Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
251
Cevap
18
Favori
7.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

128gb lığı 670 Amerikan Doları amazon.com da .

Fikir verir artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Almanyadan aldığım pixel 9 pro xl y e devletteni imei kaydı yaparsam e sim de çalışır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
  • optimus95 kullanıcısına yanıt
    Ben Anker 313 45w aldım dün. Evde Oneplus'un tüm yavaş, orta hız, hızlı adaptörleri var hiç biri hakkıyla bir voltaj hızı vermedi. Şimdi bunu kullanınca memnun kaldım. Reddit'te orjinal şarj cihazına en yakın voltajı bu adaptör verdiğini yazmış çoğu kişi, adaptör alma arifesinde olanlar için link bırakıyorum.

www.vatanbilgisayar.com
    Anker 313 Şarj Cihazı 45W Şarj Cihazı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, anker şarj cihazı en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/anker-313-sarj-cihazi-45w-sarj-cihazi.html

• DrB77 D kullanıcısına yanıt

Hayır çalışmaz, Türkiyede ki operatörlerin cihaz listesinden yok , esim çalışmaz

• Güzel bir video karşılaştırma, benimde özellikle bahsettiğim titreşim motorundan da bahsediyor, piasadaki en iyilerinden birine sahip pixel 9 pro serisi,+ selfie ve kamerası çok iyi.

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSUTechOdysseyyoutube
    The Google Pixel 9 Pro Xl and the Samsung Galaxy S25 Ultra are two top of the line flagship phones, but there are 5 areas that the Pixel 9 Pro XL beats the S25 Ultra! #pixel9pro #s25ultra #galaxys25ultra #pixel9proxl #trending
    https://www.youtube.com/watch?v=DMKv4PVY34U
    Ama esim IMEI kayıtlı olacağından cihaz Türkiye ye resmi olarak geldiğinde çalışmaya başlar değil mi?
    Tabi gelirse...

• Off bu esim cok bozdu isi iki hattim var ve pixel 9 pro almak istiyorum cok sıkıntı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bilmiyorum hocam , orası muamma. Garanti 1 fiziksel sim var, en kötü ihtimali düşünmek lazım hep 😁

• mfurkanberk M kullanıcısına yanıt

Hocam one plus 13 Tr garantili satılıyor sanırım, alternatif tek cihaz bence , çift simi var + Tr garantili, tâbi fiyat 60k civarı sanırım.

Kayıt ücreti ile birlikte yaklaşık 75K ya mal olacak. E sim hiç kullanmam zaten, server kayıt vs. Başka IMEI çakma falan da yaptırmam zaten. Kayıt konusunda kararsızım. Siz önerir misiniz?

Hocam yanlış anladınız sanırım, kayıt a gerek, yurtiçi garantili, faturalı dediğim cihaz one plus 13 =60k

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 1 Mart 2025; 15:58:38 >
    Oneplus 13 resmi yolla satılıyor mu, hiç görmedim de

Türkiye ye resmi yolla gelse o fiyatları hatta daha üstünü göreceğiz. Bu şekilde düşünülünce olabilir fakat 75k için pahalı bir telefon.

Var, satıcı arkadaşı paylaştım, bende daha önce alışveriş yaptım, kendisinden ,

Yukarıda paylaştım, resmi Tr garantili , faturalı cihaz.

Gördüm fakat satıldı yazıyor. Google den önce denk gelseydim belki alırdım :)

Daha önce oneplus da kullandım ama pixel ilk defa kullanacağım o yüzden kayıt ile 75K düşündürüyor beni. Ama kullanmak da istiyorum.

• Yani esas çekindiğim konu resmi olarak daha uyguna Türkiye de satılırsa zarar etmiş olacağım.

75k pixel değil hiç bir cihaza verilmez bence , benim kendi limitim 40k 😁 üzeri beni aşar

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.