< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (7. sayfa)

-
-
Peki server kayıtlı telefonun bana ne gibi eksiği olacak hocam elimde yurtiçi iPhone 13 pro yu verip bunu alacağım ama daha önce hiç server kayıtlı kullanmadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda kısa Bi araştırmayla her şeyi bulabilirsin. Kendin araştırıp ikna olursan kafana yatar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal yurt içi telefon gibi kullanıyorsun. Sadece iki noktada eksisi olabilir, Gsm operatörlerinde imei'sini caktirdigin telefon olarak gözükecegi için telefonun ve 5g özelliği yoksa sana sundukları tarifeler değişkenlik gösterebilir. Bir de caktirdigin imei klona düşebilir. O yüzden eski telefon var ise 4.5g 5gli onun imeisini çaktırirsan hem klon hem tarife bunlarda da sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Sağol bilgi için
Yok hocam ısınma vs , ilk kurulum dan sonraki günlerde yedekleme , hesapları eşitleme vs olabilir, özellikle Google play services çok tüketir, bu normal , 1hafta 10 gün normal kullanın, sizin alışkanlıklarınızı öğrenir.
Merhaba. Yurtdisindan pixel 9 pro xl aldım. Henüz hattımı takmadım. Imei kaydı yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım. Ne önerirsiniz?
Elinizde kullanmadığınız bir telefon var ise, direk yaptırın derim, sonrasında format ile vs uğraşmayın. Şuan bazı telefoncular uğraşmak istemediği için şuan fiyat pahalı ucuzlamasini bekle diyip 100 dolar fiyat veriyorlar. Tamamen yalan dolan. Onlardan uzak durun. Referans isterseniz Facebook'da bu işi uzaktan yapan düzgün insanlar var anydesk ile bağlanıp. 1000 tl den yapıyorlar.
Format benim için önemli değil 4 ay + 4 ay kullanıp kapanınca da hem belki fiyatlar düşer, format atılması da benim için önemli değil derseniz, bu haliyle kullanın.
Dikkat 4+4 ay yok pixel 9 larda, TR Operatörü esim çalışmaz, sadece 4ay fiziksel sim var !
arkadaslar iphone 16 pro dan nakit ihtiyacim geregi satmayi dusunuyorum aklimda pixel 9 pro veya s25 var deneyimi olqn arkadaslar hangisi tercih edilmeli uzun donem kullanim dusunuyorum
Kamera , yazılım güncellemesi için pixel "9pro veya pro XL" ,
Oyun deneyimi, kişiselleştirme, (ekran çift tık kapama, nfc aç kapa vs yok pixel de ) s25 bakılabilir,
Burada sizin cihazı ne için kullanacağınız önemli,
Benim için sosyal medya uygulamaları+ kamera,selfie kamera+ kasa tasarımı elde tutuş gibi etkenlerden dolayı 9 Pro XL tercih sebebim.
Bunun dışında cihaz bakakacak olsam , özelleştirme+ oyun =OnePlus 13 alternatif olabilir, samsung a özellikle 25 serisinden uzak dururum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 26 Şubat 2025; 11:52:34 >
Merhaba 4+4 ay fiziksel çift sim yok mu acaba?
Hocam yazdığım açık, e-sim TR operatörlerle çalışmıyor Turkcell, Turktelekom, Vodafone çalışmaz bu da demek olur ki 4 ay fiziki sim hakkınız var sadece.,e-sim sadece yurtdışı veya airalo,bnsim gibi uygulamalarla çalışır.
-
Tesekkurler cevabiniz icin boyutu daha minimal cihazlari sevdigim.icin xl degilde duz pro dusunuyorum
Fiziksel çift sim olmaması kötü oldu. Ben bilmiyordum alırken. Bu durumda kayıt ettirmek daha doğru gibi. Ne dersiniz 800 euroya aldım 128gb?
hocam server kayit islemi var arastirdigim kadariyla bin tl ye
Hocalarim bu pixel 9 pro almayi dusunuyorum serverda cift sim de kayit oluyor mu cift hattim var da o yuzden soruyorum cevaplarsaniz sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O işler bana göre değil. Teşekkür ederim bilgi için. İyi günler dilerim.
3 mesaj önce tek fiziksel sim + Türk operatörüyle çalışmayan e sim var dedi arkadaş. Keşke yazmadan önce biraz baksanız
Kardeş yazmadan önce baktım ama sen iyi anlamamışsın galiba o dediği kayıt yapmadan kullanmak isteyenler için geçerli 4+4 ay için dedi. Yani server kayıt yapınca zaten imei değiştiği için esim kullanilabilir olabilir onu soruyorum. Bazı modellerde mesela xioami 2. İmei server kayıt olmuyor direk ondan bunda da öyle bir durum var mi onu merak ettim. Keşke düşünme melekelerini yitirmeseydin be dostum..quote:
Orijinalden alıntı: samsun__
3 mesaj önce tek fiziksel sim + Türk operatörüyle çalışmayan e sim var dedi arkadaş. Keşke yazmadan önce biraz baksanız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X