı bu yazılımsal ama kalıcı bir sistem .
Sanırım bunlardan bahsediyorsun, root ile kalkabilir belki bilgim yok, beni rahatsız ediyor mu dersen, hayır, alıştım gözüme fazlalık gelmiyor
Imei repair ile imei gömüyorlar ve kalıcı oluyor fakat bunun için telefona yazılımsal müdehale gerekiyor. Ben bu devirde custom rom dahil müdehale edilmiş telefon kullanmazdım güvenlik nedenleriyle..
-
Hocam kesin birşey yok, bende Twitter vs den gördüm, belki değişirler , ancak Google genelde kullanıcı kitlesini dikkate alıyormuş mobil cihaz pazarında 😄
Bu arada tüm özellikleri aktif , otomatik parlaklık yüksek vs de 7 saat ekran süresi alıyorum, öyle 9-10 saat ekran süresi beklentisi olanlar varsa hiç pixele düşünmesinler , üzülürler😁 OnePlus 13 alternatif olarak değerlendirilebilir -> özelleştirme+6,000mah silicon karbon batarya ->hızlı şarj ->pixel le beraber akıcı arayüzü olan bjr cihaz ,
Pixel daha çok meraklısına hitap eden bir cihaz, özelleştirme önemliyse başka cihazlara bakılmalı, yoksa beklenti altında kalır cihaz,bunları bilip, sizi neyin tatmin edeceğini iyi düşünün 😄
Aslında hocam deneyim en sağlıklısıdır kendime göre ben kompakt cihaz arıyorum pixel 9 iyi bir alternatif eğer sade bir anlayışınız varsa test edin derim
Marka kılıflarını nereden alacağız bu cihazın, yurt dışına çıkan arkadaş yok mu bizi bi şenlendirse orjinal kılıf ile :)
-
Hali hazırda kullanıyorum hocam hem telefon hem saati memnunum Apple prosuna göre bir tık uzun çok fark etmez kalın premium hissi var beğeniyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X