Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haydar. Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
702
Cevap
35
Favori
26.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    play.google.com
    Double Tap Screen Off / Lock - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jamworks.doubletaptosleepscreenoff

Çift tık ile ekran kapama çalışıyor bunu kullanabilirsiniz. Ek olarak durum çubuğu hızlı ayarlarına ses modu arası geçiş çubuğu ekleniyor. Yine ek olarak ekran kapalı iken parmak izi aktif etme, bu sanırım bağış ile açılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

O da var. Madem bir uygulama olacak dedim Nova Launcher satin almistim onu kullanayim dedi. Senin verdigin uygulama da az da olsa pil tuketiyor ... Bari tuketen birsey olacaksa komple birseylisi olsun dedim iyi yaptim. Arayuz ozellestirmelerin temeli Nova dir .

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Xda'da ve reddit'te bir şarj döngüsünde %1 harcadigindan bahsetmisler.

Nova Launcher şahanedir, bende de Premium var belki bir zaman sonra ben de kullanmaya başlarım.

Bu ne güzel uygulama dostum teşekkürler.

Orijinal kılıf satan veya yakın vakitte yurtdışına çıkacak olan varsa talibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 24 Şubat 2025; 23:27:8 >
  • Cihaz bugün elime geçti. üst kısayol düğmelerinde sessize almayı bulamadım yok mu?

Düzenleme: Bazı kolay şeylerin olmayışı garip geldi :) üstteki tool güvenli mi erişim istiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 25 Şubat 2025; 13:34:53 >
  • samsun__ S kullanıcısına yanıt

ses açma kapama yaparken logo çıkıyor ona basıp modu seçebiliyoruz, panelde yok  

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 😂 üstteki arkadaş rootsuz çok güzel Bi tool paylaşmış ama erişim istiyor güvenemedim

Bunun yerine launcher da kurulabilir vs ama stok android üzerine sürekli ekleme yapaylık olacak, ben alıştım cihaza, en sevdiğim tarafı çok seri, bir çok uygulama kullansamda hiç bir tekleme yapmaması.Dün mesela google maps , bitaksi taksi takibi vs

açık, iptv açık , üzerine twitter da geziniyorum , cihaz hiçbirinde kararsızlık yaşamadı , arka plandada da olsa tekleme yaşatmadı, bellek yönetimi vs gayet yeterli.

Öğlen kurdum hocam, hatta tam kurmadım bile muhtemelen yarın ilk düzgün kullanımımı yaparım. Bazı şeyler eksek olsa da söylediğiniz gibi şu anlık seri

Hocam en başta otomatik parlaklık can sıkacak, açık kalsın , sen manuel arttır yetmediği yerde 1 hafta sonra öğreniyor kullanım alışkanlıklarını, otomatik parlaklık oturuyor.Sanırım bunu sensöre değil, kişiye göre adapte etmeyi amaçlamışlar,kimisi az sever, kimisi çok parlaklık vs, bu şekilde daha mantıklı geldi bana da  

Dediğiniz gibiyse mantıklı 😁 çift tıkla kapatma da olsa harika olacakmış

Evet onu arıyorum, ama şöyle birşey yapılabilir, arkaya 2 tık ile fonksiyon atanabiliyor, ben ekran görüntüsü almak için kullanıyorum, siz ekran kapatma olarak ayarlayabilirsiniz,

Bu arada parmak izi ve yüz tanıma da zamanla daha iyi oturuyor, sanırım otomatik parlaklık gibi onu da işliyor bir şekilde. Hele yüz tanıma inanılmaz hızlı çalışıyor bende 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Yüz tanımayı hiç kullanmadım hocam 😅 aod sürekli açtım daha hızlı kilit açılıyor. Çift tıkla ekran görüntüsü almayı ben de açtım ama ona da alışamadım tutturamıyorum 😂

• Jawomo uygulama geliştiricisini güvenilir buluyorum. Çift tık ekran kapama uygulamasının yanında dinamik ada uygulamasını da kullanıyorum. Güzel çalışıyor.

• Merhaba,

Bu telefonu distribütör araciligiyla gelmeyecek mi?

• korsallar kullanıcısına yanıt
    Gelecek deniliyor. Fakat 100bin tl civarı fiyatı olacaktır. O paralara da değer mi bilemiyorum.

Tanıt hocam , inanılmaz hızlı 😂

Hocam kart limitleri çok yüksek bundan dolayı satın aldığım halde sildim uygulamayı helali hoş olsun yine de :)

Şimdi deniyorum siz dedikten sonra, gece nasıl? Ve hocam cihaz genel olarak sıcak çalışıyor gibi geldi. Sizde de öyle mi bende ilk gün diye mi?

Hocam yüzü tanıttım gerçekten çok hızlı çok hoşuma gitti 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 25 Şubat 2025; 23:22:9 >
  • Biri bana söyleyebilir mi ben server kayıtlı pixel 9 pro alırsam bankacılık uygulamasına giremez miyim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.